- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iBoli
tag
válasz
lukgab #55994 üzenetére
A dobozon külsérelmi nyomok nem voltak, csak azt lehetett látni, hogy kicsit koszos kívülről. Igazából semmi nem létszott rajta. Nem kiszállítás volt, hanem én mentem érte. Sajnos nem bontottuk ki a boltban, azt kellett volna. Viszont egy 55cm-es TV-t elég macera kibontani. Majd újra visszacsomagolni szállításhoz. A TV szépen befért az autómba állítva, segítettel betenni. Otthon kicsomagoltam, észrevettem a hibát, telefonáltam, majd vittem is vissza. A pénteki csücsban remek volt, de sajna ez van. A cseredarabot szállitva kérem, de nem hiszem, hogy ezek a sérülések a bolti kiszállításból származnak. Ha futár hozza és nem a bolt saját szállítója, akkor nem hiszem hogy az megvárja míg kicsomagolod, beüzemeled, stb...
Mindenesetre visszavittem, nem vitatkoztak, megdöbbentek ők is és elnézést kértek. Cserélni viszont csak kedd-szerdán tudják, mert már 5óra volt pénteken mikor visszavittem.GRX az outlet. Voltam ott, láttam azt az 1db 850V-t, amit 324ezerért hírdetnek. Ennek a dobozán volt az "Out of warranty". Erre tuti nincs LG garancia, csak bolti saját. Árulnak olcsóbban sérült készülékeket. Ennyi pénznél én nem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Nők, nőügyek (18+)
- Bestbuy játékok
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest