Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Stellar Blade - Túl az 1 millión

    gp Külön érdekesség, hogy a Metacritic oldalán a felhasználók ennek a PS5-ös játéknak adták a legjobb pontokat.

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bögre

    aktív tag

    válasz kisza25 #62690 üzenetére

    lehet szerinted az i30 fapad, gondolom sokat ültél benne, amúgy kíváncsi lennék, hogy melyik extrát használod a jazz-ben ami az i30-ban nincsen benne, ok klímát belekérem 250eFt annyival lesz drágább egy jóval nagyobb autó, alma körte...

    Maradjunk annyiban, hogy az Entry i30 annyira fapad, hogy a teljesség igénye nélkül hiányzik belőle: ülésfűtés (árlista szerint nem is kérhető bele gyári), tempomat, automata klíma, elektromos ablak hátul, kartámasz, bőr kormány, parkradar, ADAS (Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, - Közúti jelzőtáblákat felismerő rendszer, - Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, - Távolsági fény automatikus kikapcsolása, - Intelligens sebesség határoló), CITY-BRAKE (Városi vészfékező rendszer) automatikus távolsági fényszóró, visszagurulás gátló. Amiben ezek többnyire már benne vannak, az inkább a business life felszereltség 4,829MFt + 100eFt az ülésfűtés. Ez már 4,9M, vagy comfort felszereltséggel 5,299MFt.
    Ezek közül a kormányt, ülésfűtést, klímát, tempomatot elég gyakran használnám. :) Egyébként lehet nem jött át, de nem Jazzel járok.

    Abban viszont egyetértünk, hogy Lada/Dacia soha nem kéne.

Új hozzászólás Aktív témák