- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED monitor topic
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter70
senior tag
Köszönöm!
Tervbe van véve a cseréje HDMI-sre, csak az nem olyan egyszerű, mert azt hiszem a DIGI-nél még mindig hiánycikk a HD-s beltéri egység és várólista van (legalábbis fél éve még így volt).
Majd megkérdezem őket.pjen: Köszi neked is! Ennyire azért nem mélyednék bele, inkább akkor csere lesz.
-
Roli5
tag
válasz
opeter70 #44646 üzenetére
Szia!
Nem tudod a beltérid kicseréltetni HDMI kimenettel rendelkezőre? Mai világban enélkül...
Nekem T-homos set-top boxom van, először scart-tal (hiper-szuper árnyékolt) összedugva betük elmosódottak, emberek szellemképesek. Mi megijed, hogy vihetjük cserélni a tv-t. De usb-ről frankó kép. Na ekkor a lakásban fellelhető 1 db HDMI kábellel összedug, s örül, bár még mindig nem az igazi. Este Tecsó, "aranyozott" hiper-szuper árnyékolt HDMI kábel 1,5m -es vásárol, és tuti a kép.
Tehát sztem érdemes beruházni rá... -
opeter70
senior tag
Sziasztok!
42LB650 tv-vel kapcsolatban lenne egy kis problémám:
Műholdas DIGI-s beltéri egységem van az AV1 (scart) bemenetre csatlakoztatva (sajnos nincs rajta HDMI), az antenna bemenetre pedig egy antenna, amivel a DVB-T adást fogom.
A problémám az, hogy hiába váltok át a "tv adás" bemenetre, továbbra is a beléri egység (AV1) képét látom. Csak abban az esetben tudok "antennás" adást nézni, ha kikapcsolom a beltéri egységet.
Ez csak azért furcsa, mert a régebbi (42LD550) tv-men ez gond nélkül működött a beltéri kiapcsolása nélkül is. -
Roli5
tag
Sziasztok!
Sikerült párommal vasárnap szert tennem egy LG lb670v-za tipusú készülékre. Hát első reakció otthon: besza-behu... Istenkirály.
Viszont merültek fel kérdések:1. A tipusjelzés nálam a V betü után miért nem .aee és mit jelent ez a .za?
2. Netes rádió hallgatása közben nincs olyan opció, hogy mondjuk 10 perc után lekapcsolja a képernyőt?
3. Valakinem sikerült T-home set-top-box (sat tv) INTEK gyártmánnyal összepárosítani a magic távirányítót?Köszi a válaszokat.
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
MM-ban LG kuponnal sikerült vásárolnom egy 47lb671v-t.
Az lenne a kérdésem, hogy van hozzá ajánlott fali konzol, vagy bármilyen megteszi? Ezt néztem ki. -
petyus80
tag
Én is kihasználtam a mai MM kupon napot+volt egy 10000 Ft-os ajándék utalványom és így egy 42LB671V boldog tulaja lettem 138000 Ft-ért. Az utolsó darabot sikerült elcsípni, úgy,hogy nyitáskor már ott voltam. Pumma fórumtársnak köszönöm az iránymutató tanácsokat, tényleg gyönyörű képe van. Még ismerkedem a TV-vel, de ég és föld a régi LCD Samsunghoz képest.
-
karendi
csendes tag
Sziasztok ma vettem észre, hogy a Youtube már 10 percenként megállítja amit nézek és berak egy reklámot.
Semmi értelme így az egésznek, hogy 10 percenként nyúlkálni kell a távirányítóért.
A kérdésem az, hogy le lehet tiltani Lg smart tv böngészőjéből a reklámokat? Hallottam, hogy pc-n már léteznek ilyenek. -
Lefty
addikt
Na beléptem a klubba!
Kapva a mai MediaMarkt 13%-os akción elmentem és vettem egy 42LB700V típust, 180k helyett lett 156k a vége. Voltam Euronics-ban is, ott a 42LB731 minden Glamour és egyéb kedvezménnyel együtt volt 174k.
Nem volt amúgy kuponom, mondtam, hogy egyszerűen nem tudtam szerezni, erre mondta az eladó, hogy semmi gáz és hozott egyet. Egyébként az égvilágon sehol nincs hirdetve ez a 13%-os dolog, szerintem ha nem kérdezem, akkor megvetették volna velem 180k-ért.
Na mindegy, szerintem jó üzlet volt ennyiért.
-
Neohero
tag
Hello
Akkor ezek szerint az előző felvetésed szerint kiválasztottam 1000-ből 1 pixel hibásat.
Hány pixel a tűréshatár miután nem indulna el a készülék? 1 pixel hiba ellenére garancia időn belül van esély hogy az LG intézkedik ez ügyben? Vagy több hibás pixelnek kell lennie hogy akár cseréljék is? -
TaylorPro
addikt
Srácok, most hogy nézelődöm hogy kellene megoldani a média lejátszást, egy ilyen külső merevlemez gond nélkül fog szuperálni az LG 42LB671V-vel? MKV 3D formátum jó minőségi élményt ad? Ezeket a formátumokat szépen lejátsza a TV? Képes átküldeni a DTS és DD 5.1-et az erősítőre optikai vagy koax kábellal?
-
TaylorPro
addikt
válasz
#94529552 #44622 üzenetére
Sejtettem. Mivel nem akarok lemezeket írkálni, egy Asus oPlayon gondolkodom. Mi a helyzet a PC-vel? Lanon, vagy wlanon keresztül a PC kép és hangi anyag átküldhető a TV-re? Be tudom állítani a TV-t pl wifin keresztül másodlagos kijelzőnek? Aki tudja ne kíméljen. Köszi! Mert lehet hogy ez az egész Smart mizéria fölösleges, viszont az tény hogy nem sokkal drágább mint egy nem smart.
-
brendonka23
tag
sziasztok! olyan problémám merült fel,lg lb650v tvnél hogy servioo.n keresztül megosztom a filmet,nézem,és időközönként kilép a filmből a tv,olyan cimszóra hivatkozva,hogy a memóra megtelt!Ez mitől van?van orvoslás rá?szovftver frisités előtt ilyet nem tapasztaltam!
-
mitoman
tag
Sziasztok!
LCD tv-t lehet-e fektetve szállítani? -
törölt tag
Valami akcióhétvége van most? Az LG LG 47LB730V. az Euronicsben közelít a 47LB671V-hez, most 208k.
karendi, Nem ismerem az LA szériát, de láttam ilyenkor pl. frissítés, prémium inicializálás ( ez mi?) meg újra párosítás, 15 perc áramtalanítás, stb, a javaslat. Ezekre emlékszem, ha semmi nem segít, akkor lehet bejelenteni a szerviznek. -
Zsmester89
őstag
válasz
Nagylajos_1 #44617 üzenetére
Ez az ívelt dolog csak marketing, élőben megnézed, akkor látod, hogy max az nem látja oldalról, aki konkrétan a tv síkjával párhuzamosan ül.
-
Nagylajos_1
tag
válasz
Zsmester89 #44613 üzenetére
Rákerestem kiváncsiságból erre a 4k oledre... egyből az lg-t dobta ki :
65" Class (64.5" Diagonal) UHD 4K Smart 3D Curved OLED TV w/ webOS™
65EC9700Curved 4K OLED
Infinite Contrast
4 Color Pixel Technology
4K Resolution$11999.99
Suggested PriceMondjuk én nem szeretnék ívelt tv-t, nekem csak az egyenes jöhet szóba a szoba elrendezése miatt...
Nem mindenki tudná pont szemből nézni.
Remélem nem csak ívelt tv-k lesznek ebből az oled ből -
TaylorPro
addikt
Az LG 42LB671V egy pendrivról vagy külső merevlemezről-pc-ről tud lejátszani BluRay tartalmakat? Mert akkor nem vennék külön lejátszót.
-
Nevil2
tag
válasz
dugomc #44597 üzenetére
Hát az árrésből sokat nem lehet engeni (ne álmodjatok 15% fölötti árrésről / vagyis 147 körül lehetett a besz.ár) - amúgy meg nyilván nem ismered az üzlet vonatkozó szabályai) ... a meglepően olcsó árakat úgy hírdetik az áruházak (MINDEGYIK), hogy bukóban adják a terméket (mint pl. most a euroban a Sony 50W828-at) ... ha nem akarták lekövetni a metros árat, az azért van, mert nem tudták ... Különben nem engednek ki, főleg a euroból...
Mondjuk vevő oldalról mind1 ... a jobb árat kell kifizetni. Ennyi!
-
Nagylajos_1
tag
válasz
Zsmester89 #44613 üzenetére
Hát lényegében erre voltam kiváncsi.. és akkor sajnos jól sejtettem, hogy ez még kezdetleges.
Köszönöm
-
Zsmester89
őstag
válasz
Nagylajos_1 #44609 üzenetére
Én is filóztam a 4K-n, de még nem éri meg, nem forrta ki magát, a javán nincs hdmi 2.0 sem. A samsungok 24p lejátszása hardveresen bajos, ezért csak képnézegetésre ajánlják, gondolom ahol nézted, ott is csak képek vagy nagyon lassú videók mentek rajta.
Amúgy meg az alja edge ledes óriási felhősödési problémával, magas input laggal.
Vegyél egyelőre valami csúcskategóriás direkt ledes vagy ha megteheted oledes tv-t.
Az igazi a karácsony tájékán megjelenő 4K-s Oled tvk lesznek, majd 1-2 év múlva én is arra szeretnék cserélni. -
krisz727
tag
üdv
lb 650 vnéha kavarodnak kissé digitálisban a csatornák
pl 35 ösön 2 csatorna van,most 7,8 csatorna nincs lapozásnál 6 után 9 jön(másik tv-n analógban meg digitálisban megy az adás)
mitől van ez??? -
karendi
csendes tag
Sziasztok kb. 10 hónapja vettem egy Lg 47la740s tv-t a Magic remote használata közben időnként a kurzor elmegy teljesen balra a képernyőn és megáll a szélén. A távirányítót akármerre mozgatom nem csinál semmit. Egy idő múlva pedig újra működik. Elemet is cseréltem benne de a probléma ugyanaz.Miért van ez?
-
MR!!
aktív tag
válasz
Neohero #44587 üzenetére
Hali !
Van egy figyelő áramkör, ami a kijelző áramfelvételét nézi. Ez területekre van osztva (hasonló mint a Local Dimming) és ha az adott "cellában" eléri a hatáértéket, akkor kapcsolja le.
Valószínű 1 pixelnek az energia igénye olyan kicsi, hogy érzékelni sem lehet még műszeresen sem és hibatűrési tartományon belül esik.
-
Nagylajos_1
tag
Sziasztok !
Kinéztünk 2 db 4K tv-t.Szeretném a segítségeteket kérni.
Abszolút nem ismerem még ezt a technológiát. Eddig bőven el voltam a full hd led tv vel.
A kérdésem annyi, hogy megéri-e váltani 4K ra? Mennyire forrta ki magát ?Azért is kérdezem, mert pl a samsung oldalát megfogtam és konkrétan melegebb volt a széle mint a radiátorom.... bár most 5 év gyári garival adja a samsung...
A sonynak pedig személy szerint én nem találtam olyan tűélesnek a képet mint a samsungnak, több videó lefuttatása után sem.
Erről a 2 tv ről lenne szó, hogy melyik lenne jobb választás, árban ugyanannyi mind a kettő:
- sony kd55x8505bbaep
- samsung ue55hu7500lxxh
-
TaylorPro
addikt
válasz
goro1000 #44601 üzenetére
Szép TV, én is elgondolkodtam rajta. Ennyiért jó vétel. Csak én eddig minden Philips termékben csalódtam, ezért nagy ívben kerülöm.
Más: Voltam a debreceni MM-ban, és holnaptól lesz -13% LG akció, így már versenyképes árban lesznek, és azért a MM megbízható. Volt kitéve LG 42LB671V, az asszonynak is nagyon tetszik és azt mondta most már csak ez kell. Nekünk a Jézuska hozza. Sok TV volt bekapcsolva és nagyon szép kép volt az LG-n. A talp mizériára visszatérve, most tűnt fel hogy a talp kifelé néz, így lényegben a TV szélességével megegyező polc kell neki, sebaj. Kicsit asztaloskodni kell de megéri. Amúgy az újfajta aluszalag talp tetszik a legjobban, de ezért nem fizetek felárat. Jók ezek az LG tévék, jó áron sokat nyújtanak, aki szereti az IPS-t nem fog csalódni.
-
Lefty
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Glamour keretén belül a Euronics-ban mely tv-k kedvezményesek?
-
goro1000
aktív tag
Én vettem philipset az MM-ben -20% kedvezménnyel.155 ezer helyett fizettem 124 ezret.PHILIPS 42 PFH 6309/88 3D Smart LED
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest