- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
-
huncutka1029
addikt
- ha a kijelző törött, azt rögtön látni fogod.Ha nem kapcsol be azt is., ha a burkolat sérült azt is..
- Mi lehet az a hiba, ami hanyag szállítás miatt 3 nap múlva látszik?
Addigra törik be a kijelző?Ez nem életszerű.
- De akkor sem viszem vissza, mert a fogyasztóvédelmi törvények értelmében, ha 10 kg felett van a tömege, vagy a méretei miatt egy ember nem tudja biztonsággal tömegközlekedési eszközzel szállítani, akkor a boltnak, illetve a garanciális javításokat végző cégnek kötelessége gondoskodni a helyszínen történő javításról, illetve a javításhoz történő el- és visszaszállításról.
Ez a fogyasztónak semmilyen költséggel nem járhat.
-ha felhívod a szervízt, meg fogja kérdezni mi a hiba jellemzője, mit tapasztaltál, és a szerelő úgy fog érkezni, hogy 90% bizonyossággal lesz nála egy cserealkatrész. Kivéve talán kijelző, mert azt nem igen tartanak a kocsiban.Mert alapvetően a javítást a törvény, értelmében a fogyasztási helyen kell elvégezni.
- ha te magad szállítod haza, semmi, ismétlem semmi!! nem kötelezi a boltot, hogy kicserélje, ha nem ellenőrizted előtte a sérülésmentes állapotot! Pl sokan szidják a Tescot és a Madaras Teszkót, de ha ott veszel műszaki cikket 30.000 ft felett, ráírják a blokkra, hogy a vevő ellenőrizte, és sérülés mentes, minden tartozéka megvan. Ha nem nézed, akkor azt is ráírják. kitalálhatod mi van ha így reklamálnál.....
(példa: veszel egy autót, és a szalonból kihajtva nem nézel balra a kereszteződésben, és letarol egy kamion., szerinted mit mond a szalon, ha visszasétálsz, hogy ez az autó sérült, és még csak 70 métert mentél vele, kérsz egy másikat.
- Ne haragudj, de elég lúzerség, ha a boltban nem nézted meg (azért írom, mert nem tudom az eredeti sztorit, nem kerestem vissza, ha nézted, próbálták, akkor kiderült volna sztem, hogy bibis) és nem próbáltattad ki.
Általános iskolában kötelező tananyaggá tenném, a nézd meg mit veszel mielőtt fizetsz. Mondatot.
Mintha cipőt venne valaki, de nem lenne hajlandó megnézni, és felpróbálni, csak otthon... -
törölt tag
Huncutka is leírta a lényeget, mi csak segítünk, én is csak kérésre írtam be az üzleteket, azóta változhatott bármi.
Reklámozni nem akartam egyiket se, most ezt találtam neked:Átveszem, és kipróbálom a tévét, utána már enyém a felelősség, ha összetörik, és ennyi, nem tudom, ezt miért nem érthető? A másik esetben aggódott a fórumtárs, hogy lehet elbukta a 300k-t. És igen, ez is benne volt a pakliban. De már túltárgyaltuk a dolgot szerintem. Örüljünk, hogy megoldódott a két eset, és ne legyen több ilyen.
-
törölt tag
Szerintem ez a mondat azt jelenti, hogy ha átvetted és kifizetted a beüzemelt tévét, onnantól tiéd a felelősség, ami természetes dolog. Viszont, ha külső futárcégtől veszed át a tévét, akkor ugye kibontás után még reklamálhatsz, ha a sértetlen doboz ellenére mégis törött vagy hiányos a készülék. Harmadik lehetőség az üzletben átvett tévé, ami a két példa miatt is már mindenkinek a kötelező kibontás és bekapcsolás lenne. Nem lehet hivatkozni semmire, pár perc alatt ellenőrizhető. Még jó, hogy most így álltak hozzá az üzletek, meg az LG is.
-
huncutka1029
addikt
Erre és az előző HSZ-edre reagálnék,
webshopban is kaphatsz prémium kiszolgálást, csak alaposan utána kell járni melyiket érdemes választani.
Ha ez megvan, és jön a futár a tv-vel.....
Ilyenkor jön az, hogy addig nem írsz alá a futárnak, és nem fizetsz, amíg meg nem győződtél a sértetlenségről és a működőképességről.
Nagyon fog utálni a futár, de tudja jól, hogy ez az ő felelőssége, és feladata is.
Sőt, törvény szerint meg is kell kérnie, hogy vizsgáld meg a csomag épségét, és tartozékainak hiánytalanságát.
Én is így szoktam.
Ha kibontás előtt látszik, hogy sérült a csomagolás, már fényképezed, és jegyzőkönyvezteted, vagy az átvétali igazolásra ráírod nagy betűkkel, hogy sérült, és vele is aláíratod.
A boltokban, mikor felveszi a futár, ugyanez a módszer működik. Amint a futár átvette, a ő felelőssége a sérülés, nem a bolté.
A te jogod, és kötelességed, hogy ezt hitelt érdemlően jelezd a bolt felé, és ne vedd át.Az a baj, hogy sokan nem ismerik a vásárlói jogokat.
-
törölt tag
Pont ugyanígy, bolti átvétel volt a másik esetben is: Eladó kibontotta előttünk mi mondtuk, hogy megakarjuk nézni működés közbe azt mondja nem kell csak kibontani szokták Annyit talán meg lehet tenni az üzletekben is gyorsba, hogy kivenni a panelt a dobozból és bekapcsolni. Ennyit akár egy futár is megvárhatna kiszállításkor, bár én csak olyan helyről rendeltem, ahol saját futárja van az üzletnek, aki összeszerelte, és a gyors tesztelést is megvárta.
-
lukgab
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor meghozta a futár, kifizetted neki, és Ő el is ment, vagy megvárattad vele, míg kibontod és legalább egyszer bekapcsolod?
bárkinek tapasztalat a GRX Boltról? 25 -30k val olcsóbb mint más bolt.
http://www.grx.hu/shop/televizio/lcd-tv/lg-55ub850v-55-139-cm-4k-ultra-hd-smart-led-tv
-
lukgab
tag
Lehetőségem lesz kipróbálni egy 55UB850V-t tesztre a jövő héten játékos oldalról. Részletesen le fogom írni a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban és még lehet csinálok videókat is.
Addig is valaki tud abban segíteni, hogy milyen HDMI kábelt vegyek és hol? Mivel nagyon úgy néz ki, hogy nem 730V hanem 850V széria mellett kötök ki, ezért számít a jó minőség a 4K miatt. 5m kábel kell és első sorban MOon kapható boltból venném, nem akarok ebayről rendelni, csak ha 110% hogy az a legjobb
Meg amúgy is, kell 1 normális hdmi kábel.
Valaki tudja, hogy miként lehet játékokat 3D be játszani NVIDIA kártyán (970gtx)? Emlékeim szerint csak a Crysis 3 volt olyan, hogy menüben egy kattintással át lehetett állítani ( épp most töltöm le ) de most reggel mikor rákerestem akkor találtam Battlefiled 3 és 4 videókat is, de azt, hogy miként idézték ezt elő nem tudom. A játék menüjébe lépve nem találtam ilyen kapcsolót. Vagy a TV ben kell üzemmódot váltani ehhez és az majd elintézi?
Érdekes, én a Szfvári MM ben néztem SD / HD adást, pont fordítva láttam, mintha egy picivel jobb lett volna minden fajta adás a 850Vn. De még visszamegyek - double check re.
Reggel mikor összehasonlítottam a paraméterek alapján a 3 javasolt TVdet ITT - akkor meglepődtem, hogy mennyire durván hiányosan vannak feltöltve az adatbázisok - sőt néha pontatlanok is ( pl.: 850V be nincs LAN ). De gondolom a hang a 870V nél a- 2x25W - azért durván jobb mint a másik két model esetén. De tényleg rosszabb lenne hangzás terén a 850v a 730V nél? A 850V ben valami +1 hangszóró is, csak a mélyre, nem?
-
membrandj
nagyúr
50" lesz a méret, csak ugye 730V-ből nincs 50",ezért linkeltem az 55"-os verziót.
Közbe látom,hogy te LB870V-ről beszéltél.
Ebből max a 49 LB 870V férne bele,de már az is keményen 290-300k, ami már nagyon sok.
A kezdeti keret ~ 180-200k volt, ez lett feltornázva 260-ra max kb.LB 670V, LB 730V pedig szinte ugyan az. Full hd-ban , árban ezek férnének bele max.
730V direct led, 850V pedig edge led,tehát azért ebbe biztos különböznek.Hát amit írsz,hogy 4k kép és közel se 4k az adás, azt értem. Ezen filózok is,de apukámé lesz a tv, ő pedig 100%,hogy nem fog 10 éven belül tv-t cserélni.
Mindig is így csinálta, szinte minden téren. 1x megvette a " drágát" és utána 10 évre letudta.
Tehát emiatt hajlok a 4k felé elég erősen. Ha a 49LB870V olyan áron lenne,mint a 49UB 850 V, akkor más lenne a téma,de van köztük 30-40k, ami már nem kevés. -
törölt tag
Inkább itt: [link], vagy az LG honlapon lehett pontosabban összehasonlítani. A keresőoldalak leginkább az árak viszonyítására, vagy üzletek kereséséhez jók csak.
hadogabi1 Vannak olyanok is, de azért nem mindenki akart lebeszélni az UHD-ről sem. Azért teszik egyesek, mert itt név és arc nélkül lehet fikázni dolgokat, mint ahogy itt például valaki folyamatosan szidja a sokak által használt LB szériát is.
-
Stevenstyle
senior tag
Önmagában nézve nem szubjektív. Javaslom nézd meg saját magad élőben. Igaz, hogy 2015-ben nem az SD adásnak kell(ene) a viszonyítási alapnak lennie, de optimális esetben nem ront a felskálázás. Amitől rosszabb lehet SD esetén max az, hogy nem elég hatékony, de optimális esetben rontani nem ront rajta.
#55831: tudom, hogy segítő szándékkal linkelted, de a nem megbízható a forrás (árukeresős bohóckodás, amiben több a nettó baromság mint a valós információ) rosszabb mintha nem is linkeltél volna semmit. Ezek szerint a 671 tulajok a hajukra kenhetik a TV-t ha a DVB-T tunert szeretnének használni pl mindig TV esetén, de DVB-C és kódolt adások esetén sem lennének jobb helyzetben mivel CI kártya nincs az oldal szerint benne.
Szép is lenne
Anaghmar: A főbb különbség a design, talp, +100Hz MCI. Sebességben nincs különbség, mivel ugyanaz az SOC van benne mint a 67X-ben. (Szubjektív, nekem anno egy hajszálnyival jobban tetszett a képe 730-nak, de annyival nem mint amennyivel többe került.) Kizárólag a specifikációkat tekintve a fent említettek a különbségek.Remélem nem felejtettem ki semmit
-
MrBazsi
senior tag
háttérvilágítás ub=edge led, nagyon jó kép, lb=direkt led, rosszabb kép. az edge sokkal jobb technológia, nem véletlen lesznek az idei modellek is edge ledesek újra. de nem csak focinál, filmeknél, egybefüggő homogén háttérnél is igazán kijön a két technológia közti különbség.
-
TeeJay
félisten
Rám az M5 melletti Euronicsban úgy néztek mint a véres rongyra mikor meg mertem kérdezni hogy egy webshop-ban miért olcsóbb úgy 40ezerrel ugyanaz a TV mint náluk...
persze rögtön jött a duma hogy külföldi szürke áfacsaló úgyse lesz gari, ha rossz akkor 2hónapig nem kapom vissza és társai...
mondom igen? LG szervizzel beszéltem webshop-os LG telefonnal kapcsolatban és mondták hogy nem téma az LG garipapír csak vigyem a számlát meg amit a webshop adott és javítanak telefont.
azt hiszem ez után lettem ott közellenség, de megmondtam a frankót hogy ugyanazért a termékért miért fizessek 40-50ezer felárat amikor webshopon kettőt kattintok és másnap hozza a futár házhoz és ugyanúgy van már gari rágondolom a fizetésük az eladott cuccok után emelkedik és nekem semmit se tudtak eladni ott
-
törölt tag
Az ittenni kereső ennyit dobott fel az aranybarna színre [link] , de ha már láttad élőben is, akkor mindegy. A 700V nem játszik, ami ezüst színű?
Sztem szimplán tájékozatlanok az üzletek alkalmazottai, mert ugyan miért zárkóznának el a márkaszerviz igénybe vételétől, hogy nekik azzal még kevesebb gondjuk és kiadásuk legyen. Ezt mondta nekik a főnök, és kész. Eu származásúak a tévék, és még senki nem írta, hogy a márkaszerviz nem vállalta volna a származás miatt. -
huncutka1029
addikt
Már egy éve be lehet regisztrálni a webshopos tv-ket is az LG-nél, és ugyanúgy garizzák, mintha hivatalos kereskedőnél vetted volna.
Ez más márkánál egyáltalán nem jellemző, de az LG-nél igen. A bolt persze nem mond mást, hiszen a javítás költségét a szervíz rájuk verheti, ezért dolgoznak külföldi szerelőkkel, vagy nem hivatalos szervízzel.Azt tudod ugye, hogy az LG szerelő kimegy ,és az általad leadott hiba alapján megpróbálja a helyszínen kijavítani ( alaplapcsere stb)
A bolti gari esetén, jön egy futár, és elviszi, majd visszakapod legrosszabb esetben 30 napon belül. -
törölt tag
Melyik típust keresed? Nem mindegyik bolt tudja ezt a gyári szerviz információt, ezért is tájékoztatnak így.
TV-raktár/AtomTv legalább tájékozott gari ügyben, már én is beszéltem velük is és más boltokkal is. Ott hozzájuk is fordulhat a vevő, és ilyenkor náluk javítja meg az LG. Ez nyilván sokkal lassabb és körülményesebb megoldás, ezért kell az üzleteket kihagyni.zolaas Nálam a Hang beállításoknál, a Hang kimenetnél lehet a HDMI ARC-ot beállítani, az 5610 menüjét nem ismerem, de neked is valahol ott kellene megkeresni.
bprubin Úgy tudom, hogy az ékezet és karakter hiba a Digi hibája, őket kell megkérdezni, vagy Digi műholdas fórum. [link]
-
iBoli
tag
És egy másik bolt weboldaláról:
"Az általunk forgalmazott LG televíziókra 2 év üzleti garancia vonatkozik!
Ehhez a típusú televízióhoz írott Magyar nyelvű kezelési útmutató nem tartozék.
Magyar nyelvű használati útmutató a televízió menürendszerében található. Vagy
pfd dokumentumban letölthető, a következő linken:
http://www.lg.com/hu/termektamogatas/lg-55LB730V#" -
törölt tag
Szerintem is valami olyasmi lesz. Teszem azt visszaviszem 3 napon belül, mert van három halott pixel valahol, vagy mert valamit nem bírok feldolgozni a működésében. Azt a bolt köteles visszavenni, vagy cserélni. Kétlem, hogy megpróbálja újra értékesíteni. Simán leadja a gyártónak, hibásként. A gyártó meg eladja kilóra. Úgy hallottam, hogy például a gariba visszavett hdd-ket nem teszteli a gyártó, mert olcsóbb kicserélni, mint egyenként bevizsgálni. Nyilván tisztában van a a saját selejt rátájával és eleve bekalkulálja a gyártási költségekbe a bizonyos % cserét. Szerintem az lg márkaszervizbe csak az a készülék kerül, amit nem cserélnek, hanem megjavítanak és aztán visszaadnak vevőnek. A csereutalványos kijavított készülékek bízom benne, hogy nem kerülnek újként forgalomba.
-
törölt tag
Éppen emiatt gondolom, hogy ezekért már egyszer helyt állt a gyártó. A pixel hibák, szépség hibák miatt a legtöbben még aznap visszaviszik az árut (a vételár 100% ki lett fizetve, működjön a képernyő 100%-a is).
Azért lehet lekaparva a sorozatszám, hogy ne tudd lenyomozni a készülék származását. A felirat meg azt jelzi, hogy a gyártót már ne zaklassa a vásárló garancia ügyben. A legtöbb esetben nem elég olcsók, hogy megérje a kockázatot. Főleg ha az MM áraival hasonlítom össze. Náluk bármely nem outlet webáruház olcsóbb tud lenni. Bizonyos lg tv esetében 100ezer forinttal drágábban adja az MM a készüléket. Na abban biztos vagyok, hogy ezért a felárért aztán nem kapsz semmi pluszt.Én is a tvraktárnál vettem a tv-t. Meg voltam elégedve a lebonyolítással. Szombaton leadtam a rendelést, hétfő reggel hívott a tulaj, kedden itt volt a tv-vel a futár. Van a ki kicsit kioktatónak találta, hogy e-mailban részletesen leírta, hogy mit ne csinálj a tv-vel. Nekem nem volt vele gondom, ha nem írja, hogy tilos, lehet, hogy arcra fektettem volna a képernyőt összeszereléshez. Van ami utólag nyilvánvalónak tűnik, de mégsem gondol rá az ember.
-
Mosqu!to
addikt
TV Raktár (utolsó darab volt ebből a típusból náluk)
Ők azt hirdetik az oldalukon, hogy márkaszerviz javít, és pontosan azt mondták el, amit itt korábban kelepce írt.
Az ő számlájuk alapján az LG-t fel kell hívni, kijönnek házhoz, vagy ha nem akarom én intézni, akkor vissza kell vinni az üzletbe, és intézik ők ugyanezt (de az első opció nyilván jobb)
-
törölt tag
Üdv!
Szerintem ezek az "out of warranty" feliratú tv-k, már egyszer garanciába visszavett áruk. Valószínűleg az lg nem viszi vissza Koreába, hanem helyben eladja kilóra az elektronikai hulladékot. Ezt a vásárló leválogatja és amit lehet kijavítva elad közép-Európában, majdnem új áron. Nagy biznisz. Átlag félév garanciát vállalnak rá, mert ha ennyit kibír, valszeg sokáig nem lesz gond vele. Én egy monitort vettem outletben féláron, bár annak nem volt lekaparva a címkéjéről semmi. Teljesen makulátlan volt.
A fenti csak saját vélemény, nem feltétlenül így van, de én így csinálnám. -
MrBazsi
senior tag
Nálunk a bővebb családban is van egy ilyen out of warranty cimkés tv, majdnem 3éve lett véve outletboltból, 55k.-val volt olcsóbb, mint annó a médiában vagy a e.digitálban. Doboza sérült, plussz a talpán volt 1 karc. . Cimkéről eltávolítva a sorozatszám, mellette új címke szintén rajta az out of warranty felirat. magyar régió nincs, csak két kötőjel -- az ország helyén, de működésben nem befolyásol, hogy külföldi piacú. ezeket a bolt javítja, garidőn belül. Legalábbis a srác azt mondta annó mikor elhoztuk, ha baja lessz hozzájuk kell visszavinni. hálisten sose volt vele baj. hibátlan, mai napig jól megy, kutya baj, szép képe van Lényegesen olcsóbb volt, de ugyanúgy működik. mondjuk kiváncsi lennék honnan ez a sok külföldi tv, hegyekben állt a boltban...
Mondjuk én magamnak egy új modellt rendes garival vettem, de ezzel sincs semmi baj.de javítastok ki ha tévedek, nem úgy van hogy ha van számlád magyarországi vásárlásról akkor az ilyen outletes tv-ket is javítja maga az Lg? mintha lett volna szó erről a múltkor
-
törölt tag
Itt többen is írták, hogy onnan vásároltak, és elégedettek az üzlettel, és itt a PH-n is hirdet a cég. Mások meg Aqua-tól vagy a digitalko-tól, 220Volt-tól. stb. Így, hogy megvan a gyári szervizháttér, szerintem nincs hátránya ezeknek.
Mosqu!to Most írtam, hogy nem kell a bolthoz fordulni. Ha netán elromlana a tévéd, akkor az LG szerviz helyszíni javítással orvosolja a hibát az otthonodban, senki ne vigye sehova azt a tévét. Elég bemutatni egy számlát, még garijegyet se kérnek, ezek itteni tapasztalatok. Ettől függetlenül mindenki maga dönti el honnan vásárol, de ez a gyakorlat, akár a képviseletet is megkérdezheted róla.
A samsungnál rosszabb a helyzet ilyen téren, mert ott csak 1 évig szervizel a gyár a webshop-os tévéket, a második évhez regisztrálni kell a tévét. Azt pedig csak hivatalos márka kereskedésből vett tévével lehet. Ott a második év bolti gari lesz. -
poli27
veterán
EZ marhára nem így van, adsl en igenis levesz a sávszéledből az iptv, hiába vagy hálózatmérnök ez így van, persze ez csak akkor fordul elő, ha mondjuk 15 megás neted van 15 őt bír a vonal és ha bekapcsolod a tv-t igenis 3-4 megabitel kevesebb lesz a net... ugyanis abból tud gazdálkodni ami van... nézz be a Telekom topikba okosodni erről...
A "T" ügyfélszolgálatát felhívtam az előbb, nekik nincs ADSL-en IPTV megoldásuk. ezt meg se hallottam,ekkora marhaságot mondani....
-
Shingen
addikt
Ha neked megfelel az LB akkor vedd azt, lényeg úgy is az amit te tapasztalsz.
Meg ha 80 ropit meg akarod spórolni.
Nem tudom milyen felhasználói igényeid vannak, nem is tudom miért nézted az UHD, de ha Pc-n keresztül nem használod ki az Uhd felbontást, akkor maradjon az amit te szeretnél.
Bár régebben vetted itt mások uhd azt írták nem bánták meg. -
Watt25
veterán
Csak éppen rohadtúl nem számít, hogy elvileg rendelhetsz 120MBit-et, ha vannak helyek, ahol ennek technikai okból csak a töredékét kaphatod meg. Teljesen helyfüggő, hogy hol mekkora a maximáls sávszélesség.
Tehát az valóban nem volt igaz, hogy konkrétan leírtam, hogy lassítja a tévé a netet. Ezért elnézést kérek. Jó esetben nem igaz. De nagyon is valós lehetőség! (Pl. kisebb településeken, falun.) Szerinted az ügyintéző viccből hívja fel erre a figyelmet szerződéskötéskor? Dirket egy nem létező negatív dolgot említene a szolgáltatással kapcsolatban?
Kábelnet esetén pedig tök máshogy működik a dolog, mert más sávtartományban megy az internet és a kábeltévé. -
Watt25
veterán
Oké, lehet, hogy nem mindenhol van így. (Gondolom ahol van elég tartalék sávszélesség, ott nem érezhető.) De az is biztos, hogy nem igaz, hogy "Az internet szolgáltatás az IPTV mellett független a TV-től." Egyszerűen azért sem, mert konkrétan a családban most történt egy új IPTV előfizetés megkötése és felhívták rá a figyelmet, hogy bizony így lesz. Konkrétan ezt így megmondák szerződéskötéskor. Nem is értem, hogy miért gondolod, hogy független az IPTV a nettől. Hiszen a neten jön a tévéstream.
-
lukgab
tag
// komment - 850V
this tv has terrible input lag,(57ms) do not buy if you play games, I'm returning mine tomorrow... of course my fault for buying this before I had this information but also it's the dudes fault at best but for telling me it's a great tv for gaming... nem tudom...
https://www.youtube.com/watch?v=_lGVYUGNLLI
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest