- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Na nálam nem akar nagyon Dolby Vision tartalmat lejátszani, ami frissítés előtt ment Plex-el, az most nem... nem tudom mi lehet.
-
jotzo01
tag
Használja valaki a Ai hangfelismerést? Próbálom beállítani, de mindig ez az üzenet fogad: " Ha ugyanarra állítja be az LG szolgáltató ország és a menü nyelvét, a hangfelismerés sokkal kényelmesebben elérhető."
És itt meg is áll a történet, pedig magyarra van állítva a nyelv is és az ország is. -
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Média szervert futtatok egy pc-n, a TV pedig ugyanezen program kliensével játssza le a videókat.
Ehhez a jellyfin-t használom.
Sajnos nagyon nem úgy működik, mint ahogy szeretném. A TV-n sem játszik le mindent, ráadásul egy android tableten még ahhoz képest is kevesebbet játszik le.
Raktam rá kodi-t, korábban ezt használtam, de nem annyira jön már be.
Tetszik az, hogy megjegyzi a program, bármelyik készüléken használom, hogy hol jártam a videóban.
Plex-et olvastam itt a topicban, hogy több formátumot támogat. Ez jó lenne, de gondolom csak a fizetős részével tudnám kihasználni.
Emby-t is láttam, az mennyire felhasználóbarát?
Esetleg van más program, amit kipróbálhatnék?
Előre is köszi a segítséget. -
s.Oliv3r
senior tag
Másnak is elszállt a kijelző védő tűzijáték cucc az új frissítéssel?
-
jotzo01
tag
Üdv mindenkinek,
C3 tv, CI kártya, Vodafone: időnként elveszíti a csatornák nagy részét, kiírja melyik adó és milyen műsor megy éppen, de nincs kép, fekete a képernyő. CI kártya ki-be, és megint rendben van. Ki-bekapcsolás szintén meg szokta oldani.
Nincs mókolva a csatornák sorrendje, csak azok vannak elrejtve, amelyek kódoltak, vagy nem érdekelnek.
CI kártya hiba lehet, vagy a tv szaraxik? Sajnos, nincs másik kártya, sem másik tv. -
rsanyi20
tag
Sziasztok! Év eleje óta van egy C3-am és a napokban kidobott a tv a profilból, kérte hogy jelentkezzek be újra hogy egyátalán tudjak frissiteni alkalmazásokat, stb..
Viszont amikor belépnék a régi fiókommal ami már jó pár éve megvan, nem enged be mivel hogy magyarországi felhasználó vagyok.
Jelenleg egy új profillal be tudtam lépni hogy letudjam frissiteni az alkalmazásokat, de tapasztalt ilyet bárki?Van másik tavalyi nano LG tv a családban, az nem dobta ki a profilomat, de ott ki se akarok lépni hogy megnézzem vissza enged-e..
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Meg lett az új 55 C3 Oled TV-m.
Teljesen elégedett vagyok vele ugyanakkor egy anomáliám van. A korábbi Sony TV és Denon erősítő működött, C3 esetén nem működik. Egyszer müködött gondoltam hála istennek egymásra találtak de egy kikapcsolás és utána már megint nem ment.Nem tudom nem-e az a baj, hogy nem 2.1 Hdmi kábel van benne. Elvileg lefelé kompatibilisnek kellene lennie.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Olvasok ezekről a visszaverődésekről. Sony XH90-es Tv-men is látom magamat kikapcsolt állapotban. C3-on mennyivel erősebb ez a visszaverődés, viszonyítás foglalkoztat
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
2012 óta tartó Samsungozas után, idén március végén vetem egy 42"C31 LG tévét. Tegnap estig élveztük a képernyőben mas kávézót (LED vs. OLED)mert sikerült valahogy a lányom szülinapozása közben a gyári távkapcsolót "kinyirni" azzal, hogy a mute gombot én is nyomtam ő is az utángyártott 1500Ft-os kapcsolóval. Annak semmi baja a gyárin csak a ki-be kapcsoló gomb működött. Megkerestem a leírást a távkapcsoló reg. és törlése kapcsán hogy lehet vissza állítani. Ami ott levan írva többféle megoldás mindet, többször is végig csináltam, de a végeredmény mindig ugyanaz volt. Nem lett kurzor, nem működödött a ... jelű gomb sem. Azt és entert nyomva mindig azt írta ki. hogy regisztrálás folyamatban. Asszony mondta éjfél körül "kapcsold ki majd holnap folytatod" és erről az ugrott be mi lesz, ha kikapcsolom és kiveszem az elemeket a távkapcsolóból reggelig? Töröltem a reget, kikapcsoltam a tévét kivettem az elemeket.Bevált mert bekapcsolas után vártam a leîrt 20mp elteltéig és entert nyomva előjött a szokásos szöveg, de most pár mp múlva az is ami addig nem, hogy a regisztráció megtörtént. Újra tökéletesen működik a távírányító. -
Csabi1984
addikt
Általában napközbe néha-néha nézek Filmet és inkább este max 1-2 film.
Tudom ez most eléggé érvágó leszNem biztos, hogy ezután már mindent DV-be fogok nézni inkább mint eszközöm legyen arra, hogy ha valamit abba szeretnék megnézni akkor már legyen
Mivel a Sony XH90-nek korlátozottak a HDR határai (HDR10-be a Tomb Raider nem volt rossz bár lehet, hogy akinek már Oledje van látta volna a "hátrányt" -
Csabi1984
addikt
válasz
Tsebacsi #193 üzenetére
Egy kicsit off SDR-nél az XH9096-os TV-m esetén levettem 25-re a fényerőt ami így is elég világos. A Dolby vision az meg sajnos olyan amilyen Max fényerő mellett, ezért kívánok áttérni az OLED-re és inkább a C3 "55" felé kacsintok még ha alacsonyabb a max fényerő mint a G2 esetében ellenben van gyári talp
Meg olvastam, hogy nagy eltérés nincs a két készülék között a C3 2023-as a G2 2022-es
G2-re van 3+2 kijelző garancia. -
Csabi1984
addikt
Sziasztok C3 tulajdonosok.
Azért írok mert szeretnék venni LG Oled TV-t. A jelenlegi TV-m egy Sony 55XH9096 (viszonyításként).
Eléggé zavar van a fejemben mivel inkább javasolják a G2-t ami hűtőbordával rendelkezik és magasabb fényerő.
Olvastam már olyan kommenteket, hogy valaki inkább lejjebb vette a fényerőt mert sok volt nekiTudom HDR-hez max fényerő kell.
Ha két TV-t veszem alapul az egyikhez adnak gyárilag talpat míg a másik eredetileg falra tervezett ezért fali konzolt adnak.
Ti akik használtok C3-at éreztek-e bármi megbánást, hogy nem-e G2-t vettetek
fókuszálva a kérdésem a hűtőborda hiányára? -
ACE-
addikt
-
GodSied
csendes tag
Na nekem most lett egy C3 oled tv Monitortnak
Imádom ...eddig minden jó vele , dimming az új update után már nem vészes -
Sziasztok, milyen tv műsorlista szerkesztőt ajánlotok a tv-hez?
A Sony-hoz értelemszerűen a Sony Editor-t használtam, jól működött, egyszerű volt.
Itt kis keresés után a ChanSort-ot találtam, de azért picit tartok is tőle.Valamint pendriveot vagy vinyót érdemes felvételre a tv-re dugni? Mekkora egy 1 órás műsor mérete nagyjából, függ-e a mérete valamitől mástól is? Valamint mekkora tárhelyű eszközt kezel maximum?
És mégvalami
Van ajánlott képbeállítás a tv-hez? Mondjuk nekem eddig sok videóval ellentétben az Eredeti képmód vállt be.Előre is köszönöm!
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Azúr tündér #176 üzenetére
Sajnos a HMaxot nem ismerem
de igen, ha HDR-t játszol rajta, azt jobb felül kiírja. Esetleg a hmax beállításait kéne megnézni. Netflixen ez úgy van, hogy ha előfizetsz a jobbra, automatikusan nagyobb felbontásra kapcsol, illetve elérhetővé teszi a HDR tartalmat.
-
ACE-
addikt
válasz
Azúr tündér #176 üzenetére
Ha HDR, vagy Dolby Vision, akkor a TV a videó indításánál kiírja. Az előfizetésedben nézd meg, hogy mi van benne, és az alapján szerintem a max-ot állítja be, persze a bitráta sem mindegy. De ezeket talán az adott app beállításaiban be tudod állítani. Én AppleTV-t ismerem, ott így működik.
-
Azúr tündér
lelkes újonc
válasz
s.Oliv3r #175 üzenetére
Köszi.
Azt esetleg tudod, hogy honnan lehet beazonosítani, hogy egy streaming alkalmazásban éppen milyen minőségű (felbontású) képet látok?
Mert a TV mindent 4K-ban jelenít meg, ez nyilvánvaló. Ha FullHD a stream, akkor felskálázza. Az új Max alkalmazásban pedig hiába írja egy adott filmnél, hogy "4K Dolby Vision stb..." kép alján van egy megjegyzés, hogy ezeknek az anyagoknak a megjelenítése az előfizetési csomagom függvénye.
Lejátszás közben pedig nem látom, hogy az most SDR, HDR, Dolby Vision vagy éppen mi.
Lehet valahol a menüben ezekre utaló információt találni? -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Azúr tündér #174 üzenetére
A beállításokban van öndiagnosztika, asszem az általános fülön, azon belül oled gondoskodás és ott lesz a memória tisztítás.
-
Azúr tündér
lelkes újonc
Eurosport prémium adását sajnos csak böngészőn keresztül tudom nézni.
De elég gyakran megáll a lejátszás és kiírja, hogy nincs elég memória. Ilyenkor a böngésző bezárásával, újraindításával tudom megint nézni a stream-et.
Hogyan lehetne ezen a meglehetősen zavaró problémán segíteni? Látható valahol, hogy mi viszi el a memóriát? Hogyan lehet kényszerített újraindítást vagy memória tisztítást, karbantartást csinálni a TV-n? Más is tapasztalt már ilyen problémát? -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Azúr tündér #171 üzenetére
Ha nem a belső médialejátszót használod, hanem plexezel, akkor is ez a helyzet.
-
ACE-
addikt
válasz
Azúr tündér #171 üzenetére
DV-t csak mp4-ből és ts-ből tud.
-
Azúr tündér
lelkes újonc
Szép estét!
A C3 belső médialejátszója tud H.265-ből Dolby Vision HDR-t lejátszani? -
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Talán kapok választAz lenne a kérdésem, hogy Oled TV-n mi a különbség látványban ha olyan forrásból nézünk Dolby Visiont ami teljesen kezeli mindkét réteget és aközött ha virágbolti forrást (5-ös és 7-es profil és társai) nézünk amibe nincs mindkét réteg vagy olyan lejatszón nézzük ami nem kezeli a két réteget?
Azért írtam ide mert tervbe van véve egy C3 Oled TV és kíváncsi vagyok, hogy a tapasztalatok mit mondanak
-
ACE-
addikt
Sosem tudom hogy van ez. Én azt szeretném, hogy némely bemeneteknél, pl. HDMI1-en menjen az, hogy a fényeről, OLED fényerőt magától állítsa a környezeti fényeknek megfelelően. Viszont DV, vagy HDR tartalmaknál menjen 100-on. Ezt hogy tudom beállítani? Ha beállítom az automatikus fényerőt, akkor HDR-re is azt fogja alkalmazni, és nem tudom egyénileg beállítani, ha kikapcsolom, akkor pedig mindenre külön kell állítgatni a fényerőt, ha full sötét van a szobában, vagy ha épp világos. Hogy kell ezt normálisan beállítani?
-
Azúr tündér
lelkes újonc
Nekem is megvan a TV. Sajna a leírás megtévesztő, már én is látom.
Ha kedvenceket beállítasz, akkor azokat lehet sorba rendezni, de buta módon viszi az eredeti csatorna sorszámot, ami viszont nem módosítható.
És a csatornalistát sem lehet exportálni digitális kábeltévé esetén.
Elképesztő, hogy 2024-ben az LG ilyen funkciót nem fejleszt a webOS-be.
És a Chromecast is csak az idei webOS 24-gyel jelenik meg az LG-nél.
Remélhetőleg azt a tavalyi széria is megkapja. -
dezka
csendes tag
Sziasztok! Egy ilyen c3-as tv beszerzésén gondolkodom, csak egy kérdés nem hagy nyugodni. Jelenleg egy Sony LCD tvm van, amin NAS-t használok. Mivel a Sony androidos, pillanatok alatt települt a KODI és. VLC player. Tökéletesen működik a NASsal. Hogy tudom ezt megoldani WebOS-en? Vagy legalábbis a fájdalommentes hálózati lejatszást?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok LG C3 tulajdonosok
Technikai jellegű kérdésem lenne. Mekkora hely van a TV alsó keret és a "talaj" közti távolság? -
pufi35
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Pár napja büszke tulaja vagyok egy LG 77oledg33la tv-nek. Csoda. Amit szeretnék kérdezni. A főképernyő hátterét meg lehet e változtatni? Illetve az otthoni központ hátterét? Elnézést ha oktondi a kérdés. -
jotzo01
tag
válasz
Azúr tündér #153 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást. Előző LG tv-mel nem is volt gond.
Ezzel a tv-vel az a probléma, hogy a "Digitális kábel tv" fülön a csatornák felsorolásánál nincs más opció, csak a "Zárolás" és "Kihagyás". Csak a "Kábel tv" fülön van pluszban "Áthelyezés" és "Törlés" opció. -
Azúr tündér
lelkes újonc
válasz
Oraculus #149 üzenetére
Üdv.
Én is most keresek TV-t és képbe került a C31. Ez a funkció nekem is fontos, ezért utánanéztem. A weboldalon elérhető a használati útmutató, amiben ez áll:
Live Playback
A Live Playback (valós idejű lejátszás) használata Ezzel a funkcióval ideiglenesen USB HDD-re mentheti az éppen nézett műsort, így visszajátszhatja a jeleneteket, amelyekről tévézés közben esetleg lemaradt. A funkció segítségével, ha kimegy egy kicsit, utána onnan folytathatja a műsor nézését, ahol azt abbahagyta.
Remélem ez neked is segítség. Bár nekem nem teljesen tiszta, hogy mi a különbség a DVR és PVR funkciók között.#148 jotzo01
Csatorna sorrendet már egy 5-6 éves buta LG tévén is lehetett módosítani. Ilyen van nekünk is a konyhában, Vodafone kábel szolgáltatással használjuk.
Egyébként a leírásban ez is benne van:Csatornák szerkesztése
Szerkesztheti a kiválasztott csatornákat a tárolt csatornák közül, vagy
hozzáadhatja/eltávolíthatja őket a Kedvenc csatornák közül.
Az „Összes csatorna” lista szerkesztése
Általános -> Csatornák -> Csatornakezelő -> Összes program szerkesztése
Zárolhatja vagy feloldhatja az egyes csatornákat a tároltak közül, vagy beállíthatja, hogy
csatornaváltásnál át legyenek ugorva.
- Zárolás / Feloldás : Kiválasztott csatornák lezárása vagy feloldása.
- Kihagyás / Visszaállítás : A kiválasztott csatornák átugrásának beállítása, vagy az előzetesen beállított csatornák átugrásának kikapcsolása.
- Áthelyezés : A kiválasztott csatornák mozgatása.
- Csatornaszámok szerkesztése : A kiválasztott csatornák számának módosítása.
- Törlés : A kiválasztott csatornák törlése.
Sorba rendezés beállítása.
Bezárja az alkalmazást. -
ACE-
addikt
Skacok, segítsetek plíz, egy miniPC hozzá van kötve a TV HDMI1 portjához. És az van, hogy nem mindig érzékeli a jelet. A miniPC megy, de mégis azt írja nincs jel. Ilyenkor ki-be dugom a HDMI kábelt, kiírja hogy felismerés, és utána jó. Ez miért van? Régi TV-n ugyanezzel a miniPC-vel nem csinál ilyet. Vagy valami gázos vele? Zavar rohadtul mert már minden bekapcsoláskor ki-be dugdosni kell... és mondom a régi TV-vel sosem csinált ilyet. Ha Teamviewer-el belépek a miniPC-be, ilyenkor azt írja hogy nem érzékel fizikai kijelzőt a HDMI portokon... Valakivel volt ilyen? A HDMI kábel elvileg egy UHD 60Hz-et támogató kábel (ilyen felbontáson is van használva a miniPC-vel).
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Disney+ és a HBO MAX nem megy a tv-n? Egyszer a Disney+ jó volt, de pár napja megint nem elérhető, ha a tartalmat elakarnám kezdeni stream -elni. Már újra telepítettem, konnektorból ki, majd vissza, már mindent próbáltam, amit a neten írnak. Van valakinek megoldása erre?
-
Oraculus
tag
Tud, képes a DVR és PVR funkciókra külső merevlemezzel, vagy pendriveval?
-
jotzo01
tag
A csatornák sorrendjét lehet valahogy változtatni?
A kezelési utasítás szerint lehet, de a valóságban nem találok ilyen opciót. -
the.odzsy
aktív tag
válasz
undercover #145 üzenetére
Kösz. Így már értem.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
undercover #143 üzenetére
Hol találtál c3-ra 385 ezres árat az LG oldalán? Ez egy összeges vagy 0%-os részletre ajánlott ár? Én csak 429 ezres árat találtam.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Nem igazán tudok dönteni, hogy C3-at vegyek vagy G3-at? Akinek van C3 tudna valamilyen tanácsot adni?
Csak ugye hosszútávra szeretnék TV-t venni aztán nem mindegy mit választasz.
Ha jól matekoztam most az LG oldalán... 55-ös C3-at ellehet vinni 385 ezer körül, míg a G3-at az 500 ezerért. De a G3-hoz kell állvány is amivel az ára kb 550 ezer lesz.
Ezért is volt múltkor a "hülye" kérdésem. Megéri-e a G3 a durván 170 ezer forintos felárat? -
ricsip
addikt
Optikát felejtsd el, az egy elavult szabvány. Atmos-t nem viszi át. Talán a compressed Atmos-t (Dolby Digital Plus-os változatát amit pl a netflix használ) még azt sem. Az uncompressed Dolby TrueHD konténeres Atmos-t pedig egyértelműen nem. Ahhoz HDMI-n is eARC kell, sima ARC nem elég.
-
ricsip
addikt
válasz
toto0569 #139 üzenetére
Jogászilag kezeli: felismeri a formátumot, és tudja dekódolni. Ha valami nem ismeri az Atmos formátumot, az sem felismerni sem dekódolni nek tudja azt a sok megabájtnyi audio stream-et.
Műszakilag is képes kezelni: van annyi dedikált hangszórója (pl. felfelé irányított magassági) hogy az Atmos élmény füllel észlelhető is lesz. Mert képes kb. pont úgy megszólaltatni az extra csatornákat is, ahogy azt a film készítői tervezték.
Ha csak felismeri és dekódolja a formátumot, de megszólaltatni már nem tudja "rendesen" mert nincs annyi hangszórója, akkor kb. sokat nem fog az ember hallani abból az állítólagos Atmos élményből.
Magyarul a Dolby ott vált bűnrészessé ebbben az Atmos átverésben, hogy engedi a logo megjelenítését a dobozon, ha csak a dekódolást tudja a termék.
-
toto0569
addikt
LG 65 col c3 oled tud Dolby Atmost a hangszóróin keresztül kiadni magából?
-
ACE-
addikt
Igen, szerintem is nagyon gáz, az én TV-m most csak 400ezer volt, de síkideg lennék ha 3 év múlva ez történne... Előző LG-m viszont jelenleg lassan 7 éves és semmi baja nincs, bár arra 5 év garit adtak, és még az alap garanciában cserélték a Wifi egységét, mert gajra ment, azóta minden ok vele.
-
ricsip
addikt
válasz
----kobak--- #133 üzenetére
Halandzsa bullshit szuperlativusz, mikor a 400e-es abnormálisjavítási árból nagykegyesen elenged szaros 30 ezret arra hivatkozva h. ettől majd azonnal elmész deréktájékon és márkahű ahítattal fogod a cégvezető ***-t szopkodni.
Jó nagy hülyének nézett, és ezt abban a tipikus bicskanyitó és torkonszúró arrogáns köcsög bzi flegma (többet nem halmozok már ide) stílusban adta elő, amitől a legjámborabb embernek is elborul az agya. -
Rossi
addikt
válasz
----kobak--- #133 üzenetére
Jó, ez valóban vérlázító.
-
Rossi
addikt
válasz
----kobak--- #114 üzenetére
TV-ben az objektivitást teljesen nélkülözve csak LG-t veszek, eddig nem szívtam megy egyikkel sem.
Monitorból még volt anno Goldstar-om is, innen fakad.
Bár monitorban már elhagytam az LG-t, egy ideig Dell-es voltam, most ThinkVision-ök vannak.
-
ACE-
addikt
Olyan problémám van, hogy a HDMI bemenetre kapcsolt miniPC-m HDMI kimenetén a TV egyszercsak ilyen képet ad. Amikor kihúzom és visszadugom a HDMI-t, akkor visszajön a kép, de ez rendszeresen előfordul. Mi lehet a gond? Még 14 napban vagyok úgyhogy a magam részéről elállnék és vennék másikat... minthogy 3 naposan szervizeljem... kicsit csalódott vagyok. A kábel eddig tökéletes volt, 4K/60Hz-el egy a TV korábbi társával semmi gond nem volt...
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Vettem egy LG 65 col c3 oledet.
Kaptam hozzá valami 3.5mm jack infrát...az mire való? -
ACE-
addikt
Gyors kérdés hátha vágja valaki. Az új TV-n lévő fóliát érdemes/kell levenni? Melegedés esetén nem okozhat kárt, egyebet?
-
Zanik
addikt
válasz
----kobak--- #122 üzenetére
Megértem a csalódottságod, de azt gondolom te is érzed, hogy a te rossz tapasztalatod a márka egy adott típusának egyetlen példányával nem teszi általánosan érvényessé a megállapításod az LG összes termékére vonatkozóan.
Teljesen érthető, hogy te csalódtál a márkában, és ezek után nem veszel tőlük semmit.
De ettől még nem lesz minden LG termék automatikusan szar.
Nekem egyszer pár hónap után kiszakadt egy Adidas cipőm, csalódtam én is, de mégse gondoltam azt, hogy a világon fellelhető összes Adidas cipő szar. Mert hát irreális egyetlen negatív tapasztalat alapján ilyen következtetésre jutni. -
XSiGma
aktív tag
válasz
----kobak--- #119 üzenetére
Ha régebben jelentkezett a hiba, miért nem akkor foglalkoztál vele, amikor még garanciális volt? Illetve szerinted mi köze van ennek az egésznek a tesztelt modellhez, ami pár hónapja jött ki?
-
ACE-
addikt
válasz
----kobak--- #119 üzenetére
Hiba mindenkinél előfordulhat... Ebből arra következtetni, hogy most aztán mindegyik szar, szerintem botorság... Biztos vagyok benne hogy bármelyik más gyártónál is előfordul hasonló...
-
----kobak---
újonc
Hát nálunk sem megy non-stop, sőt. A hiba igazából már régebben jelentkezett, csak most foglalkoztam vele. Szerintem kiábrándító egy ilyen kategóriájú készüléknél mind a hiba, mind az LG hozzáállása. Az amúgy vicces, hogy gyakran jönnek hozzánk vendégek, nézegetik a szép kis foltot, aztán megállapítják, hogy ilyet sem fognak venni.
-
ACE-
addikt
válasz
Mi alapján mondod hogy "ezek" ennyit bírnak? Van a családban 3 LG tv és én is ezt használtam 6 éve bár nem OLED, de semmi bajuk nincs... mondjuk napi pár órát van használva, vagy inkább kevesebbet. Tudom hogy vannak akiknél non-stop megy a háttérben... gondolom meghibásodás szempontjából nem mind1.
-
ACE-
addikt
válasz
A panelra nem 5 év gari van?
-
----kobak---
újonc
Mondjuk én biztos nem vennék LG-t. A 3 éves oled tv-n van egy körömnyi sötét folt a kijelzőn, a 700e készülékre kaptam egy 400e javítási ajánlatot. Én még egyszer ilyen szart biztos nem veszek és érdemes megfontolni hány évig szeretnéd használni, mert úgy tűnik ezek ennyit bírnak, az LG meg így áll hozzá.
-
cintula187
addikt
délután óta van meg a modell. SDR tartalomnál is dolby visionben ragadt a képernyő mód .akár chromecast akár vodafone set top boxrol jön az adás . Mit állítottam el?
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Évek óta fáj a fogam egy OLED TV-re, talán lassan rá is szánom magam.
65"-ban gondolkodom, a mostani UHD LED LG is akkora, kell is.
Most 600.000 Ft körül látom ezeket a TV-ket.
A teszt alapján az bizonytalanított csak el, hogy eléggé fapadosnak tűnik a beépített videólejátszó.
4 streaming szolgáltatásra fizetek elő, de befigyelnek azért virágbolti filmek is.
A gyakorlatban lehet bármi gondom a gyári lejátszóval?
A mostani az általános formátumok közül csak a dolby vision-t nem vitte, ez a teszt szerint tudja kezelni...Előre is köszi!
-
cintula187
addikt
Sziasztok.
Ebbe tud menni dekóder kártya? Bár asszem a moistani vodás stb ben már nincs is kártya. akkor ő semmiképp sem tud működni ha direktben kötöm bele az antennát?
-
ricsip
addikt
válasz
CobrapiD #103 üzenetére
Teljes (full) scan-t nyomtál, vagy csak valami quick scan-t? Szolgáltatónak mit választottál a listából? Vagy full manuális scan-t indítottál, megadva a QAM és más paramétereket mindet, helyesen?
Itt van némi segítség, bár 1 nagy lófasz nem sok, annyit sem ér...
https://digi.hu/segitseg/videos-segedletek/belteri-egyseg-nelkul/64
De ez alapján kézzel meg tudod csinálni te is:
https://www.digi.hu/segitseg/segitseg-gyik/kabel-tv-gyik
KÁBEL TV - MELYEK A DIGI DVB-C DIGITÁLIS KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSÁNAK KÉZI BEÁLLÍTÁSHOZ SZÜKSÉGES PARAMÉTEREI?
A DVB-C digitális kábeltévé szolgáltatásunk kézi beállításhoz szükséges paraméterei:Symbol rate: 6900
Digitális közszolgálati csomagunk csatornáinál: 6000
Moduláció: 256 QAM
A hálózati azonosító:Debrecenben: 1002
Kiskunhalason: 1003
A többi városban: 1001 -
CobrapiD
friss újonc
Sziasztok!
Vettem egy LG 55OLEDC31, és a kábel tv adásait nem látja, automata hangolás után .A stream csatornákkal nincs gond.Bedugom ugyanazt a kábelt egy másik tv be, azzal nincs gond. Valami ötlet ? -
dell
tag
Sziasztok!
Véleményetekre lenne szükségem az alábbi hibával kapcsolatban . Ma vettem egy 55OLEDC31-es készüléket. Beüzemel, hdmi arc -ba bekötöttem a JBL arc-ot és a hang rendesen működik, viszont amikor megnyomom a kis ház gombot akkor és választanék a netflix vagy youtube stb. appok közül akkor pattogó hangot hallok, de dettó előjön ez a pattogó hang a youtube keresés közben is. 3db különböző hdmi kábellel is kipróbáltam. Bluetoothos kapcsolatnál nincs meg a pattogó hang. Találkozott már vki hasonlóval?
Lehet hibás a az ARC csati?
Köszi előre is! -
Becks1987011
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg az LG C31 es Tv-t es az lenne a kerdesem, hogy miert allitja el a kep beallitast kikapcsolas utan a tv allandoan? Energiatakarekos mos ki van kapcsolva es mindig mas beallitason van a Tv amint bekapcsolom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest