-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*H*
aktív tag
-
huncutka1029
addikt
válasz
nemurea #55647 üzenetére
miért kell pendrivera a plex?
Pc re telepíted, és van webes felülete is ahol konfigurálható.Ráadásul a gyárilag telepített smart share ugyanazt a plattformot rejti, csak más névvel.
Sokkal kevesebb gondod lesz, ha egy NAS-ról, vagy pc ről futtatod, akkor a bemenetek listájából kiválasztod a megjelenő DLNA klienst, és a tv -vel betallózod a tartalmat. -
huncutka1029
addikt
válasz
luckyman #55645 üzenetére
Lehet, hogy azóta a DIGI nem nyúlt bele,
Nyugi csak idő kérdéseKeresést nyugodtan indíthatsz, gondolom megvan a jelenlegi mentett listád? Abból vissza tudod állítani a sorrendet. Chansort-ban össze lehet vezetni az új csatornákkal.
Beolvasod a jelenlegi listádat, majd beolvasod az újat, és átmásolod bele az újakból ami hiányzott.
Elég okos kis progi.. -
nemurea
aktív tag
Helló!
Feltettem az egyik pendrive-ra a Plex-klienst (Playz) ezen leírás alapján:
Teljesen jól működik (amikor épp nem fagyasztja le a tévét), de szeretném áttenni a programot egy másik, kisebb pendrive-ra, mert 8 gigabyte-ot lefoglalni erre a célra túlzás. Viszont ha ráteszem, rámásolom bármelyik másik (512 Mbyte, 1 Gbyte) pendrive-ra a mappákat, a tévé nem hajlandó elindítani a programot, gyakorlatilag böngészni engedi a pendrive-okat, a rajta lévő mappákat, de semmi indítható program, semmi.
Nem ismerem a WebOS lelkivilágát, mihez köti a program regisztrációját? Miért nem indítja el ugyanazt a programot ugyanúgy másik pendrive-ról? Nem tudom 'uninstallálni' sem, mert azt írja, ha megnyomom a Szerkesztés gombot, hogy ez ebben a módban nem használható. 2013-as LN570S-ről van szó. Bárkinek bármi ötlet?
-
resist
tag
Sziasztok, már kerestem sok helyen, itt is többek között. Van egy 47LA620S tévém és wifire van lógatva. 2,4GHz-t minden gond nélkül viszi, de az 5GHz-et nem látja. Teljesen tanácstalan vagyok, tudja ez a tv egyáltalán az 5GHz-et kezelni? Ha igen, mi a bánata szerintetek? A telefonok és laptopok látják a hálózatot.
-
luckyman
aktív tag
Az mitől ehet, hogy amióta canshorttal rendeztem, majd visszatöltöttem a csatornákat, nem változott sem a sorrend ( szerencsére ), sem új csatornák nincsenek? Elvileg pedig be van kapcsolva a csatornafrissítés. Digi. Nem is merek új keresést csinálni, nehogy megint vacakolni kelljen vele.
-
123moeeom
újonc
Üdv
Seegítséget szeretnék kérni.Milyen LED, nem 3D , de Smart tv-t vegyek?
120000ft árhatár, képernyőátló 70-80cm, felbontás 1.920 x 1.080
Smarttv csakazért kell, hogy laptoppal wifin össze tudjam kötni a tv-t.
Más a smartTV funkciója/kezelőfelülete LG-nél és samsungnál pl?Konkrét készülék tipusoknak örülnék, ill negatív, pozitív tapasztalatoknak
köszönöm
-
Stevenstyle
senior tag
Ha idővel nem jelentenek be még új típusokat a kategóriában és FullHD-ban gondolkozol, akkor egyetlen egy lehetőséged lesz az LF650V széria lesz. FullHD, WebOS 2.0 és 3D. Nem valószínű, hogy sok variáns lesz még FullHD-ban mivel a 2015-ös paletta zöme UHD készülék lesz. Nem csak LG-nél, úgy tűnik a többi gyártónál is hasonló a tendencia.
direwolf: igazán nincs mit, pont arra jártam. Az LG promóter nézett is, hogy mi az Istent csinálok, de végül jó fej volt, a 60-as mögé ő mászott be, hogy lefotózza nekem
-
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #55641 üzenetére
Olyannyira nem rossz az AUO, hogy a fiam régi Samsungjába annak idején ez volt a preferált panel. Mert már akkor is nagy divat volt azt szerelni a tvbe ami épp raktáron volt. Sőt, akkor még szervizmenübe kellett túrni, nem volt belekódolva a product numberbe.
