- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
azzal az asszony!
de az a probléma, hogy nincs hova tenni. a kabriót nem éri meg eladni, plusz asszony sem engedné, imádja (nem gondoltam volna, hogy ennyire a szívébe zárja). az udvarra se fér már a céges és a Prius mellé, más opcióm meg nincs a tárolásra. és sajnos rohadni azért szeretnek a 156-ok. de b@$$@meg, hogy imádtam azzal menni :'( kanyargós úton semmivel se voltam még annyira összenőve, mint azzal. Pedig - szerencsémre elmondhatom, hogy- sok autót vezettem már, sok jót is, de ennyire magától értetődő egyik se volt. Imádtam az 535i-met is, de az nem volt ennyire kezes. A Porsche-kat meg sajnos nem vezethettem annyit és annyira tolva, hogy így meglegyen az összhang. Illetve a 997 turbo-t a zárt pályán el mertem tolni határig, de az nem közútra való. Ugye a körúton se flangálunk csőre töltött fegyverrel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Roborock S7 robotporszívó
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged