Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iBoli

    tag

    válasz lukgab #55994 üzenetére

    A dobozon külsérelmi nyomok nem voltak, csak azt lehetett látni, hogy kicsit koszos kívülről. Igazából semmi nem létszott rajta. Nem kiszállítás volt, hanem én mentem érte. Sajnos nem bontottuk ki a boltban, azt kellett volna. Viszont egy 55cm-es TV-t elég macera kibontani. Majd újra visszacsomagolni szállításhoz. A TV szépen befért az autómba állítva, segítettel betenni. Otthon kicsomagoltam, észrevettem a hibát, telefonáltam, majd vittem is vissza. A pénteki csücsban remek volt, de sajna ez van. A cseredarabot szállitva kérem, de nem hiszem, hogy ezek a sérülések a bolti kiszállításból származnak. Ha futár hozza és nem a bolt saját szállítója, akkor nem hiszem hogy az megvárja míg kicsomagolod, beüzemeled, stb...
    Mindenesetre visszavittem, nem vitatkoztak, megdöbbentek ők is és elnézést kértek. Cserélni viszont csak kedd-szerdán tudják, mert már 5óra volt pénteken mikor visszavittem.

    GRX az outlet. Voltam ott, láttam azt az 1db 850V-t, amit 324ezerért hírdetnek. Ennek a dobozán volt az "Out of warranty". Erre tuti nincs LG garancia, csak bolti saját. Árulnak olcsóbban sérült készülékeket. Ennyi pénznél én nem javaslom.

Új hozzászólás Aktív témák