És köszi, hogy megnézted!
-
Stevenstyle
senior tag
Igen azért pár dolgot nem árt tisztázni! Egyrészt teljesen igaza van Pumma kollégának, hogy a nem hivatalos forrásból származó adatokat azért illik minden esetben fenntartásokkal kezelni, nem készpénznek venni.
Másrészt mint már írtam is teljesen megszokott dolog az, hogy egy gyártó akár ugyanazon modell, ugyanazon méretű készülékébe is más beszállítótól vegyen panelt. Ez a gyártás kifutásával még gyakrabban elő szokott fordulni. Az pedig végképp előfordulhat, hogy egy típusból bizonyos méretű változat esetén más beszállítótól származó, ne adj Isten más típusú panelt épít be.
Ezen nem kell megrökönyödni, nem egy új dologról van szó, sőt még csak nem is a TV gyártásban egyedülálló dologról van szó! Nem kell tovább menni itt van példának a céges telefonom, SONY Xperia Z, aminek anno nagy nyomozás folyt a topicjában, mivel kapásból a magyar piacra is kétféle kijelzővel érkezett, az egyik Sharp gyártmányú volt míg a másikat a Japan Display gyártotta. Egyiken jobb volt az amúgy is harmatos betekintési szög a másikon kevésbé. Hogy egy TV-s példát is mondjak a másik koreai gyártó szintén középkategóriás és 3D-s Tv-jének az 50"-os méretében sem Samsung panel van, míg a 48"-osban és a kisebbekben az van.
Azt meg szögezzük le, hogy attól, hogy bizonyos méretben nem LG IPS a panel, attól még nem feltétlenül lesz rosszabb a készülék!
Teljesen felesleges ezen kiakadni, bevett szokásról van szó és Isten igazából, ha a csomagoláson és a TV-n nem vírít ott, hogy márpedig ebben ez van és nem az akkor nem is megtévesztés. Persze kideríteni ki lehet, sőt magam is érdekesnek és hasznosnak tartom mindig a hasonló információ cseréket és eszmefuttatásokat, de ettől még nem lesz selejtes a termék! Az EU-n belül pedig bármennyire is hihetetlen sosem leszünk elsődleges piac, hovatovább elektronikai termékekben Mindig is a német piac volt az egyik elsődleges, külön oda, arra a piacra szánt termékekkel. Az én Z-m is pl DE-s (csak a szemléltetés kedvéért)!
Végezetül csak, hogy mindenki megnyugodjon megnéztem az én 50LB671V-m kódját (ZB.BEEWLJG), ami, ha a Bolgár oldal hiteles akkor IPS ugyebár.
Nem hagyott nyugodni a dolog és bementem az MM-be (ha már úgy is arra jártam) és kicsit meg szadiztam az LG promótert és körbefotóztam pár LG 65-et
42 LB650V (ZN.BEEWLJP) - Ha hiteles a Bolgár oldal akkor IPS
47 LB650V (ZN.BEEWLJG) - Ha hiteles a Bolgár oldal akkor IPS
50 LB650V (ZN.BEEDLJG) - Ha hiteles a Bolgár oldal akkor A-MVA az AU-Optronics-tól
60 LB650V (ZN.BEEWLJP) - Ha hiteles a Bolgár oldal akkor IPSHa valaki kételkedne a hitelességébe fotókat szívesen küldök
Következtetésképp helytálló lehet az a feltételezés, hogy az 50"-os LB650-ekben nem LG panel van, VAGY legalábbis nem mindegyikben. Ismétlem, abban az esetben ha hiteles a forrás!
Megnyugtatásképpen az AU Optronics nem egy kis sufni cég, hanem a világ legnagyobbjai között tartják számon és többek között a Samsungnak is szállítanak (a fenti példámban szereplő konkurens márka 50"-os készülékéhez is ők szállítják a panelt).
Érdekességnek és informálódásnak persze nagyon jó ez az eset, de felvonulást szervezni érte azért kár és butaság lenne
UI.: Sry, nem akartam, de ez megint a szokásos Wall of Text lett
-
törölt tag
válasz
cidalain #55639 üzenetére
Egyetértek, és javaslom, hogy senki ne vegye konkrétumnak ezen orosz, bolgár, stb. oldalak tippjeit, a tévéje kódszáma alapján. Az utolsó linkelt oldalon a még a méretek is hibásak. Az illetők nem tudják helyesen átváltani a panel méreteket sem, 2,5 cm-rel váltanak, ez pedig nagyon nem jó.
luckyman -
luckyman
aktív tag
Javasoltam már pertársaság létrehozását és egy ügyvéd felkeresését a csalódott LG tulajdonosoknak, vastag kártérítési igénnyel és jókora média visszhanggal. Azért az mégsem járja, hogy EU-n belül másodlagos piac a miénk, valamint a selejtes készlet kiszórására használják. Eltérő szabványokkal nemigen magyarázható.
-
Shingen
addikt
válasz
Stevenstyle #55636 üzenetére
Alakul, ment privát.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #55634 üzenetére
671-et tudnék csak sajnos mondani, ez ráadásul IPS. Szerintem valószínűbb, hogy jutott ide IPS és VA is vegyesen. Az, hogy prémium az IPS vagy sem azt mindenki döntse el maga, mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya is. Most készülök az Őrsre, ha gondolod beugorhatok az MM-be egy két kiállított példány kódjáért
Az összefoglalóval szerintem eljutottam egy publikálható vagy a közeli állapotba, a 2015-ös modelleket majd sorban frissíteni fogom ahogy jönnek a pontos infók. Az alábbi Linken meg tudjátok nézni, továbbra is örülnék neki, ha minél többen segítenének a hibajavításokban és az ötletekkel, hogy mi kerüljön még bele vagy mi az amivel nem értetek egyet, bár eddig sem volt nagy tülekedés a témában.
Cidalain kollégának ezúton is köszönöm a segítséget és várom a többiek segítségét is. Minél előbb rábólint a társaság annál hamarabb lehet aktívvá tenni a topicban
-
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #55631 üzenetére
Kellene még pár 50LB650 kód, hogy biztosan ki lehessen jelenteni, kis hazánk ebből a méretből sem a "prémiumot" kapja.
-
ilyenezalaci
tag
-
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #55616 üzenetére
Úgy tűnik nincs szó átverésről, az enyémnek a dobozán sehol sincs feltüntetve, hogy IPS paneles lenne.
-
Harcsai
senior tag
Mi most a legfrisebb használhato szoft lb650v-re?
Nekem most azt csinálja, 4.41.32-es szofttal, hogy ChanSort_2014-11-04-al rendezem a csatornákat, feltöltöm, újraindul, jó, aztán pár másodperc, és nincs 1-es csatorna. Részben megtartja a listám, de több helyen belenyúl... (digi tv)hcs57, köszi, rákeresek. Csak az a fura, hogy eddig jó volt. Azóta szoftvert se frissitettem
-
hypp01
tag
Sziasztok!
Tv vétel elött állok és nem tudom melyik lenne a megfelelő vétel.
40ub800 és a 42lb650 között vaccilálok.
Segítsetek melyik lenne a jobb
Tesztet hol találok?
650 ről itt talalok hozzászásokat , azokat böngészgettem. -
Robertó79
tag
válasz
Stevenstyle #55624 üzenetére
Ez sikerült köszi.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Robertó79 #55622 üzenetére
Mert a vezérlőpultban a hangeszközöknél nem állítottad át, hogy küldje ki a hangot HDMI-n.
Pumma: LG hivatalos, weben elérhető infói alapján szűrtem le a dolgot nem a linkelt dolgokból. Igen a paletta változni fog még idén igazad van, a jelenlegi bejelentett még nem a teljes.
-
hcs57
addikt
válasz
ilyenezalaci #55607 üzenetére
A panel típusnál lemaradt a W, Y, Z esetében az IPS
Ez is google fordítás innen ( [link]):
Az én adott eset:
42LB671V-ZB.BEEWLJGAz első rész a pre vonalak jelzik a következő, ezért 42LB671V
42 - Átlós képernyőméret65 "- 162,5 cm
60 "- 150,0 cm
55 "- 137,5 cm
50 "- 125,0 cm
48 "- 120,0 cm
47 "- 117,5 cm
46 "- 115,0 cm
42 "- 105,0 cm
40 "- 100,0 cm
39 "- 97,5 cm-es
37 "- 92,5 cm
32 "- 80,0 cmL - azt jelzi, hogy a háttérvilágítás
E - Oled (EC - ívelt (hajlított), E / E B - lapos)
L - Led (háttérvilágítás)
C - CCFL (háttérvilágítás)
U - Ultra HD (3840x2160 felbontás)B - évszámok
F - 2015.
S - 2014 Ultra HD, Premium (Direct LED)
C - íves (hajlított képernyőre) 2014.
B - 2014 Multimédia 3D
A - 2013 Multimédia 3D
N - 2013 nélkül 3D
M - 2012 Multimédia 3D
S - 2012 A Smart
W - 2011 Él 3D
V - 2011 Led Edge-
K - 2011 CCFL háttérvilágítást
X - 2010 Full LED 3D
E - 2010 Led Edge-
D - 2010 CCFL
H - 2009 HCFL
G - 2008 CCFL
F - 2007 / és a 2009 /
C - 2005
B - 2004/2007 és6 - sorozat és osztályok
9 - zászlós-
8 - top-sorozat
7 - felső-sorozat
6 - közepes sorozatú
5 - közepes sorozatú
4 - költségvetés-sorozat
3 - költségvetési sorozat
2 - base-sorozat7 - subseries
1 - a struktúrának, színes bázisok és adalékok
9 - fehér
5 - PVR
4 -
3 -
2 -
1 - ezüst
0 - blackV - jelzi a felbontás a panel, valamint a beépített tuner
W - Ulthra HD 3840 x 2160
V - Full HD 1920 x 1080 / DVB-T / T2 / C / S / S2
T - Teljes HD 1920 x 1080 / DVB-T / T2
C - Full HD 1920 x 1080 / DVB-T / C
U - HD Ready 1366 x 768 / DVB-T / C / S / S2
B - HD Ready 1366 x 768 / DVB-T / C
Továbblépve, a második rész után a vonal, a legfontosabb dolog ZB.BEEWLJGZ - mark szánt regionális piac (szoftver és hardver)
Z - Európa
U - Ázsia
T - midlle-Kelet, Afrika
N - Észak-Amerika
A - Ausztrália
S - Dél-AmerikaB - design ház és a támogatás (és ez nem egy jobb magyarázatot, hogy mi az, ami)
A -
In -
By -
D -
E -
F -
N -B - A hely, ahol az elektronikai esetében végeztek tv
A - Korea
B - Oroszország
C - Cseh KöztársaságEE - jel a piacon (vagyis régiónként változik, mert a régió tartják a kontinensen nézni)
AE - Arab Emirátusok
AM - Örményország
AT - Austria
AZ - Azerbijan
RU - (Oroszország) Oroszország
.eu - (Európai Unió) Európában
EE - (Kelet-Európa)
M - Korea
MF - (Közel-Kelet) Közel-Kelet / Oroszország?
DR - (Deutchland Region) német régió / Németország, Svájc, Ausztria /
DK - (Dánia) Dánia
KR - (Korea) Korea
EU -?
Ek -?
HU -?W - a gyártó és típus panel, ami épül
W - mátrix első sorozatgyártású változata LG Display Co., Ltd. (2012, 2014) IPS
Y - az első változat mátrixtermeléssel LG Display Co., Ltd. (2011, 2013) IPS
Z - mátrix második változata a termelés LG Display Co., Ltd. (2011, 2014) IPS
U - LG Display Zrt. IPS
P - LG Display Kft. IPS
Q - LG Display Zrt. IPS
V - LG Display Kft. IPS
R - LG Display Kft. IPS
H - Chi Mei Innolux (IPS)
J - Chi Mei Innolux (S-MVA)
D - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
T - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
M - SHARP CORPORATION (MVA), vagy Heesung ELECTRONICS LTD
S - a Sharp Corporation (MVA)
G - Chi Mei Innolux. (TN)L - típusú háttérvilágítás
L LED -Közvetlen
W - LED / LED Edge-JG - helyét a gyárban, ahol azt már megállapították,
JP - Lengyelország
JG - Lengyelország
JU - Oroszország
I -? Kazahsztán
LH - Korea
LA - Cseh Köztársaság
HO - Mexikó
HX -?
BU -?
MG - -
Robertó79
tag
Miért van az ha a laptopot összekötöm a tv-vel hdmi-n akkor a hang a laptopból jön?
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #55619 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
Stevenstyle #55619 üzenetére
Az lb650-et is ips-nek hirdettek, de a 39-es biztosan nem az. Igy siman lehet hogy nem 1 hanem 2 db kivetel van. Nem tudom, mert itt lehet ellentmondas a doksiban.
Direwolf 50-esenek is D a panelkodja ahogyan az en 39-esemnek is. A 39 biztosan amva paneles, ezt tobb mas forras is megerositi. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
cidalain #55618 üzenetére
Elvileg az LF650 ami az egyetlen FullHD-s 3D modelljük lesz büszkén hirdetik, hogy IPS és elérhető lesz 50"-ban is szóval ezek alapján kellene, hogy továbbra is gyártsanak 50" IPS-t. Bár aztán az is lehet, hogy vesznek.. ki tudja
Nekem ami megragadta a figyelmem, hogy az LF széria belépő szintű modelljei (LF56XX, LF58XX) maradnak Direct LED-esek. Ami még érdekesebb, hogy ha lehet hinni az eddigi hivatalos speckóknak akkor a leg gyengébb kezdő modell az LF540V viszont Edge LED.
-
cidalain
veterán
válasz
direwolf #55617 üzenetére
Ahogy neztem az 50" is kikopott a kinalatbol egyebkent, mindossze 1 db 2015-os 50-es modell lesz. Ha lenne sajat 50-es ips paneljuk akkor minek hagynak abba a gyartast hogy helyette 49-eseket kezdjenek gyartani.
Ha ez alapjan kozelitem meg akkor eselyes lehet a kulso gyartos 50-es panel...
De persze mindez csak feltetelezes.Es perzse ahogy multkor beszeltuk, a forras is lehet hibas.
-
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #55616 üzenetére
Nem úgy értettem, hanem erre: "a fekete is koromfekete" Mert ugye mihez képest
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
ilyenezalaci #55615 üzenetére
Simán benne van a pakliban, sőt az is, hogy ez régebben nem így volt. Egy típus életciklusában akár többször is változhat azonos méretben is a panel beszállítója akár típusa is. Nem lenne egyedi eset.
direwolf: majd írd meg, kíváncsivá tett a dolog. Plazma ne legyen viszonyítási alap (pláne ne Pana), mert sírni fog, legyen az akármilyen akármilyen márkából, akármilyen jó LCD. Ilyen alapon mellé tehetne egy OLED-et is, annak is sírás rívás lenne a vége
A fizikát nem lehet megkerülni sajnos...
rongylab: az DSE lesz és nem felhősödés amit említettél. Ne keverjük a kettőt
-
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #55613 üzenetére
Holnap felmegyek a padlásra, megnézem. Most már a végére járok
@rongylab: a dirty screen (ledek holdudvara) minden LB sorozatú tvn látható valamilyen szinten. A feketét meg ne úgy nézd meg, hogy totál fekete a kép, mert lehet, hogy a dinamikus kontraszt vagy valami más képjavító letekeri a háttérfényt. Egy jó sötét jelenet, teljesen elsötétített szobában. És nem árt ha van összehasonlítási alapod. Mondjuk egy plazma
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #55611 üzenetére
Hmm... még egy kérdés, doboza megvan esetleg? Van rajta IPS felirat? Csak kíváncsiságból, sanszos, hogy az első árulkodó jel maga doboz. Az enyémen külön rajta is van batár nagy betűkkel, hogy IPS. Gondolom a tiéden akkor nincs.. abból kiindulva, hogy ha rá lenne írva és mégsem IPS panel van benne az már lehet, hogy kimerítené a vásárló tudatos megtévesztése kategóriát.
-
direwolf
őstag
válasz
Stevenstyle #55609 üzenetére
Az enyém 50LB650V - ZN.BEEDLJG azaz dekódolva AU Optronics A-MVA panel. Pont mint a fiam régebbi Samsungja. Azért azóta sokat fejlődtek, a bőrszín már sokkal természetesebb. De a betekintési szögek voltak amik elültették a bogarat. Ez sem vészes, ez is javult. De a tutira IPS tabletemhez képest azért nem az igazi. Bosszant a dolog, mert ez volt az egyik indok LG mellett. Annyi, hogy hiába állítgatom, mindenképp erősen kompromisszumos a képminőség, viszont a kontrasztra nem panaszkodom, és elég részletgazdagok a sötét árnyalatok, de a színek valahogy sose tudnak igazán jók lenni. És most azt sem tudom megmondani, hogy jól jártam-e vagy rosszul, mert lehet, hogy az IPS-el is pont ez lenne...
Ja, és hát bevallom, kezdem megszokni. Egyre kevésbé hiányzik a plazma. Még egy év és nem is fog zavarni
-
nightshadow
veterán
válasz
ilyenezalaci #55608 üzenetére
Nem akarok nagy okosságokat írni, de elgondolkodtatott, mikor egy itthoni mosószer gyárban (egy ismert világmárka gyára) dolgozó ismerőstől hallottam, hogy a dolgozók bent a német piacra szánt szállítmányokból vásárolnak, mert több enzimet, hatóanyagot, stb. tesznek azokba.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
ilyenezalaci #55608 üzenetére
Igen ez a dolog nem új keletű a gyártóknál nem csak TV fronton. Szinte mindegyik nagy gyártónál előfordul, hogy egy modellen belül is több gyártótól szerzi be a paneleket.
direwolf: ha megkérdezhetem a code az oldal alapján mit hozott ki? Ezzel szemben szemre te mit látsz pl betekintési szögek terén? Azért még a jobb VA és IPS panelek között is észre lehet venni a különbséget elviekben.
-
ilyenezalaci
tag
Nem akarok nagy okosságokat írni, de elgondolkodtatott, mikor egy itthoni mosószer gyárban (egy ismert világmárka gyára) dolgozó ismerőstől hallottam, hogy a dolgozók bent a német piacra szánt szállítmányokból vásárolnak, mert több enzimet, hatóanyagot, stb. tesznek azokba. LG gyárban dolgozó ismerős nincs, de a fene tudja, hogy megy a tech biznszben. Elvileg a linkelt oldalon ki lehet deríteni dolgokat a tv-ről. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy az én (betűkód szerint) kelet európai piacra szánt tv-m egy német, vagy arab emirátusok piacára szánt típus mellett mit adna ugyanazokkal a beállításokkal egy sötét szobában. Ez az amit valószínűleg soha nem fogok kipróbálni.
-
ilyenezalaci
tag
válasz
luckyman #55605 üzenetére
Ha igaz, amit az oldalon írnak, akkor gyakorlatilag a típus kódban a pont utáni 4. betű jelöli a konkrét panel típust.
google fordítás:
gyártója és változata a modell emelte videopanel
W - mátrix első sorozatgyártású változata LG Display Co., Ltd. (2012, 2014)
Y - mátrix első sorozatgyártású változata LG Display Co., Ltd. (2011, 2013)
Z - mátrix második változata a termelés LG Display Co., Ltd. (2011, 2014)
U - LG Display Co.Ltd. IPS
P - LG Display Co.Ltd. IPS
Q - LG Display Co.Ltd. IPS
V - LG Display Co.Ltd. IPS
R - LG Display Co.Ltd. IPS
H - CHI MEI Innolux (IPS)
J - CHI MEI Innolux (S-MVA)
D - AU OPTRONICS CORP. (A-MVA)
T - AU OPTRONICS CORP. (A-MVA)
M - SHARP CORPORATION (MVA) или HEESUNG ELECTRONICS LTD. Heesung Electronics LTD.
S - SHARP CORPORATION (MVA)
G - CHI MEI Innolux. (TN) -
P@lee
csendes tag
Sziasztok!
Van bármi sejtés arról, hogy az LB671V / 731V-nek mi lesz a 2015-ös utóda? (Smart, 3D, LED)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest