Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
1. Nagy csodák nincsenek az optikában mostanában, így szerintem nagy olcsósítást csak kompromisszumok árán lehetne kivitelezni, azt pedig pont ne a PRO szériánál kezdjék, mert akkor pár éven belül végleg elvándorol a felhasználói bázis. Kisebb mondjuk talán tudna lenni, de attól pont nem olcsóbb lesz, plán ha Fresnel lencsével oldják meg.
2. A Pana szerintem semmiből nem ad el többet, aminek van 1-1 Oly megfelelője. Mondjuk az tény, hogy az igények változnak, leginkább a videós funkciók felé, de azt meg nem szereti az Oly.
3. Vagy inkább csak azt gondolják, hogy majd jól ránevelnek minket arra, ami nekik jó..
4. Én ebben látom a legtöbb rációt, bár, hogy a képstabon kívül mit lehet még javítani a lencsén optikailag, azt nem tudom. Esetleg beépített telekonverter?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest