Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
Alusky #275998 üzenetére
Jaja, sőt oldalról még rosszabb ez a 3-mas, óriási hátsó elemek meg C oszlop, bunker az egész ... túl magas ez is, nagy .. a suvjuk is órmótlan azokon is akkora elemek vannak szégyen az egész, visszataszító nekem.
Meg ezek az óriási fölösleges túlnyúlások idegesítenek még... kívül belül. Mi az istennek van akkora géptető meg eleje, nem kell már 6 hengernek elférni hosszában semmiben kb. (jó a mazda suv pont kivétel) meg még a design is olyan meg a lökhárító hogy 6 métert előrenyúlik nehogy bármelyik parkolóba beférjen. Aztán belenézel beleülsz és nem nagy, mert az ostoba műszerfal is 3 méterre kijön a szélvédőtől meg egy műanyag tömb az egész, igazából ahol ülök ott nem érzem hogy most egy számok alapján óriási autóban ülök.
(pl itt áll egy utolsó generációs insignia, ennek mi az istennek van ekkora eleje? de tényleg ...) -
-v-
addikt
válasz
kisza25 #275992 üzenetére
Ocsmányak ezek az új bmw-k, még ezek az "értelmesebb" modellek is ..
Nekem a model 3 is ezért tetszik amúgy. Odamegyek mellé és kicsi, barátságos, emberi, nincs óriási eleje, nincsenek rajta visszataszító fölöslegesen nagy órmótlan kasztni elemek, nincs telebaszva bazári "road presence" növelő ostobasággal .. sőt még magasnak sem magas.. pedig annak is a padlóban van az akksija, ha ők meg tudják oldani akkor az új 5ös bmw miért olyan magas mint egy régi allroad?
-
brumi1024
veterán
I-Pace nagyon nem sikerult jol, bereltem egyszer egy 5 napra Hollandiaban (erdemes megnezni mennyi publikus tolto van ott), annyit en meg nem szivtam villanyautoval. AC toltese konkretan hasznalhatatlan, kerdeses volt, hogy a repterre visszaerunk-e vele. Nem csoda, hogy olcso volt a berles.
-
avl
senior tag
a kiforrott elektromos autotechnika: [link]
Akkuhibák miatt perelik a Jaguart
A visszahívás bár elvileg egy OTA (over-the-air) frissítéssel történik, az autókat mégis szervizbe kell vinni, ezen kívül azt is ígérik, hogy szükség esetén cserélik a problémás akkumulátor modulokat vagy akár a teljes akkumulátorpakkot. A frissítéssel az autók akkumulátorának maximális töltöttségét 75%-ra korlátozzák.
Az amerikai csoportos pernek azonban nem újabb, konkrét tűzesetek az okai. Egy kaliforniai tulajdonos arról számolt be, hogy autójában már cseréltek akkut 2021-ben, az autó 2023-ban út közben váratlanul leállt, amivel lehetetlenné tette, hogy mások kihajtsanak a parkolóhelyükről. -
-
kisza25
félisten
Minap mentem egy kört a sétálón lent Blellén, a járda jobb oldalan mentem, egy 1km-es kör alatt 5en jöttek nekem, kb 4 ember elfér egymás mellett és nem volt akkora tömeg, csak 4 ember volt együtt, az mind úgy érezte, hogy jár neki az egész járda (csak jobb oldalon van, legalábbis nekem jobbra esett)
A szomszédban meg minitali van.
-
szabonagyur
félisten
válasz
pècsimunkás #275988 üzenetére
Jogos, de gondoltam, hogy látszik mire válaszolok és ott személyi hitel volt, ott azért vannak pofonok ha úgy van.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
szabonagyur #275935 üzenetére
Ez az is igaz.
Viszont, csak hitelt írtál.
Egyébként sokan vannak a hitel ellen is, de ha mindenki kp- ra venne autót- pláne új autót, akkor azèrt olyan nagyon sok új autót nem adnának el. -
Alusky
senior tag
Én Alaszkába, annak is valami vidékiesebb részén. Márha lehet ott városnak hívni bármit is, a legnagyobb is 200k, a második legnagyobb már csak 30k pop., alatta minden városuk Tapolca méretű vagy kisebb. Tudnám élni.
Szada
Amióta nemzetközi fórumokat meg csoportokat járok, azóta én is azt vallom, hogy ez fejlett ország dilemma és nem magyar. Lefeljebb itt más a fűszerezése. Nyilván egy skandináv ország lehet kivétel, de a klasszikus értelemben vett nyugat az ilyen, más lett az értékrend. Legalább az 5x3-as Bramac léccel nem vernek meg, mint keletre. Az a kéksárga. -
Szada85
aktív tag
válasz
Tsebacsi #275979 üzenetére
Csak nem jársz ott napi szinten, így valószínüleg kisebb eséllyel kapsz teljes képet, akár Ausztria, de lehetne másik ország is
Az, amit vilike leírt ugyanígy megvan Németországban is, ez nem magyar sajátosság sajnos.Ugyanúgy neked megy, rádlép, meglök, és itt is kihalt a szótárból a "bocsánat", "elnézést" szavak, tombol az egoizmus.
A hétvégén sétálni voltunk, kisgyerekek kergetöztek a parkban, az egyik ahogy nekemszaladt, beqúrta a fejét a könyökömbe, odaszaladt az anyjához a fejét fogva, a nö meg elkezdett magyarázni, hogy mit képzelek... itt tart ma a világ.
De, hogy ON is legyen, UFO Civic hétvégi fogyi, két személy+cuccok, klímázva 7 liter lett.
-
Peter.70
addikt
-
-v-
addikt
válasz
Tsebacsi #275973 üzenetére
De a kibaszott boltban is ez van én lehidalok jön a nénike ott állok - vásárolok épp ugye - erre nekem jön és megy tovább mintha ott sem lennék .. mindig azt hiszem már napirendre tértem rajta hogy mekkora putri ez az ország és agyhalott analfabétákkal van tele akik viszonylag kevés jelentőséget tulajdonítanak neki hogy rajtuk kívül más emberek is léteznek és esetleg ehhez alkalmazkodni kéne, de vannak ilyen "csomósodások" a téridőben amikor ez annyira besűrűsödik egy napra hogy így nem hiszem el hogy autóba ülök vásárolok akármit csinálok instant "melyik országba kéne végre elköltözni a picsába" reflex triggerelődik, tényleg nem hiszem el néha
-
válasz
MasterMark #275957 üzenetére
Köszi, de ez a forma nekem nem bejövős, kilógna oldalra.
#275963 molnarpeter + #275966lezso6
Nem szeretnék egy kínai alkalmazástól függeni, nem kell a plusz réteg az egyes elemek közé, menjen pnp! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kickass #275972 üzenetére
A nepper is sáros vagy átverték egy hamis meghatalmazásival. Ha binakó adás-vételivel adta el, akkor a nepper csak röhög a markába most, mert papíron az eladótól vette a vevő a neppernek semmi köze hozzá papíron.
Ha nem állt körözés alatt a vizsgálat pillanatában akkor az eredetvizsgáló sem hibázott.
-
Egyirányú út, jön szemből BMW i3as fasz, ablak lehúz, mondom neki hogy egyirányú. Bólogat és egy igen rendben-el továbbmegy.
Kéne egy kilövési engedély az ilyenekre... -
szebe
addikt
válasz
lezso6 #275917 üzenetére
hisz eredetvizsgán nem kellett volna átmennie
Már ha az eredetvizsga idejében be volt jelentve a lopás.
Mi van akkor, ha "hosszabb" időre kapta kölcsön az autót az illető, aki eladta a kereskedésben?
Simán lezajlik ez az egész úgy, hogy az eredeti tulajnak fingja sincs az egészről, csak miután néhány héttel később az ismerős nem hozza vissza a kocsit. Addig meg simán átmegy az eredetvizsgán, meg az átíráson.
(meddig tart hamisítani egy 2 tanús meghatalmazást, amivel átmegy mindenen?)Ez persze nem zárja ki, hogy sáros a kereskedőtől kezdve a kormányablakoson át az eredetvizsgahelyig mindenki. Csak nem ismerjük a részleteket.
-
-v-
addikt
válasz
lezso6 #275966 üzenetére
és nagyon masszív tök jó minőség ahhoz képest, erős a jele, lényegében sosem kell frekit állítani ha csak tényleg nem telibe ezerrel pont ott jön valami, meglepően jó és használható cucc. A két usb portja is jó, nem tudom hány amperesek de telót is nagyon szépen tölti.
-
-
MasterMark
titán
-
Alusky
senior tag
válasz
lezso6 #275923 üzenetére
Pontosan, fizeti az összes autós minden autócserénél '90 valahány óta amióta bevezették és nem jó arra amire eredetileg kitalálták. Ennyi erővel a bankból veszek fel pénzt és ők hamisat adnak mert nem vizsgálták át, még én rohadjak meg érte. Hatósági igazolás aminek kéne lennie hátterének meg garanciának, nem egy sima polgári szerződés ami majdnem WC papír és mégis csak ennyit ér az eredetvizsga.
Jó persze még nem derült ki, hogy a lopás be lett-e jelentve és mennyivel előtte, átfutási idő stb. Még nem biztos, hogy a vizsgaállomásra rá kell dönteni a tetőszerkezetet.
-
sagesz93
addikt
válasz
Peter.70 #275948 üzenetére
Van
le is kellett mosnom, mert koszosan kaptam: [kép] [kép] De az én lábammal sokat eszik
, nem lehet megunni azt, ahogy megindul. Mondjuk még nem is néztem mennyit eszik alattam, csak tippre sokat mert fogytak rendesen a százalékok. Csak pár napra cseréltünk a főnökömmel(hosszú útra illetve tele pakolva azért mégis jobb a swace....) , én jobb szeretem a Swace-t egyébként, várom már vissza.. aztán lassan vihetem a 30k szervizre
-
válasz
AxBattler #274434 üzenetére
Üdv!
Mivel nem jutottam előrébb a témában, ezért kérdezném, hogy létezik ajánlott BT-os FM transzmitter? Visszaolvasva azért ajánlottatok párat... a Xiaomi RoadMi nekem kiesett az alkalmazás miatt, ilyenre nem szeretnék hagyatkozni.
Valami visszafogott, megbízható modell kellene, pl. amiket kinéztem:
AKAI FMT-C57BT, GoGEN CTR258BTW, Edman, FM modulátor -
Qru
MODERÁTOR
-
válasz
norbert1998 #275927 üzenetére
Nyilván a legjobb az, ha érti. De engem csak az érdekel, hogy mindig csinálja a megfelelő dolgot, hogy érti-e az már lényegtelen ebből a szempontból. Avagy nem kell értenie, csak tudja.
No offense, amúgy extrapolálni, nem interpolálni.
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #275938 üzenetére
Nem kell hozzá gyerek és nem is a meglévő gyereket veszi figyelembe, első 5 évben kamatmentes, ha van gyerek, ha nincs. Addig nem lesz gyerek, akkor kell fizetni kamatot(visszamenőleg is), de az is kedvező kamat. Az első gyereknél már kamatmentes, masodiknál -30%, harmadiknál nem kell visszafizetni
(Nagyon sokan vették fel és rakták be állampapírba) -
szabonagyur
félisten
válasz
pècsimunkás #275928 üzenetére
De autó hitelre nem? Ahol jóval korrektebb THM van, azért egy szabad felhasználásúnál vannak elég extrém értékeke is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pècsimunkás #275928 üzenetére
Lehet nem lenne őszinte a mosolyod neked sem ha a hitelre vett autóda lefoglalták volna és habokra fizeted a törlesztőt.
-
Kickass
őstag
válasz
szabonagyur #275925 üzenetére
Pont, hogy a szabadfelhasználásuval járt 'jól', ha autóhitelre/lízingre veszi a bank már csengetne a teljes összegért mert nincs meg a fedezet.
Egyébként meg abszurdisztánban, meg kb. tőlünk keletre történhet meg ilyen, előre megyünk nem hátra...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Èn is vettem hitelre autót.
2x is.
Ès nem tartom magam hülyènek.
Kifizettem, aztán ennyi -
norbert1998
nagyúr
válasz
lezso6 #275914 üzenetére
Szerintem baj, mert ezekszerint fogalma sincs, mi fog történni, ha elkezd közeledni az autó határsai felé, és ezt lehet interpolálni más egyéb viselkedésekre is. Aztán majd azok esetében is majd várható lesz a helytelen reakció rá.
Az autóvezetésnek nem egy alapjognak kéne lennie. Igenis tudja a jobbágy, hogyha csinál valamit a két tonnás fémketreccel a városban, akkor azzal ő mit okoz, miként viselkedik. Ez részben lehet az autósiskolák hibája is, de ugyanúgy az embereké is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Igen az. Sztem most megtanulta egy életre a leckét.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tsebacsi #275918 üzenetére
Az eredetvizsgáló állomást kell perelni. Ha akkor már ki volt adva a körözés amikor átment náluk akkor ők hibáztak.
Az dupla szívás neki, hogy hitelre vette a kocsit. A bankot nem fogja érdekelni, hogy lopott volt a kocsi, bevasalják a törlesztőt rajta (valószínűleg szabadfelhasználású személyi kölcsönt vett fel).
-
válasz
Tsebacsi #275920 üzenetére
Nem mondtam, hogy így lesz, nyilván itt nem fog semmi történni, mert ez a balkán. De attól még áll, amit írtam, úgy kéne megoldani. A cikk szerint perelhet is (hisz az állam illetve kereskedés átverte), de csak akkor évek alatt lesz belőle bármi, szóval sok értelme nincs.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #275912 üzenetére
Az nem derül ki a cikkből.
-
válasz
norbert1998 #275898 üzenetére
Az nem baj, ha megijed az ABS-től, az a baj, ha emiatt lelép a fékről.
-
Qru
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
válasz
Peter.70 #275895 üzenetére
Szerencsére ezzel sokan nincsenek tisztában és legtöbbször elég a kéksarga is, de tényleg jobb rendőrt hívni, de az sem ér rá mindig (jártam már így páromnál)
Meg van mikor rendőr van, elismeri és utána meg mégsem és mehet bíróságra a dolog (sógor járt így)
A tuti, ha van cascod
-
Alusky
senior tag
válasz
norbert1998 #275898 üzenetére
Épp ezért használnak az emberek olyan sok simafékes autót.
-
Qru
MODERÁTOR
45 sebességmérőt szerzett be a budapesti önkormányzat
Lesz itt rend (legalábbis azon az 50 méteren ameddig ellát a traffi).
-
válasz
Peter.70 #275895 üzenetére
Elolvastam és csak mérges lettem így reggel.
Azaz semmi sem védi a vétlen felet itthon, mindenhez fszom rendőrt kell hívni, ami időkisesés, a vétkes fél lehet meg se várja, ha nem vagy rutinos, akkor se fotó, se adatok, azt csak leshetsz. Ennél is az az érzésem, hogy nem nyugatra tartunk, hanem keletre, bár nem tudom kint mik a szokások...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest