Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
roberto211 #16894 üzenetére
Idiota barma....egyreszt nem a nemet autobahnon kell csak "koricaraskor" a tükörbe nezni, hanem ez alap, mindenhol. Masreszt ez valami ilyen önkentesrendörfele gyöker paraszt, aki direkt erre megy ra...nem veletlenül van a hatso ablakban a kamera es nem veletlenül megy be az audis ele...senki nincs az autobahnon, teljesen üres....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
roberto211 #16894 üzenetére
-
roberto211
őstag
Uhhh... Na ezért kell lehúzódni..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboy93 #16890 üzenetére
Ezek nem terepre valók, max földútra de oda is csak akkor ha nincs nagy sár.
Eleve ott kezdődik, hogy nincs bennük rendes 4wd rendszer... Ezek bohóc terepjárók. A rendes 4wd rendszer ott kezdődik (és kb ott is ér véget) ahol az allroad van (torsen) vagy ahol egy obk ("calssicus" 3 diffis megoldás). -
roberto211
őstag
-
Hát a fentebb említett XC60-90 sem jó terepre. Mindkettő van ismerősi körben, haverjaik csak diszkódzsipnek hívják, ha vadászni mennek vele, szinte tuti hogy traktort kell hívni kihúzni őket
Az xc60 (akinek azóta új xc90-e van) tulaj most már inkább a céges hiluxxal megy ha kell
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
raczger #16887 üzenetére
A, sajnos én is elszalasztottam a fordulónapot. Tuti vmi vaskos csekket kapok.
tboy93: Túl alacsony a hasmagassága. Octi Scout jó lenne... De azzal meg minőségi kifogásai vannak egyeseknek. Én megértem, volt Skodám konkrétan hánytam a belétől. Egyedül a L&K ami megüti a szintet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
raczger #16864 üzenetére
Amíg nem zárul le a csődeljárás (jogutód nélküli megszűnéssel) addig nincs rá módod tekintve hogy elszalasztottátok a váltási időpontot.
mod:
Ha jogutódlással szűnik meg (pl felvásárlás) akkor pedig az új tulaj ügyfele leszel változatlan kondíciókkal a következő fordulónapig.
-
-
-
-
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
raczger #16861 üzenetére
Akkor kicsit kibontom: annyit tehetsz, hogy befizeted a csekket. Ha nincs érvényes kgfb-d akkor komoly büntetést kaphatsz a yardtól és utólag még a fedezetlenségi díjat is a nyakadba varrják.
Szóval csekk befizet, első körben aztán lehet kezdeményezni a biztosítás felmondását (ami nem lesz egyszerű mert a felszámoló minél több pénzt akar látni a cégben hogy a hitelezőket legyen miből kifizetni).
-
-
raczger
őstag
Anyám az Astra biztosítónál van, jövőhéten lenne az évforduló. Jó lenne váltani, de ezt ugye elvileg 30 nappal előtte be kell jelenteni, viszont ugye csak augusztus végén csődölt be a biztosító. Ilyenkor mit lehet tenni? Ma már küldték a következő csekket.
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
VW Transporter T4 nem tud véletlen valaki eladó antennát?
Ez a gyári száma ha jól olvasom mert elég kopottas 701 035 303 A
Köszi a segítséget.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Mappa
addikt
válasz
Enclave #16813 üzenetére
Szia!
Érdekes a cég reakciója a jelenségre. Nem tudom kikkel csináltattad de ezek szerint a garancia szó náluk egy ismeretlen fogalom. Pláne úgy hogy telefonon keresztül adnak tanácsot??? Minimum, hogy vissza a céghez aki csinálta, hogy legalább nézzenek rá.
max 1 hét száradási idő időjárástól függően, vissza kell menni egy átvizsgálására és ha kell a felesleges buborékokat ki kell egyengeti. Ha óvatosan és igényesen csinálják akkor nem sérülnek a fűtőszálak. Nekem Bora-nál átlátszó biztonsági fólia volt végig körbe, ami 3x vastagabb mint a sötétített fólia és sérülésmentesen szedték le a srácok.
Úgyhogy tipp,ötlet ,tudományos magyarázat az, hogy vissza a fóliás céghez
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
rbalint88 #16845 üzenetére
Vannak közös alkatrészek, de ez nem jelent közös platformot. Pl a bölcső azonos, de az azonos méretű lengőkar már nem oda csatlakozik az A6-ban, mivel az szélesebb.
A féltengelyek is hosszabbak, szóval van ott eltérés, nem is kevés.
Költség hatékonyabb volt a meglévő alkatrészekből nagyobbat csinálni. Akkor lenne egy platform, ha azonos padlólemezre épülne.
-
-
-
-
Majd kiderül. nem akarok találgatni, simán lehet Iza megírja a nekrológomat addig.
ToAll: http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/passat/volkswagen_passat_1.9_pd_tdi_trendline-9329391 Mi lett AdrwTDIvel?
-
-
-
-v-
addikt
válasz
Mágus2 #16828 üzenetére
Háát az octavia az mindig ilyen kettős ügynök volt, nem kompakt de nem is középkategória ... egy 3mas bimmer meg hiába sok tengelytávra de elfoglalja a technika a helyet, közelében nincs egy középkategóriának.
Octavia kombi után benézel egy 3mas touring puttonyába és sírvafakadsz -
Mágus2
Közösségépítő
Minek gyúrjon az A4-re mikor ott van még az A6 és az A8? A csomagtartója az octaviahoz képest is vicc, pedig az egy kategóriábal még alatta is van.
Nekem fontos a csomagtartó, ha nem lett volna az, kisebb autóval is megelégedtem volna.
Burt1793 Ez a másik dolog ami zavart. A4-ben nincs az a motor, ami nekem kellett.
-
Burt1793
veterán
válasz
Mágus2 #16824 üzenetére
Utána is van egy széria A4-A6-ból, ami hátulról ugyanaz (szedán), asszem az előző, de már ráncfelvarrott A6 (kb 2010-es) ugyanúgy néz ki, mint az A4.
De most a mercinél is sikerült egy ilyet elkövetni a C és S Klasséval.(#16826) [rvilike]: Ez a prémium szentháromság egy fél kategóriával el van tolva kb.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Morris #16823 üzenetére
El van számozva, csak azért van ilyen érzésed. A B5.5 passat audi egypetéjü tesósa a B6 A4 Ezt gyártották 2000-2006 között, mint a paszulyt.
Mindjárt más a leányzó fekvése.
A régebbi A4 az kicsi volt a saját kategóriájában. A B5 passat jóval méretesebb volt nála.
Na a B6 A4-et meg a kore beli c5 A6-ot messziről az anyja sem tudja megkülönboztetni. Ez a jelenség zavar most a Skoda Fóbia, Reped, Okádia, Szuper vonalon ami a hűtőrácsot illeti. Főleg a Rapid és az octavia.
-
-v-
addikt
válasz
roberto211 #16819 üzenetére
Amúgy miért lenne visszalépés ?
Mert fos 4 henger
-
tresh
veterán
válasz
roberto211 #16814 üzenetére
2lityi tdi na azt hiszem akkor megint csak Muneznek lenne mukodo darabja belole
Az a 2.5 tdi nel is nagyobb szopo nem meleseleg a 2.5 tdi utan az visszalepes minden teren..
-
Ez milyen pflegen? Bocs a rossz minőségű képért
-
rbalint88
addikt
válasz
roberto211 #16814 üzenetére
A B5-5.5 tankságától sehol nincs egy B6. Nem rossz, de azért a B5-nek nagy előnyére vált anno az Audi A6-tal közös platform.
-
roberto211
őstag
válasz
MunezXBK #16807 üzenetére
Én vennék helyette egy b6 passat kombit 2.0tdi be. Taxis haveromnak olyan van,nagyon király full felszereltségben. Fiatalabb ,újabb ..
Nem tudom h milyen motorral érdemes venni ezt,csak maga az autóba ültem. Mindig vele vitettem magam Pestre anno mikor siettem vezetni(gyakorlat)
-
Enclave
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom, hogy nem éppen autófóliázás a topik legfőbb témája, mégis láttam a keresővel kapcsolatban ilyen hozzászólásokat, így ez ügyben szeretnék kérdezni és tanácsot kérni.
A kocsimra (Fiat Bravo 2010-es) felrakattam a hétvégén B oszloptól hátrafelé autóablak fóliát (Llumar 20-as asszem). A lényeg, hogy amióta a hátsó fólia fent van, a fűtőszálak nem is tudom hogyan írjam le, "csillognak" amikor egy kocsi mögöttem jön és nem csak a fénycsóvát látom (villanyoszlop fénye nincs hatással, csak mögöttem haladó kocsié). Baromi zavaró, hogy a tükörben és hátrafordulva is nem csak 2 db fényszóvát látok, hanem azt, hogy a fűtőszálak csillognak/ "világítanak" a hátsó ablakon...
Biztos hogy a fóliához van köze, mert előtte sosem volt ilyen. Felhívtam a céget ahol felrakták, nem akarták elhinni amit mondok, így tanácsot sem tudtak adni. Az autószerelő ismerősöm szerint a fűtőszál "kidudorodik" a hátsó ablak síkjából, a szálak mentén található fólia alá egy kis "légbuborék" került be, ami megtöri a fényt.
Viszont nem értem, mert 3 kollégám is rakatott más típusú autóra ugyanennél a cégnél és senkinek sincs ilyen gondja vele. Szerintük az a baj, hogy nem a legsötétebb fóliát választottam ezért van ilyen gondom (nekik a legsötétebb van).Találkozott már valaki ilyesmivel, vagy hallott ilyesmiről? Esetleg valami tipp? (nagyon örülnék valami ötletnek, tippnek, tudományos magyarázatnak mert nagyon idegesít a jelenség...
)
A fólia csak 2 napos, a munkát végző szerint 30 napig szárad viszont az autószerelő ismerősöm szerint amíg nem szárad meg tökéletesen, addig könnyen le lehet szedni a fűtőszálak sérülése nélkül, utána már sérülnek a fűtőszálak a hátsó ablakon a fólia leszedésekor... (értelemszerűen ha rossz a fólia akkor nem akarok kárt tenni a fűtőszálakban - ha már úgyis le kell szedni a fóliát)
Köszönöm!
-
-
-
válasz
Speeedfire #16801 üzenetére
Lehet megharagszol rám, de nem egy új/újabb autó kellene neked inkább?
(#16802) deicide: nofene nem is mondtad hogy fizetnem kell a látogatásért
Hova utaljak?
(#16803) [rvilike]: Ha már csak hobbinak tartom, akkor legyen jó terepjáró képességű, olajkályha - ha emellett olcsóbb mint az allroad akkor már nyerőben vagyok. Már csak ritkán érem el a havi 4k km-t, akkor legalább legyen olyan mint a szegény ember asszonya.
Csak azért meg most nem Dagobertbácsizok a pénzbe, még nem adom fel a hobbim szeretetét
(#16804) Morris: pedig ha tudnád...mondom neki váltsunk vissza C5 allroadra. Nem jó. Mondom akkor legyen x touareg. Nem jó a színe. Akkor itt van ez az XC90. Milyen ronda már?! Kérdem mi legyen? Hát válassz te...
-
Morris
veterán
válasz
bitpork #16791 üzenetére
Azt nem szabad! Össze teheted a két kezed, amilyen asszonyod van!
Amúgy megbánás nálam is volt, mikor eladtam a Golfot. 2 napig úgy éreztem, hogy soha nem fogom megszokni a passatost. Vissza akartam csinálni az egészet. Aztán odáig fajult ez a dolog, hogy nem adnám már oda semmiért. És ez igaz is. Ugyanis ha kapnék érte egy full irreális 2milkót, akkor meglennék lőve, mert nem tudom mit vennék helyette. Ezt már beszéltük többször az asszonypajtival. Egyszerűen nincs olyan vas 2,5milkóig, amiért odaadnám a paszulyt. Meghát nagyon megszerettük!
Az álom egy A6 Avant (C6) 3.0 TDI-vel, de a normálisabbjára már nincs keret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Baldur's Gate 3
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest