Hirdetés
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Valami baja van a tápomnak
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
az van, hogy vettem egy gh2 vázat, amire igazán szükségem nem volt, de olcsón adták

ennek megfelelően megvettem másfél éve, majd elraktam a fiókba azzal, hogy majd utánanézek a mindenféle hackeléseknek, és akkor nekem milyen jó lesz. na ez most jött el, viszont rögtön el is vesztem, hogy ezerféle mod van, lehet alkotni sajátot is stb, de sehol egy összefoglaló, hogy melyik miért jó. a personal view-n a saját topikjában természetesen mindegyikről azt állítják, hogy az a legszebb, legjobb, legstabilabb.szóval a cél egy olyan eszköz lenne, ami atomstabil, és boldogan vesz fel elfogadható minőségben 1080p25 videót akár órákon át. van nagyobb hdv kamerám, ami kártyára bármennyit fel tud venni, de mai igényekhez képest nem olyan jó képpel, van sony a7iii-am, ami fél óránál többet nem vesz fel (nyilván nem ez a szint az elvárás), van kis kézi játékkamerám, ami rengeteg fényben egész oké képet ad, de azzal meg nem jelenünk meg ügyfél előtt...
meg van egy pana gm1 fényképezőm, aminek a képminőségével ki lennék békülve, csak fél óránál hosszabban és hdmi kimenettel.van ilyen mod, ami ezt tudja, érdemes foglalkozni ezzel, vagy inkább adjam el a francba az egészet, és vegyek az a7 mellé egy külső rögzítőt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest