Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz
focvis #209981 üzenetére
Vácnál M2-re felhajtáskor nulláz, onnan lábbal tartva végig 90-100 között M2-M0-Campona. Azért ennyi, mert a kamionokat nem akartam feltartani, illetve ha ki kellett őket kerülni, akkor nincs plattnerezés, gyorsít, előz, vissza. Ez direkt olyan menet volt, hogy ne legyen kamion mögött, és ment a klíma. Motor kb 2000-et forog ilyenkor. 80-nal, kamionmentes nyári hétvégén, alföldi síkon, klíma nélkül, kisebb súllyal (2 felnőtt, 10 kg gyerek, kismotor, 3/4 tank) van benne szerintem még 2-3 deci, illetve kamion mögött nem tudom mennyi, de szerintem akár közel 1 liter. BC nem tudom mennyit csalt, teli tanknál néha jól mér, néha csal 5-6 decit, minél több a rövid út, annál többet. Ha valakit érdekel, akkor bő 1200 km és 15 óra alatt kideríthető.
Tropicarium nem nagy szám, gyereknek tetszett, M0 visszafelé fos volt, gyáli lehajtótól dugó, utána kiégettem az olajból a benzint, 6,0.
Többi állatkert ötletet köszönöm, nyíregyiben voltunk, nagyon jó, veresiben voltunk, nem nagy cucc, többit felírtam. A győri állatkertbe jártam 4 évet, akkor még egyetemnek hívták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest