- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- SSD kibeszélő
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
Nem rossz. Néha jól jönne. Kíváncsi vagyok ez mikor lesz elérhető a foldokban mindkét kijezőn.
-
Zsolt,72
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
Nekem ez totál érthetetlen, miért csinálják. A vajaskenyér üzemmódot.
Én is szeretek kihangosítva telefonálni, HA egyedül vagyok vagy autóban ülök és vezetek. Eszembe se jutna olyankor, amikor van mellettem valaki és zavarhatom ezzel őt (illetve engem is zavarna, ha más hallaná). Ilyenkor se vajas kenyér a felhasználási mód, mert elég erős a mikrofon, simán lehet az asztalra lerakva, vagy ing zsebébe téve használni.
-
cs.zs.
veterán
Orvosi rendelőben/váróban kijött a nővérke, szólított engem, mint a soron következő akárkit, és kérdezte hogy mi a probléma (ott, mindenki előtt).
Azt válaszoltam, (mindenki hallotta) hogy majd odabent a doktornővel megbeszélem, nem gondolom hogy ez bárki másra is tartozna.Fel volt háborodva, hogy lehetek ilyen arcátlan...

Utólag már tudom, azt kellett volna mondanom, hogy tegnap a lányával voltam, és azóta szörnyen viszketek odalent...
-
Ricardo
titán
Így van, ma már egy csomó privát dologvan a telefonon.
Eközben egyre többentelefonálnak üvöltve (telefont vajaskenyérkét az arcukelőtt tartva) mindenféle magándolgokról.
Hallottam már beszélgetést amikor egy nő kifejtette a másik nőnek (barátnő, rokon, az nem derült ki) hogy megcsalta a párja, és elmesélte hogy nyitott rájuk, és részletesen ecsetelte a látottakat, de olyat is aki éppen orvoshoz ment és a teljes tünetegyüttesét (hol milyen kiütései és pörsenései vannak) taglalta a buszon.
A technika fejlődik, az emberek meg hülyülnek
-
scdlsc
senior tag
válasz
adamklark
üzenetére
Ez nem elv kérdése. Ott van a budapesti Váci úti irodakorridor. Rengetegen járnak oda metróval dolgozni. Most képzeld el ezt mondjuk tízszer nagyobb méretben, tízszer ennyi emberrel. Rengetegen járnak tömegközelekedéssel Nyugat-Európa nagyvárosaiban is. Igény van erre a technológiára. Az idő pénz. Van amikor útközben kell intézni dolgokat.
-
Pár hozzászólást töröltem.
Ne folytassátok! -
cs.zs.
veterán
válasz
N.otorious
üzenetére
Keress rá a YouTube-on HP SureView laptopokra, ott láthatod hogy működik (a HP megoldása).
Itt a telefonoknál is vmi hasonlóra gondolok. -
N.otorious
senior tag
Most ez csak szoftveres megoldás?
-
cs.zs.
veterán
válasz
agyhalottak
üzenetére
Jaja, az jó régóta van már, kb 10 éve.
-
adamklark
senior tag
egyébként ez mire jó? mindenki kétséges /illegális videót néz a buszon?
-
janeszgol
félisten
válasz
agyhalottak
üzenetére
Ez is jó és örvendetes, hogy valamiben nem a laptop van lemaradva a mobiltól, hanem fordítva (bezzeg kijelző minőségben, kamerában, wifi technológiában, BT verziószámban, hangminőségben a laptopok vannak lemaradva, még a nagyon drágák is).
Viszont a Samsung megoldása azért érdekesebb, mert az dinamikus lesz, tartalomfüggő.
-
janeszgol
félisten
Ha ez rendesen fog működni, akkor az utóbbi idők (pár év) legjobb újítása lesz számomra.
-
agyhalottak
tag
Közben megtaláltam a HP infót:
1. HP Sure View (Beépített Betekintésgátló)A HP EliteBook 835 sorozat számos modellje konfigurálható HP Sure View integrált adatvédelmi képernyővel. Ez a technológia szoftveresen/hardveresen korlátozza a betekintési szöget, így oldalról a képernyő láthatatlanná válik. Aktiválás: Általában az Fn + F2 billentyűkombinációval kapcsolható be és ki.Működés: A kijelző 70 fokos betekintési szöget biztosít, az ezen kívül esők számára a képernyő feketévé vagy rézszínűvé válik (modelltől függően).Beállítás: A funkció aktiválása után az Fn + F5 vagy Fn + F6 billentyűkkel állítható a fényerő a környezetnek megfelelően. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
agyhalottak
üzenetére
Telefonban újdonság.
-
agyhalottak
tag
HP 835 van a páromnak, abban van ilyen. Hazamegyek megnézem mi is ez pontosan. De ez nem újdonság, csak telefonba még nem volt nem?
-
prolad
addikt
Nincs már ilyen megoldása a HP-nak évek óta laptop vonalon?
-
LosBlancosRM
őstag
Elég sok különbség van a szándékos betekintési szög váltás és az elavult, f*s technológia között. Szkaptikus vagyok vele szemben, mert használtam olyan laptopot ami tudott ilyen/hasonló feature-t, és zavaró volt szemből, kikapcsolt privacy mellett is. Samsung ezt nem engedheti meg magának.
-
aujjobba
addikt
Emlekszem amikor a Sony Xperia kijelzoket fikazta mindenki, mert bar a szinhusege szembol nezve szuper, de oldalrol lesve torzulnak a szinek, nem teljesen jo a betekintesi szog.
2026: privacy foliak es beepitett trukkok, amik korlatozzak a betekintest oldalrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Steam topic