- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
13128814
tag
válasz
Lacielvtárs #83949 üzenetére
Költözés alatt vagyok, azt sem tudom hogy a tiszta ruháim hol vannak.
-
13128814
tag
Sziasztok,
Lehet buta kérdés, nézzétek el. Ezekben a TV-kben milyen hálókártya van? Gigás? Tehát van értelme LAN kábelt dugdosni, vagy úgyis 100-as a kártya, és az a szűk keresztmetszet
Néztem az LG oldalát, de nem találtam semmi idevágót.
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-43UH603V
Néztem az edigital oldalát is, de ott sem tesz említést.
https://edigital.hu/led-televizio/lg-43uh603v-uhd-webos-30-smart-hdr-pro-led-televizio-p462734
Kifejezetten ez érdekel:
LG 43UH603V UHDElőre is köszönöm!
-
iceQ!
addikt
-
Geo
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt 55UJ670V a Tv-t, mi a véleményetek róla?
Van ebből a 701V is viszont nem tudom, hogy megéri e a felár a 2 között. Én úgy látom, hogy képminőségre semmi különbség nincs a 2 TV között.
Csak és kimondottan sorozatokat, filmeket nézek a TV-n, mást nem.A régi TV-t azért cserélném le, mert már elegem van, hogy minden egyes bekapcsolásnál 10p-et frissít (Samsung TV).A sorozatokat LAN-on nézem, Universal Media Server segítségével. Jó lenne, ha ez továbbra is így menne, nem kívánok egyéb lejátszót használni.
Fontos nekem, hogy jó legyen a képe, a hangot optikai kábelen ki tudjam vezetni és gyors legyen.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
Yogi Bear
aktív tag
Valakinek sikerült már letölteni az LG magyar weboldaláról a v05.30.10 firmware-t úgy, hogy ki is tudta tömöríteni?
Én próbáltam 3 böngészővel is, de minden esetben azt kapom kitömörítésnél, hogy "hibás csomagolt file" vagy WinRAR-ban "Unexpected end of archive" -
GEPESZ66
veterán
válasz
huncutka1029 #83940 üzenetére
A Samung tévé néha csinálta az Invitel CA modul-lal, hogy tévénézés közben hitelesítette a kártyát ismét.
A Samsung Ügyfélszolgálat javasolta ezt, s úgy néz ki, hogy így megoldódott a probléma.
Korábban a Invitel fórumán írták, hogy a CA modul esetén egyes tévéknél lehet kompatibilitási probléma.
Az LG-nél nem volt ilyen gondom még, csak kíváncsi lettem volna, hogy itt van-e ez a módszer. -
GEPESZ66
veterán
Samsung tévén meglehet csinálni ezzel a CI foglalat reset-jét:
1. vegyük ki a CAMot és a kártyát
2. húzzuk ki a koax kábelt
3. kapcsoljuk be a TVt
4. távirányítón nyomjuk : MUTE+2+4+7+EXIT
5. ilyesmi jelenik meg: CIPLUS Storage Test: Success
6. nyomjunk "info" gombot, eltűnik az ablak
7. visszatesszük a CAM+kártyát és a koaxot
LG tévénél nincs ilyen lehetőség? -
törölt tag
Szerintem nem lesz ilyen problémád 3 méterről, de én nem beszélem rád a nagyobbat sem, látod az ajánlást magad is. Nemrég volt itt, akinek sok volt az 55", és vissza váltott méretben, mert ő úgy érezte komfortosnak. A többieknek meg még nagyobb kellene.
Online rendelésnél meg lehet tenni, pl. a mediamarktnál jóval egyszerűbben, mint egy kis webshopban. Bármelyik legközelebbi üzletükben le lehet adni, ami kicsit körülményesebb, mintha a futár viszi vissza, de ennek nincs költsége és 1-2 hét átfutási ideje sem. Aztán lehet rendelni a másikat. Persze a legjobb, ha eltalálod a méretet. -
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Lassan közeleg a TV vásárlás pillanata. 55" volt a kinézett darab, viszont ismerősöm azt javasolta hogy ha 3 méterről nézem a tv-t az nagyon sok lesz. Sajnos a lakás miatt nem tudom kitolni messzebb, így viszont választanom kell a kinézett típus helyett egy kisebbet.
Ki milyen méretet javasolna? 43" vagy 49" legyen inkább?
-
törölt tag
válasz
13128814 #83923 üzenetére
Tv-n engedélyezni kell a párosítást. Keress media player-t, allshare ilyesmit. Nálam ugyan azt az ablakot dobja fel ha egy usb-t dugok a tv-be csak egy segédgombal cserélni kell a meghajtót. Vagy a távkapcsin van egy mediaplay gomb. Azt megnyomva bejön a lejátszó és a bal alsó sarokban mutatja hogy jelenleg a serviio az alapértelmezett. De ez egy 2010es model szal a tiéden egész máshogy is lehet.
Ja ha nem wifis a tv akkor kábeles kapcsolat kell.
Az egyik fül alatt mutatja a serviio progi hogy milyen tv-t vagy ezköszt lát. Ki is írja az ipcímüket. -
13128814
tag
A serviio-val eljutottam oda, hogy a program látja a TV-t, a mappát megosztottam, a progi írja is, hogy 19 film megosztva. A szervert is elindítottam, de a TV-n nem jelenik meg semmilyen plusz ikon. Sem a "bemenetek" fül alatt, sem akkor, mikor előhozom azt a szép színes csíkot, ahol lehet mindenféle app közül választani.
Valakinek van valami ötlete? Youtube-on talált videók alapján csináltam. Előre is köszi!
-
Iomega
addikt
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Szervizzel beszélek, remélem megéri javíttatni, mert nem szívesen vennék másik tv-t.
-
TA68
őstag
-
joesie
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!!
Szeretnék megerősítést kérni a tapasztal kollégáktól vagy azoktól akiknek ez a típusú televíziójuk van: LG 43 UJ7507 hogy mennyire vannak megelégedve ezzel a tv-vel?
Számítógép monitornak és filmnézésre szeretném használni.
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
-
Iomega
addikt
Sziasztok!
A mai napon, bekapcsolást követően az LG lcd tv csak a logó megjelenítéséig jut, mi lehet a hiba, találkozott már valaki ugyanezzel a problémával?
A bekapcsoláskor minden normálisan megy, csak ahogy az LG logó megjelenik, onnantól nem csinál semmit. Hagytam 1 óráig ebben az állapotban, de csak a logót mutatja. A távirányítón, a gombok benyomásakor, csak a tv-n lévő visszajelző led villan, semmi több.
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
-
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Jól gondolom ugye, hogy adott fő verziószámú WebOS-nél újabb nem fog elérhetővé válni az adott TV-re?
Az enyémen (49UF850V) 2.2.1 - 2240 van fent, 3.x tutira nem lesz hozzá elérhető, igaz?Üdv': __Zs__
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest