Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
balintka #96584 üzenetére
Merjem megkockáztatni a kínait?
Itthon az újabb fajtájú magic remote-t kapni olcsóbban. (10 alatt)
De sehol egy kompatibilitási lista, vagy valami. Ha működne nekem az is megfelelne. Akár AN-MR19BA, vagy AR-MR500.
Amiről nálam szó van az AN-MR400. (Azt 15-nél olcsóbban ebay-en se találtam originalt) -
headhunter86
senior tag
válasz
blakey #96598 üzenetére
Én eddig míg buta TV-m volt Chromecast alatt Plex-et használtam.
Viszont kipróbáltam a SmarthShare-t és meglepődtem, hogy mennyire jó. Maga a lejátszója jobb / egyszerűbb. Könnyebb visszatekerni 15 sec-et ha nem figyeltem épp. Felirat mérete is sokkal jobb. Plex-é vagy túl kicsi vagy túl nagy és tök szar helyen is van.
Tegnap kipróbáltam Emby-t is, de nem tetszik, hogy sorozatokhoz nem húz be képet. Ez a minikép és infó hiányzik nekem amúgy a SmartShare-ből is, ezekben a Plex sokkal jobb volt.
Nektek melyik a kedvencetek? -
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96597 üzenetére
A Smartshare egy eygszerű program, szerintem abban az esetben ha van bőben alternatív megoldás akkor nincs gond, mint írtam, Emby, Plex illetve DLNA esetén Serviio a megoldás, nem lesz gondod és ezek mind fejlett elérési módok a hálózati lejátszáshoz. TV-vel gyakorlatilag soha nem játszok le filmet vagy zenét, külső lejátszót használok.
-
huncutka1029
addikt
válasz
blakey #96593 üzenetére
ok, a Plex a 2011-es tv-men is megoldott sok mindent, de azt nem értem, ha a WebOs 2-3 ban működött a Smartshare, ami a menüsávból is elérhető volt, nem csak a Bemeneti listából, akkor miért kell ezeket "visszafejleszteni", hogy küső app kelljen a normális használathoz.
Vsalami elromlott az LG mérnökeinek fejében. -
blakey
titán
válasz
power750z #96594 üzenetére
1- 3.3 méterről nézném a tv-t. Elég a 55", vagy inkább a 65" - nem csak a nézési távolságon múlik hanem a szoba méretén, berendezésein is. Illetve attól is, hogy melyiket részesíted előnyben.
2- valóban sokkal jobb az OLED, mint a QLED? - OLED az OLED, QLED meg LCD, innentől kezdve szerintem tudod a választ. -
power750z
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdés:
1- 3.3 méterről nézném a tv-t. Elég a 55", vagy inkább a 65"
2- valóban sokkal jobb az OLED, mint a QLED?Köszi előre is mindenkinek a válaszát!
-
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96591 üzenetére
Használj Emby-t vagy Plex-et, Serviio-t esetleg külső, normális lejátszót. Emby-vel vagy Plexszel "nyomtam" tesztet régebbi és újabb webOS TV-ken, semmilyen formátummal nem volt gond.
(#96592) Smish
Ha alig van tartalom a képernyőn és megjelenítem az egér mutató,
akkor körülötte a fél képernyő bevilágosodik.
Vagy pl. ha ráküldöm a telefon képét és álló helyzetben tartom a telefont, akkor
Szintén jobbra-balra bevilágosodik. - Local Dimming, Helyi sötétítés az okozó, kikapcsolod és normálisan beállítod a háttérfényt, kontasztot, fényerőt és nem lesz ilyen gondod. -
Smish
tag
Egy kérdéssel fordulnék olyanhoz akinek 55sk8100pla van vagy hasonló típus.
Ha alig van tartalom a képernyőn és megjelenítem az egér mutató,
akkor körülötte a fél képernyő bevilágosodik.
Vagy pl. ha ráküldöm a telefon képét és álló helyzetben tartom a telefont, akkor
Szintén jobbra-balra bevilágosodik.
Ez így jól működik?
Mert olvastam hogy van ez a jelenség de nem gondoltam hogy sötét szobában ennyire látványos.Most vettem a tévét és ez nem annyira zavaró végül is, általában a teljes képernyőn van tartalom csak érdekelne hogy ez mennyire egészséges.
Amúgy nagyon jó képe van, bár nincsenek olyan szép fekete árnyalatai mint a Panasonic plazmának ami helyett vettem, de egyáltalán nem rossz a kontrasztja.
Amiben nagyon pozitívan csalódtam az a mozgásmegjelenítés.
Egyáltalán nem látom rajta hogy lcd, semmi után húzása nincs.Na közben találtam egy lg reklámot ami prezentálja, ez látható nálam is úgy hogy valszeg ez így működik.
[link] -
huncutka1029
addikt
LG B8 Oled Smart share kérdés.
Tegnap jutottam el odáig a tv próbával, hogy megnézzem a NAS-ról a filmek elérését.
Legnagyobb meglepetésemre azokat a filmeket, MKV fájlokat, amitr a 2015-ös Tv gond nélkül lejátszott, a tz új B8 nem ismeri fel, illetve nem hajlandó lejátszani.
Szinte csak a régebbi Divx formátumokat játssza le.
NASról 4K 60-75-90-2120 Mb/s demókat sem játtsza le. Ez Nagyon komoly hátrány, van esetleg másnak is ilyen tapasztalata? -
huncutka1029
addikt
-
dinnyesgabor
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Lenne egy olyan gondom, hogy a Thomson tv kijelző széle körbe elszíneződött. Bordós vöröses színű. Jobb, és bal oldalt teljesen a szélén függőlegesen körülbelül 31-32 cm hosszan, és az alsó, felső részén vízszintesen teljes hosszában. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet ez? Felrakok két képet. Ezeken most csak a jobb, és bal oldali jelenséget fényképeztem le. vaku nélkül készítettem, különben nem látszott volna. viszont ennyire azért nem látszik, mint ahogy a képen van. Előre is köszönöm a segítséget.
-
vzsryl
nagyúr
-
KubanitoS
veterán
válasz
vzsryl #96556 üzenetére
Habár a kérdésedre egyértelmű választ nem tudok adni, annyi biztos, hogy amennyiben van bármilyen HBO GO előfizetésed pl egy androidos telefonra, vagy tabletre belőve, akkor magán a tévén is tudod aktiválni az HBO GO-t a telefonon keresztül megadott aktivációs kóddal. Én így csináltam, de azt hiszem WebOS 4 van a tévémen.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #96570 üzenetére
Ezzel senkinek nincs tapasztalat?
Más: látom már más is kérdezte, de nem jött válasz, azért bepróbálkozom: ha 43LM6300PLA és 43UM7100PLB körül kellene dönteni, akkor melyik érné meg jobban?
Tegyük fel a 4K nem létszükséglet (70% -ban SD/HD TV adás menne rajta, az idő 20-25% -ában FHD / 4K filmek, maradék időben pl. PS3), de ha nem jár hátránnyal akkor miért ne? Szóval ha a nagyobb felbontásért pl. felhősödéssel kell fizetni, vagy a 6300 -ban eleve jobb a panel, akkor elég lenne az. -
balintka
addikt
válasz
Dicker #96582 üzenetére
Talán Aliexpress vagy ilyen helyen láttam kínai Magic Remote-ot hozzá. Az talán jó lenne donornak, valahogy az európai gombokat kéne átszerelni rá. Ha gondolod, próbáld meg.
Esetleg ebay, használtan.
Kollégám már évekkel ezelőtt ugyanígy járt ezzel a modellel, ebből tanulva én ha TV-t veszek, azonnal veszek hozzá plusz egy távirányítót.
-
bazsee83
tag
Sziasztok, lg55um7100plb tv-n van valami lehetőség arra, hogy hálózati meghajtóról lehessen lejátszani filmet?
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Van egy LG LA690S tv, aminek a magic remote-ja haldoklik. Mit lehet helyette venni? Melyik típussal kompatibilis? Illetve gyárin kívül van még hasonló megoldású távirányító? Köszi!
-
Unlimited
aktív tag
válasz
tutyinéni #96580 üzenetére
Sziasztok!
55sm8200 vagy 55sm8600. Mi a különbség?
Mennyire ajánlott vétel ez? Van értelme ennek a nanocell valaminek? Oled a valódi megoldás, de arra nincs keret. Ez a max. amit egy tvre elköltenék. Vagy ebben az ársávban 55 colban valami más, amit ajánlotok? Köszi a választ! -
vzoli1987
aktív tag
elindult a upc direct now - [link]
elvileg lg webos-re is !!! ezt vki meg tudja erősíteni? én még nem lelem az appot benne
androidon teszteltem már müxik, ott van vmi párosító rész is benne, de azt még nem derítettem ki hogy hol kell majd mert qr kódos technika -
törölt tag
Üdv! Nekem egy 4,5x4-es szobában 55-ös tv egyáltalán nem nagy. Szerintem 5-5,5 méterről jó lesz egy 70 colos is. Az elején fura lesz, hogy basszus mekkora feje van a csókának a filmben, amelyiket nézed. Én 42 colosról váltottam először 49-re, akkor hirtelen nagy volt az ugrás, eleinte nagyon fura volt. Most egy 55 colost tettem a helyére, nem volt akkora a méretváltás.
Az viszont feltűnt, hogy olcsóbbak lettek a led tv- ék és szebb képe van az 55 um7100-nak mint az előző 49uj635v-nek. -
x/t
csendes tag
Sziasztok,
Próbáltam visszanézni a hozzászólásokat, de lehet jobb ha inkább rákérdezek.A nappaliban kb. 5-5.5M-ről néznénk TV-t, jelenleg 46"-os van, és 65-70"-os modellekben gondolkoztam.
Alapesetben a 65SM8200-es vagy a 70UM74xx/76xx sorozat amit kinéztem, de nem tudom hogy inkább a kisebb méret és a jobb képminőség lenne jó, vagy a nagyobb méret. Sajnos az OLED az ára miatt nem jöhet szóba. Vagy ha esetleg van más amit nem néztem, akkor jöhet az is
Ebben szeretnék tanácsot kérni.
Köszönöm, Chriss -
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96573 üzenetére
Ha valami rossz helyen van akkor az a soundbar, jó lenne valahogy a TV aljához tenni. Ha a szubláda árnyékolt akkor sok gondot nem okozhat de a földön jobb lenne.
-
huncutka1029
addikt
válasz
gago1975 #96572 üzenetére
Köszi,
Az a soundbar mélynyomója, nem nagyon van más helye.Eddig is ott volt, nem okozott gondot, szerencsére jól árnyékolt. Őszintén ha messzebb teszem, nagyon fura a hangzás. Lehet, hogy csak azért mert már így szoktam meg. "Yodabird" esetleg helyet cserél vele, annyit enged a tápkábel talán. :-) -
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96571 üzenetére
Gratulálok még1x a65"-os oled hez.
Egy megjegyzést engedj meg, azt a mélynyomót tedd el onnan, ne legyen olyan közel a tv hez. -
huncutka1029
addikt
válasz
blakey #96558 üzenetére
uhhhh,
Ne kezdjetek veszekedni, nem azért írtam.
Tegnap sikerült beállítani, a tv-t a helyére.
alap beállításokon sem volt rossz, tegnap addig jutottam, hogy a trumotiont kikapcsoltam alacsony képvezérlésen zajcsökkentést, valamint felbontásjavítást kapcsoltam be, mert nélküle az SD adások nem voltak a legjobbak.
Kicsit féltem a fényerőtől és a tükröződéstől, de szerencsére egyikkel sincs gond. Ha nagyon oldalról nézem a kikapcsolt kijelzőt, vagy a képernyővédőt, akkor a konyha ablak kissé tükröződik, mint a csatolt képen is látható, de bekapvcsolt tv-nél ez sem észrevehető.
A csatornarendezés szerintem visszalépés a korábbi WebOs3 hoz képest. Az átrendezés, mozgatás nem olyan elkülönített és egyértelmű mint a korábbi verzióban.
Így maradni fogok a Pc-s csatornarendezésnél.
USB portis visszalépés a 2015-ös modellhez ahol volt 1 USB3 portom is. Nem értem, ilyen TV esetében miért a 2.0 verziót építik be???
USB HUb-ot aktív hosszabbítón keresztül is gond nélkül kezeli, még egy 1Tb 2,5"HDD-t is meghajt a 2 USB kulcs mellett. Hub-on keresztül is fogadja a billentyűzet Vezeték nélküli reciverét.
Végig próbáltam a gyári képbeállításokat, de végül a haladó 1 világos helyiség beállítást választottam, kis kontraszt emeléssel és 42 ig visszavett fényerővel, 60 színtelítettséggel, G5 árnyalatig elhúzva.
Ezek közel olyan értékek, mint a korább UF 8517-en. Viszont a kontraszt döbbenetes még SD adásoknál is.
Volt 5.1.xx frissítés amit lefuttattam gyárilag 4.10.5 volt rajta.
Az Mr600 3D magic távhoz képest van kis eltérés a távirányító gombkiosztásán, ezt még szokni kell. :-)
Leginkább a Home és a beállítások gomb van más helyen, amire megszokásból rányúltam, és lestem, hogy nem az történik, mint vártam.
Egy bosszantó hiány van a távirányítón, exit gomb nincs csak back gomb. Így az alkalmazásokból kilépés több mutatványt igényel az előző generációs magic remotehoz képest. Ezektől eltekintve nem bántam meg, és nagyon remélem, hogy hosszú évekig családtag lesz nálunk a B8.2019-11-09 23:13:25 (#96552) gago1975
Köszi a jókívánságokat. -
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
32LF5610 tévénk jobb oldalán a LED -ek elmentek pihenőre, ott már egyáltalán nincs háttérvilágítás.
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy időben/pénzben mennyi ezek cseréje? Ill. találtam hozzá való utángyártott szalagokat (nyilván kínai oldalakon), azok mennyire lehetnek elfogadható minőségűek? (Hajlok rá, hogy megoldjam házilag.) Már gyárilag sem volt túl homogén a háttérfény - nem tudom ennél lehet -e rosszabb -
Unlimited
aktív tag
Szisztok!
PANASONIC TX-58GX830E
Van valakinek vele tapasztalata? Érdemes megvenni? Ma 209.000 a mediába.
Köszönöm -
--666--
csendes tag
-
--666--
csendes tag
sziasztok, 5 éves a sammsung tévém olyan jelenség van hogy folyamatosan sötétebb az alsó része a képnek UE40F6100AWXXH tud valaki segíteni abba hogy lehet e javítani?
-
forras2
őstag
Nahm, megvan a kiszemelt!
Ő rá esett a választás.
LG 55" (139 cm) 4K HDR Smart UHD TV
Viszont megrendelés előtt lenne még 1 kérdésem.
4×4,5 méteres szobám van. Jelenleg 1 102 centis tv-m van, amire jelenleg azt mondom, hogy pont kényelmes.
Aránylag közelről nézem a TV-t. Ezeknek a fényében szerintetek nem túl nagy választás ez?
Megfordult a fejembe, hogy mivel aránylag közelről nézem, ráadásul rendszeresen nézek sima TV adást is, nem-e túl nagy választás ez a 140 centis ebbe a szobába... -
blakey
titán
válasz
gago1975 #96554 üzenetére
Én elhiszem, hogy te 1x-éve próbálkozol foglalkozni vele több kevesebb sikerrel.
Tisztázzunk valamit, én nem próbálkozom, csakis kalibrált kijelző előtt ülök, számomra fontos, hogy pl. a türkíz kékesebb-e vagy zöldesebb, a te beállításaid meg nem referencia értékűek hanem tetszés szerint lettek beállítva.
Leírtam, hogy mitől lehetne jobb illetve ahogy előttem is írták, nem az Eredeti képopció a legjobb kiindulási pont.
Tudom mit, hogy kell beállítani, hidd el van 2x év tapasztalatom. - ennek örülök, de azt, hogy ezt a műszer is megerősíti az nem erre vall.
Volt már LG LV5500, LB730, UJ670, OLED B7-esem. Jelenleg 1db 77"-os C8-as és 3db 55"C8-as van. - ehhez szívből gratulálok, én nem írom le hány készüléket használtam/használok különböző gyártóktól, senkinek nem akarok bizonyítani,. annyi legyen elég, hogy a többszörése a tiédnek. -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Kb. 2 évvel ezelőtt kipróbáltam a közvetlen HBO GO-t, de LG TV-ken nem működött. Csak a TV szolgáltatás mellé kért HBO pack + HBO GO-s dolog ment.
Az érdekelne, hogy ha most közvetlenül előfizetek a GO-ra, akkor az már megy simán WebOS-n?43UJ6307-as készülékem van WebOS 3.5-tel.
-
junior19
senior tag
válasz
gago1975 #96554 üzenetére
Hali!
A fórumtárs szerintem erre reagált.
"leírom neked, hogy mi a jelenlegi legjobb műszerrel kimért beállítás OLED-hez"
Mostani hozzászólásodban pedig már preferált beállításokról írsz, ami nem ugyanaz.
Én is kérdeztem tőled konkrét dolgokat, amire nem válaszoltál. Nem kötözködés képen kérdeztem, hanem, hogy hiteles legyen az állításod. Ezekre még mindig várnám a választ, s ha már műszerrel lettek mérve, egy-két mérési eredményt berakhatnál, csak a hitelesség kedvéért.
Anélkül pedig én nem hiszem el, hogy a te ajánlásod a legjobb beállítások(legfeljebb számodra, de ez szubjektív), mert pár lg tv-ét mértem már, oled-et is, s már a képmód sem egyezik. S megint leírom, Eredeti képmódban nincsenek olyan állítási lehetőségek, amik kalibráláshoz feltétlenül szükségesek. -
gago1975
őstag
válasz
blakey #96536 üzenetére
Szia.
Szeretném megkérdezni, hogy neked jelenleg milyen Tv-d van?
OLED? Ha OLED melyik model?
Elküldenéd a te általad preferált, az esetleges OLED beállításaid fotókkal mellékelve, hogy összehasonlítsam a sajátomat a tieddel?Egy jó tanács.
Ha neked az én beállításaimmal problémád van akkor tedd mellé a te beállításaidat és hasonlítsuk össze.Amennyiben nem küldöd el, akkor pedig ne trollkodj, feleslegessen ne kritizáld más beállításait. Elég hiteltelen hozzászólásaid vannak.
Tudom mit, hogy kell beállítani, hidd el van 2x év tapasztalatom.
Volt már LG LV5500, LB730, UJ670, OLED B7-esem. Jelenleg 1db 77"-os C8-as és 3db 55"C8-as van.
Én elhiszem, hogy te 1x-éve próbálkozol foglalkozni vele több kevesebb sikerrel.Hajrá várom a beállításaidat.
-
gago1975
őstag
válasz
blakey #96548 üzenetére
Valóban a B8-as ára 350K volt, csak 55" és nem 65"-ban.
De akkor MM-ben is annyi volt.
Augusztusban az MM-ben 3db 55" C8-ast vettem a három gyerekeimnek és akkor így csomagban 365K/db árért odaadták.Demo 65"-os 350-ért??? Én biztos nem adnék egy demózott Tv-ért annyit. Az tuti, hogy nem 2 hetet ment annyiért hanem minimum 6-8hónapot. Euronics-ben tudnak azért csibészek lenni ilyenkor.
-
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96547 üzenetére
Szia.
Én csak annyit mondok, hogy ennyi pénzért (499K)65"-os OLED????
Még ha B8-as is (Alpha7-es proci van benne) de ez akkor is nagyon ajándék ár.Használd egészséggel és üdv az OLED klubban.
A demó Tv-nek nem igazán örzik meg a dobozát az MM-ben, úgyhogy maxi gratula ezért a BestBuy-ért.
-
Smish
tag
Na én is vettem végül egy 55sk8100pla-t.
Kissé félve hoztam el mert uccsó demo darab volt,kb egy éve ment de átnéztük, karcmentes és kötötttem rá 3 év plussz garit.
185000ft volt, ami egy árban volt a 7450pla-val, amiért végülis indultam.
Igazából a 120hz panel gyözött meg, melette volt az ide 8200 típus, nagyon lehetett látni a különbséget.
Plana plazmáról váltok, úgy hogy nem várok oltári mély feketéket, de játszani is szeretnék rajta, ezért is örülök a 120hz-nek. -
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96549 üzenetére
Olvasd el az utolsó mondatot volt bontatlan is, mint kiderült.
Tudom ki mit használ, nem csak a panel a fontos hanem a mögötte lévő elektronika is. -
huncutka1029
addikt
válasz
blakey #96548 üzenetére
Amit linkeltél aznem bontatlan, hanem kiállított, használt demo .
Újonnan és átlagárban sem volt 500 alatt.Pana, Sony, Sharp Philips mind LG oled panelt használ. Egyébként :-D
-
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #96547 üzenetére
A 65B8 nemrég 350e környékén volt, vagy tévedek?
Amúgy gratulálok, használd egészséggel, nekem C9 lesz ha minden úgy alakul és nem fordulok a Pana vagy a Sony felé.
ui: nem tévedek, ugyan ez 1 hete volt kiállítva de több Euronicsban volt bontatlan is ezen az áron. -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #96534 üzenetére
Nos úgy tűnik nekem ma jött el a Black Friday
Néztem a nano cell felhozatalt és az oledeket is. a C9 meggyőző volt, de miután az eladóval beszélgettem, elkottyintotta, hogy van egy bontatlan 65 B8 a raktárban, félre volt rakva, de nem jöttek érte, és a főnöke megengedte, hogy kiszóró áron odaadja. Így 499.000 Ért elhoztam (2+3) 5 év garival. Sajna egyedül vagyok, így csak holnap lesz kicsomagolva és beállítva az Uf 8517 helyére. A lényegi különbség, ha a méretet nem nézzük, hogy ebben A7 proci van és nem támogatja a HDMI 2.1 szabványt. De eddig is megvoltam nélküle, és úgy döntöttem 12000 Ft t többletet megér a nagyobb méret és a nyomott ár.
. -
JiMN
tag
válasz
tothjozsi96 #96544 üzenetére
-
draco31
veterán
válasz
tothjozsi96 #96544 üzenetére
Nem is a Youtube, az mozog az egész képernyő.
Inkább a Twitch, ott felül egy 5 centis sáv fixen sötét, pár fehér ikonnal, illetve alul is van egy hasonló 3-4 centis sáv. Ez a böngészőből van nézve. -
blakey
titán
válasz
forras2 #96542 üzenetére
Skoda és BMW vagy benzines és dízeles között van különbség? Na akkor így kell nekifutni, amelyik tetszik, meg kell nézni, ahogy a két autómárka/üzemanyag között is van különbség úgy természetesen a két LCD technológia között is van. IPS gyengébb kontraszt, VA gyenge bezekintési szög, az összes többi LCD betegség mindkettőnél előfordulhat. Nézd meg és válassz, én is így választok, ezért is volt többféle panellel szerelt TV-m, mindenképp olyan legyen ami számodra megfelelő, az összes többi dologgal meg ne foglalkozz.Ha meg mindegyiket ki akarod kerülni akkor OLED, de ott meg lehet, hogy más dolog fog zavarni.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
TV vásárlás előtt állok, és kellene 1 kis segítség, hogy az érintett TVk közül melyik a jobb
Van 3 variáns, de egyszerűen én laikus szemmel nem látok köztük konkrét különbséget 1-1 méret adaton kívül.
Melyiket éri meg jobban?LG 43UM7450PLA SMART ULTRA HD 4K TV
LG 55UM7100PLB SMART UHD 4K TV
LG 50UM7450 SMART UHD 4K TV -
draco31
veterán
Sziasztok!
43UK6300MLB 3 hónapos. Elég sok Youtube megy rajta, most meg a Twitch nézését kezdtem el ott a laptop helyett. Kérdésem az lenne, hogy valós még a pixel beégés veszélye, vagy nincs már ilyen? Azért kérdezem, mert a kép nagyjából 20% utóbbinál fix folyamatosan. -
-
Smish
tag
Üdv mindenkinek!
65um7450pla vagy ugyanez 70 colban lenne jobb választás? Elvileg a nagyobb va paneles, bár ez fura egy típusnál.
Ekkora méretben is tórzulhat a színe kissé oldalról nézve?
Mm-ban akciósan most. Hétvégén venném. -
blakey
titán
válasz
gago1975 #96533 üzenetére
Az ilyen beállításokat jobb ha le sem írod és nem kell vastagon szedni, mert nem kiemelkedően jó beállítási értékek, a 60-64-es OLED fény sok, élesség 50 szintén sok, színmélység, stb-ről nem írok, mert valószínűleg az is sok. C10 meg…, na mindegy, jobb ha nem írod le, mert ez messze van a jótól, persze látni kéne, hogy a fehéregyensúllyal mit csináltál, mert ahhoz képest lehet viszonyítani, ha semmit akkor szinte biztos, hogy nem jó.
-
junior19
senior tag
válasz
Ezeket az értékeket honnan vetted?
Mert hogy minden LG tévénél, nem csak Olednél a Szakértői és a színház képmód alapból a legpontosabb. S ha már műszeresen kalibrálunk valamit, akkor azt a képmódot állítjuk, ami a legpontosabb, illetve a legtöbb lehetőségünk van korrigálni.
Az eredetiben ha jól emlékszem nincs se fehéregyensúly, se színkezelés állítási lehetőség, s még a gamma és a színhőmérséklet állítása sem olyan, mint kellene.
De ha már így ajánlod, s műszerrel lett mérve, megadhatnád a 64-es Oledfény és 92-es kontraszt milyen csúcsfénysűrűségi értéket adott meg. Ezekkel az értékkel mennyi lett a gamma értéke és a színhőmérséklet? 55-ös színmélység értékkel a színtér mekkora %-át fedte le, s milyen pontossággal?
Miért kell kevesebb Oledfény érték HDR anyag esetén, mint sdr-nél?
Köszi előre is. -
huncutka1029
addikt
válasz
"Igen, sajnos az OLED-ek egy hátránya a tükröződés, de ezt ki lehet küszöbölni ha nem az ablakkal szembe teszed, csak a nappali napsütéses világosság, közvetlen napfény tükröződik.
Ilyenkor tényleg be kell sötétíteni.
A legjobb ha pont az ablakhoz, az ablak elé teszed.
Más fényforrás mint pld. Nappai lámpa, álló lámpa fénye nem tükröződik,"
Ez jó, nálam a szekrénysor 2 ablak között van, ezzel akkor nem lesz gond.Tudom, hogy a 720p kevés, de a felskálázás illetve normál tv adások miatt pont ezzel szoktam tesztelni, mert sajnos" életszerűbb" és látom az interpolálási hibákat, illetve a mozgás megjelenítést, oldal irányú mozgásnál az elmosást, (főleg focilabda homogén háttér előtt) Nagyon háklis vagyok az ilyen "utánhúzás" jelenségekre.
Képjavítók a most használt UF8517 nél is ki vannak kapcsolva, ezek szerint ez nem változott.
Bár a zajcsökkentés alacsony képvezérlésen, és a szuperfelbontás magas képvezérlésen nem egy rossz feature, jól dolgozik. Ezeket használom SD tv adások esetén.
Game, és HDMi , netes források esetén ezek is ki vannak kapcsolva.A Garanciális ügyintézés komoly visszalépés akkor a korábbiakhoz képest. Ezt szomorúan hallom.
Minden esetre köszi a frissítést és az infókat. -
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96532 üzenetére
Szia.
-"A C9 nél azt olvastam, hogy nagyon tükröződik és a fényereje elmarad az elvárttól, így igazán csak besötétített helyiségben jó. Ebben azért nem vagyok biztos, korábban már néztem ilyen modelleket, nem vettem észre, hogy jelentősen elmaradna a fényereje a normál LCD-hez képest."Igen, sajnos az OLED-ek egy hátránya a tükröződés, de ezt ki lehet küszöbölni ha nem az ablakkal szembe teszed, csak a nappali napsütéses világosság, közvetlen napfény tükröződik.
Ilyenkor tényleg be kell sötétíteni.
A legjobb ha pont az ablakhoz, az ablak elé teszed.
Más fényforrás mint pld. Nappai lámpa, álló lámpa fénye nem tükröződik,-Ma megyek és megnézem élőben boltban, viszem a szokásos kis USB tesztanyagaimat és meglátom. Nem szoktak szeretni a boltban, mert nem eszem megy a bullshit dumát és a DEMO anyagot, hanem meg szoktam kérni őket, hogy tv adást, vagy egy az USB meghajtómon lévő max 720 p anyagot hagy nézzem meg rajta, mit tud.
A 720p-s anyag kevés lesz. Minimum 1080p de inkább 4K felvételt vigyél el.
Amire szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a beállításokba az 'üzleti"-t váltsd át "otthoni'-ra Ezt a MM-ben meg tudod csinálni, engedik.
Képi beállítások:
Minden segég képjavítót ki kell kapcsolni ez ALAP.
leírom neked, hogy mi a jelenlegi legjobb műszerrel kimért beállítás OLED-hezKép mód sima HD Tv adásoknál ill. 12-25gb-os MKV 1080p
Eredeti felhasználó
Energiatakarékos üzemmód: ki
Oled fény: 64
Kontraszt: 92
Fényerő: 51
Élesség: 50
Szín mélység: 55
Árnyalat: 0
Színhőmérséklet: C10Speciális beállítás menü:
Dinamikus kontraszt: Ki
Dinamikus szín: Ki
Preferált szín: mind 0
Színskála: Automatikus
Szuper felbontás: Ki
Gamma: Magasság2 MKV 1080p-nél Közepes Energia/Magasság2További Beállítások:
Zajcsökkentés: Ki
Mpeg zajcsökkentés: Ki
Fekete szint: MKV 1080p-nél Alacsony képvezérlés
Valósághű Mozi: Ki
Szemkimélő funkció: Ki
TruMotion: Ki4K 2160p HDR beállítások:
Eredeti felhasználó
HDR kép Mód: Eredeti felhasználó
Energiatakarékos üzemmód: ki
Oled fény: 60
Kontraszt: 100
Fényerő: 50
Élesség: 50
Szín mélység: 60
Árnyalat: 0
Színhőmérséklet: 0Speciális beállítás menü:
Dinamikus kontraszt: Ki
Dinamikus szín: Ki
Preferált szín: mind 0
Színskála: Automatikus
Szuper felbontás: Ki
Gamma: Közepes Energia (nem lehet változtatni)További Beállítások:
Zajcsökkentés: Ki
Mpeg zajcsökkentés: Ki
Fekete szint: Alacsony képvezérlés (nem lehet változtatni)
Valósághű Mozi: Be (nem lehet változtatni)
Szemkimélő funkció: Ki
TruMotion: KiEzek a beállítások referencia beállítások, +/- egy-két egység változtatásával egyénileg finomítható személyre szabható, ahány szem annyi beállítás elvén.
De Minden egyébb segég-képjavítót ki kell kapcsolni ez ALAP.
"A Garanciától nem félek, mert a korábbi LG tv-ket is webshoban vettem, az LG pedig minden esetben amikor kellett elfogadta a szürke EU-s gari papírt. (2 alkalommal volt rá szükség 8 év alatt. Az meg nekem mindegy, hogy ki viszi el és hozza vissza. Az első TVmet 2011 ben Egy 3D modell LW5500 Szlovák webshopból vettem, alaplap cserés lett, 1 hét alatt kész volt. Vitték hozták, nem volt gond. Annyi, hogy nem az LG-ügyfélszolgálatot, hanem a webshopot kellett felhívnom, ők intézték. A Tv a mai napig hibátlanul üzemel anyósomnál."
Ez igen, akkor volt, most pedig már 2017/18-tól más a helyzet.
Az LG nem foglalkozik a szürkeimportos Tv-k javításával, hanem azonnal cserét ír ki rá,viszont a szürkeimportos ezt nem biztos, hogy tudja feléd teljesíteni, mehet a harc.
Haver így járt egy-két ilyen céggel, TV + Gamer monitor vásárlása után.
Persze az a legjobb ha nem kell egyáltalán hozzá nyúlni. Csak a Murphy ugye sose alszik sajnos. -
huncutka1029
addikt
válasz
gago1975 #96528 üzenetére
Szia
köszi a válaszokat.
Közben néztem már a c9 es oledet illetve az E9 et is. Ennél azért maradna az 55' mert a 65 sokkal sokkal drágább annál, mint amennyivel nagyobb méretet ad. Az 55 ös teljesen belefér a keretbe. Ezt várom évek óta, hogy az Oled ára ezen (nekem) lélkektani határ alá essen.
A C9 nél azt olvastam, hogy nagyon tükröződik és a fényereje elmarad az elvárttól, így igazán csak besötétített helyiségben jó. Ebben azért nem vagyok biztos, korábban már néztem ilyen modelleket, nem vettem észre, hogy jelentősen elmaradna a fényereje a normál LCD-hez képest.
Ma megyek és megnézem élőben boltban, viszem a szokásos kis USB tesztanyagaimat és meglátom. Nem szoktak szeretni a boltban, mert nem eszem megy a bullshit dumát és a DEMO anyagot, hanem meg szoktam kérni őket, hogy tv adást, vagy egy az USB meghajtómon lévő max 720 p anyagot hagy nézzem meg rajta, mit tud.
A Garanciától nem félek, mert a korábbi LG tv-ket is webshoban vettem, az LG pedig minden esetben amikor kellett elfogadta a szürke EU-s gari papírt. (2 alkalommal volt rá szükség 8 év alatt. Az meg nekem mindegy, hogy ki viszi el és hozza vissza. Az első TVmet 2011 ben Egy 3D modell LW5500 Szlovák webshopból vettem, alaplap cserés lett, 1 hét alatt kész volt. Vitték hozták, nem volt gond. Annyi, hogy nem az LG-ügyfélszolgálatot, hanem a webshopot kellett felhívnom, ők intézték. A Tv a mai napig hibátlanul üzemel anyósomnál. -
castiels
addikt
Valaki használ színes megvilágítást amit a tv hátuljához lehet illeszteni?
55colos-ra milyen hosszút ajánlanátok és honnan rendeltétek?
Köszi
-
gago1975
őstag
válasz
Gtaati #96515 üzenetére
Szia.
XBox-PS4-hez 43UM7450/7500/7600 jók lehetnek. [link]
PC/Laptop esetén:
Muszály a 4K Gaming-hez?
Legalább Nvidia GTX1070-1080 vagy RTX2070-2080-as videokarik kellenek 4K Gaming-hez. De azok se tudják rendessen kihajtani a 4K-t, nem minden cím fog avg:60fps-el menni.43"-os 4K UHD TV-ből öszintén? Semmilyet!!
Miért? Mert ezek csak 60Hz-es panelek 8/10ms-sak.49"-os 4K SUHD Tv-k már 120Hz-panelesek és 5/10ms-sak. Tehát kompromisszumot kell kötnöd [link]
55"-os OLED 9-es, tehát 2019/20-as modellek a legjobbak a Tv-k közűl. Ráadásul G-Sync licenc-et megkapták [link]. De ezeket se lehet egylapon említeni a Gaming monitorokkal.
Inkább vegyél egy jó gaming monitort játékhoz.
Jelenleg a Best Buy FHD-s 240Hz G-sync-es monitor ez [link] de ez csak 27"-os. -
gago1975
őstag
válasz
huncutka1029 #96517 üzenetére
Szia.
Nem szabad az OLED-eket IPS vagy VA panelekkel összehasonlítani.
Egyértelműem az OLED technológia a csúcs.
Ha megteheted akkor vegyél OLED-et.
De sajnos OLED65B8/65E8-ast itthon már egyáltalán nem, vagy csak olyan boltból kapod meg aki nem hivatalos LG forgalmazó, ergo a garanciális feltételek nem biztosítottak olyan szinten mintha az MM, Edigital, Euronics, Telekom hivatalos forgalmazók esetében.Itt leírtam a miérteket, problémákat nem hivatalos kereskedőtől vásárlás esetén (#96525) gago1975
A 2019/20-as modellek a B9/C9/E9-esek amikek nagyon ajánlott a megvétele, viszont jelenleg még drágák.
OLED55B9 [link]
OLED55C9 [link]
OLED55E9 [link]
OLED65B9 [link]
OLED65C9 [link]
OLED65E9 [link]Én lehet, hogy megvárnám a Black Friday-t Nov 29-én és hátha akkor 15-30%-kal olcsobbak lesznek az OLED-ek.
A 70UM7450 VA paneles ami dinamikus kontrasztban jobb mint az IPS, IPS Nano Cell és társai, de az összes IPS-VA LCD-nek van egyfajta kompomisszum kötés.
IPS - IPS NanoCell-nél sötét-fekete szín megjelenítésnél a foltosodás, VA panelnél pedig a betekintési szög miatti elmosódás. -
gago1975
őstag
válasz
luciferk #96518 üzenetére
Szia.
Ha Youtube-t szoktál nézni, annál van de csak a REAL 4K60fps-es videoknál jelenik meg 1080p60fps HDR-ben, csak azoknál ugrik fel a HDR logo.
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
1080p-s HDR-s MKV videófájl jelenleg egy kivételével nincs, illetve egyenlőre csak egy van a 2018.Green Book de az is mahinált. 4K UHD Bluray HDR H265-ről lett visszaminősítve UHD Bluray 1080p H.265-re. -
gago1975
őstag
Szia.
Akkor ez nem kérdés.
Nagyon jó vétel lesz a C9-es. A kérdés, hogy mekkora méretben gondolkozol, milyen távolról nézed?
Én a 77"-os OLED-et 4-4,5 m-ről nézem és nagyon jó.
Viszont nem mind1, hogy honnan veszed.
Én csak az MM, [link] [link]
Edigital [link] [link]
és az Euronics [link] [link] full hivatalos LG viszonteladókat ajánlanám.ALZA- Házak Áruháza, IPON stb...boltokat kerüld a garanciáztatás végett.
LG szervízes mondta, hogy vannak olyan LG tv-ket forgalmazók akik becsapva, megtévesztve a vevőket "gyári" garanciával árulják, holott nem is az itthoni distributor-tól van.
Az LG szervíz másként foglalkozik az ilyen vételű TV-kel és utána te a vevő szívja meg.Az EMAG-al pedig az a probléma, hogy némelyik TV-t itthonról, némelyiket pedig vagy a fent említett "fekete listás" boltoktól, vagy Romániából hozza be.
Ha szerencséd van akkor itthonit kapsz és full gyári garanciás, ha nem akkor pedig szívás.Évente egyszer szokott lenni az LG-nek 5 év gondoskodás garancia [link] ,
Az LG fel is tünteti, hogy melyik típúsra és mely boltokból származó vásárlás esetén érvényes.
Ekkor az EMAG is részt szokott venni a promóban, ilyenkor biztos, hogy Magyar forgalmazásút kapsz. -
katuci
csendes tag
válasz
tothjozsi96 #96522 üzenetére
agyafúrt, ördögi masinák
-
katuci
csendes tag
válasz
tothjozsi96 #96520 üzenetére
Szia,
„próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?”Viccen kívül, pár hete engem is ilyesmivel szórakoztatott a tévém, de (tudom, ez hülyén hangzik) úgy tűnik, hogy "magától" megoldódott a gond. Nézegettem a beállításokat, mondtam, hogy keressen frissítést, aszondta, nincs, kikapcsoltam a fenébe. Kicsit később bekapcsoltam, hogy megnézzek valami mást, és csak úgy megint kipróbáltam a YT-t, és láss csodát, működött...
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap frissült nálam a YouTube, minden rendben is volt.
Viszont ma akármilyen videót próbálok megnyitni kiírja hogy hiba történt.Újratelepítettem az app-ot de sajnos semmi változás.
A hibát bejelentettem.
Másnál is jelentkezett ez a dolog?LG 43UK6200PLA és webOS 5.10.10
-
huncutka1029
addikt
Sziasztok,
Régen jártam erre, kicsit elengedtem az LG line up követését.
De most újra tv vásárlás előtt állok,
Elsődleges cél 65-70 ' es képátló.
Mit javasoltok ebben a méretben?
65' esetében 65 B8PLA vagy Vagy 65E8PLA amit néztem. Árban sem tűnnek rossznak.
55" ben pedig erről mi a vélemény? 55E9PLA bár most is 55 ös 2015-ös modell van.LCD ből ezt néztem:
70UM7450PLAElőre is köszi a válaszokat
-
blakey
titán
bár ahogy írtam, az előző tv-nél ez a hiba nem volt, - semmit sem jelent digitális jeltovábbítás esetén, egyik készülék érzékenyebb a gyenge jelre a másik az erősebbre. Ha a csatlakozások rendben vannak és nem értesz hozzá akkor igen, hívd a szerelőt. Ha valóban rendben vannak a csatlakozások akkor szintezni kell a jelszintet, esetleg a Digi topikban tedd fel a kérdést, remélhetőleg válaszolnak, hogy esetleg miket kéne tenned. Ha van osztó a rendszerben akkor azt is ellenőrízni kell, stb. Nekem sok eszközzel volt eltérő tapasztalatom, volt ahol az eszköz volt túl érzékeny, volt amikor a jelszintet kellett rendbe raknom.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy monitor helyett melyik típusú 4k-s 42-43" körüli tv-t tudnátok ajánlani játékhoz, aminek jó az input lag-ja is?
Köszönöm!
-
HF77
őstag
üdv.
segítségre lenne szükségem!
szüleim a napokban vásároltak egy LG led tv(a típust nem tudom, de nem is hiszem hogy az mérvadó lenne most)
a problémám az lenne, hogy néhány csatorna(kb 10 )1-2 percenkét elmosódva, bekockásodva jelenik meg...aztán jó kép, pár perc és megint rossz...és így tovább!!
a jelenség akkor szűnik meg ha megmozgatjuk a tv-be befutó kábelt, de 6-8 óra múlva megint előjön a dolog!
mi lehet a gond?? (az előtte lévő régi tv nem csinálta ezt)
köszi a segítséget előre is!! -
kemuri78
csendes tag
Sziasztok! Szeretném lecserélni jelenlegi 55lh630v tipusú televíziómat. Alapvetően sikerült kompromisszumot kötnöm a készülékkel annak ellenére, hogy borzalmasan lassú a menüje, a képminőségével különösebben nincs probléma, most gyermekem régi tv-jét váltaná. A keret sajnos nem túl nagy. Nagyjából 200ezer Ft-ot szánnék rá. Mivel filmzabálók vagyunk, nem lenne baj ha átlóba kicsit nagyobb lenne, akár 4k kijelzővel. Tanácsokat, ötleteket előre is köszönöm! Ui: lehetőleg IPS paneles gépet szeretnék, bár nem feltétlenül zárkózom el a VA- tól sem. Köszönöm!
-
gago1975
őstag
válasz
luciferk #96509 üzenetére
Szia.
Én személy szerint az LG-t választanám.
Ne a garancia időtartama határozza meg, hogy melyiket válaszd.
LG szerintem sokkal jobb, WebOs ThinQ AI Op.rendszerrel, HDMi ARC csatlakozóval, DD 5.1 illetve DTS audio codec. Tudsz HDMi ARC csatlakozóval jó AVR-t tenni vagy bluetooth-al jobb minőségű soundbar-t.
Egyszóval jobb, a képe is szebb mint egy Hitachi-nak.
[link] -
gago1975
őstag
Szia.
Jelenleg az OLED-nél nincs jobb filmezéshez. A fekete az fekete, a színek eszméletlen szépek. Tehát filmezéshez csak ez a technológia ami minden kompromisszumoktól mentes, nagyon ajánlott!!!
Régen amikor még az OLED gyerekcipőben járt, akkor voltak kép beégési problémák de a 7-es sorozattól már nincsen ezzel se gond.
X-Box: Na ez más tészta. Milyen X-Box-od van? ONE S vagy ONE X?
Az LG lehetővé tette a B/C/E/W 9-es sorozatnál a HDMi 2.1 szabvány csatoló felületet, tehát ha ONE X-ed van ami szintén HDMi 2.1 szabvány csatoló felületet is támogat akkor 4K-n 120FPS, 8K-n 60FPS-el (frame/sec) fognak a játékok futni. [link][link]
Míg a HDMI 2.1 specifikáció sokkal több olyan funkciót támogat, mint például a 10K felbontás, a 4K @ 120 / 8K @ 60 támogatása , a gyors képátvitel, a gyors médiaváltás stb., Az Xbox One X megkapja a két legfontosabb funkciót, amelyek kamatjátékosok, nevezetesen. a változó frissítési arány (VRR) az AMD Freesync 2 és az Auto Low Latency Mode (ALLM) révén vált lehetővé. A VRR egyezteti a képernyő frissítési gyakoriságát a konzollal, hogy megakadályozzák a képernyő szakadását és biztosítsák a sima látványt. Az ALLM ellenőrzi a TV-n a megfelelő játékmód beállítását, és automatikusan átvált arra, hogy a képfeldolgozás alkalmazása közben elkerülje a késést. Ezenkívül a videóban szereplő Microsoft képviselő azt mondja, hogy a konzol képes 4K @ 120-raés a Dynamic HDR a közeljövőben, mivel már rendelkezik a szükséges szilíciummal. A firmware frissítés akkor kerül kiadásra, amikor az ilyen tartalom elérhető lesz.
Néhány dolgot meg kell említeni e bemutató során. Először is, a meglévő 18 Gbps-os HDMI 2.0 készülékek HDMI 2.1-esre képesek lehetnek, ha támogatnak egy vagy több HDMI 2.1-specifikációt. Jelenleg nincs 100% HDMI 2.1 minősített eszköz a piacon, mint a teljes 2.1 teszt spec önmagában nem érhető el, az Xbox One X-nek nem kell teljes újbóli hitelesítést teljesítenie, amíg a hardver támogatja egy vagy több HDMI 2.1 szolgáltatást. Másodszor, kompatibilis TV-re van szüksége ezeknek a szolgáltatásoknak a megvalósításához, mivel a hardver „beszél” a TV-vel, hogy azonosítsa, mely funkciókat kell bekapcsolni. Miközben a régebbi TV-k firmware-frissítésének esélye csekély, a HDMI 2.1 specifikációt szem előtt tartva tervezett újabb modelleknek képesnek kell lenniük az új specifikációk legalább néhány funkciójának támogatására.Ha régi 360, ONE, ONE S ed van akkor a HDMi 2.1-ről sajnos le kell mondj.
Viszont a B/C/E/W 9-es sorozat megkapta a G-SYNC támogatást, tehát ha olyan laptop-od vagy asztali géped van ami rendelkezik G-SYNC-licenc illetve támogatással. Ehhez GTX1070-1080 valamint RTX2070-2080 kell, 4K felbontásban High/Ultra beállítás mellett REAL 120Hz-en fogod a játékokat megjelenítetni.
-
JiMN
tag
Hali
C9-ről vélemény?
Filmnézéshez, illetve xboxhoz használnám. -
luciferk
senior tag
Szevasztok az LG 32LM6300PLA FullHD HDR SMART LED TV helyett egy egy Hitachi 32HE4000 FullHD SMART LED TV-t néztem ki magamnak 5év garival de nincs benne aktív HDR funkció, ez nagy hátrány lenne emiatt az LG-vel szemben?
-
sumsang
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Szerintetek melyik készülék jobb szemből nézve fekete szín, kontraszt és színminőség szempontjából? A nanocellás, vagy a VA-s? -
shteer
titán
hali!
idei LG szériákban van PiP funkció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest