Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz ozzy711 #45213 üzenetére
akkor elbeszélünk egymás mellett.
azt mondod nem jön be az edge led, a direktet nem ismered, de ennek ellenére mindkét tv edge ledes amit használsz/tál..
Ha nem jön be, miért nem váltottál még az idei direrkt ledesekre?Ne érts félre, nem kötekedni akarok, csak próbálom megérteni a logikádat.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Shingen
addikt
válasz ozzy711 #45206 üzenetére
Hát akkor meg jelezd az LG felé, hogy rossz irányba megy a fejlesztés.
Bár érdekes mert nem hinném, hogy az Lg lévő fejlesztők nem értenek a szakmájukhoz.
Vagy azért erőltetik ezt a technológiát mert olcsóbban jönnek ki előállításba meg dizájnosabb, hogy vékonyabb.
Erre szerintem nekünk nincs rálátásunk.
Ezt a tényt el kell fogadni, legfeljebb akinek nem jön be nem vesz egde ledes tv.De mint írtam érdekes, hogy ezt erőltetik a felső kategóriába idén is.
風林火山
-
huncutka1029
addikt
válasz ozzy711 #43855 üzenetére
miért világít be jobban az IPS.
Az lg 2010-óta szinte minden tv-t IPS panellel szerel, mert jobb.
A bevilágítás az EDGE led betegsége, de ez nem egyenlő az IPS technológiával.
A Backlight / backlite modellek is IPS panelek. LA 620 LB sorozat szinte kivétel nélkül.
Abban igazad van, hogy egy rosszzul beállított megvilágítás, vagy túl erősre állítot helyi sötétítés, (micropixel control) sokat ronthat rajta.
De egy szakértő általi bekalibrálással, műszerrel, színhelyes, és szinte teljesen bevilágításmentes képet kaphatsz, úgy hogy a fekete, az nem világosszürke lesz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz ozzy711 #43806 üzenetére
Azt mondom, hogy előbb kell kutakodni a neten, fórumokon, egy-két üzletben (esetleg ismerősöknél is) megnézni , és akkor sok bosszúságtól megóvod magad. Ha meg egy bevált, mások által is ajánlott, kiválasztott tévéből egy hibás darabot kapsz, akkor ott a 3 napos csere lehetősége. Ennyi. Mert úgy látom a kiválasztást nálad, hogy csak vaktában böksz egyet. Aztán vagy bejön, vagy nem. Másodikra úgy látszik bejött. Használd sokáig egészségben! (Ne is offoljunk itt tovább.)
direwolf, kisebbségben vagy, mármint hogy LCD-t használsz és a plazmát dícséred. Nem sokan vagytok.[ Szerkesztve ]
-
brendonka23
tag
válasz ozzy711 #43806 üzenetére
én azt hittem lg 42lb650ed van mert nekem az van,és most fog érkezni hozzá az lg magic remote távirányitó tesómnál láttam olyat hogy hangvezérléssel irányitotta,és alul a jobb sarokban egy avatar (egy női figura) jött elő és halgatta mit mondasz be,és aztán rá keresett! ilyen lehetséges ennél a tipusnál is?neki nem tom milyen tipusú volt a tvje csak hogy lg,és hogy nem webos-os smart!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.