- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iBoli
tag
válasz
lukgab #55994 üzenetére
A dobozon külsérelmi nyomok nem voltak, csak azt lehetett látni, hogy kicsit koszos kívülről. Igazából semmi nem létszott rajta. Nem kiszállítás volt, hanem én mentem érte. Sajnos nem bontottuk ki a boltban, azt kellett volna. Viszont egy 55cm-es TV-t elég macera kibontani. Majd újra visszacsomagolni szállításhoz. A TV szépen befért az autómba állítva, segítettel betenni. Otthon kicsomagoltam, észrevettem a hibát, telefonáltam, majd vittem is vissza. A pénteki csücsban remek volt, de sajna ez van. A cseredarabot szállitva kérem, de nem hiszem, hogy ezek a sérülések a bolti kiszállításból származnak. Ha futár hozza és nem a bolt saját szállítója, akkor nem hiszem hogy az megvárja míg kicsomagolod, beüzemeled, stb...
Mindenesetre visszavittem, nem vitatkoztak, megdöbbentek ők is és elnézést kértek. Cserélni viszont csak kedd-szerdán tudják, mert már 5óra volt pénteken mikor visszavittem.GRX az outlet. Voltam ott, láttam azt az 1db 850V-t, amit 324ezerért hírdetnek. Ennek a dobozán volt az "Out of warranty". Erre tuti nincs LG garancia, csak bolti saját. Árulnak olcsóbban sérült készülékeket. Ennyi pénznél én nem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest