Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Hátha valakinek szüksége lesz rá: service manual LG 47LE73xx
-
-
Müszi
senior tag
válasz
makoss #33038 üzenetére
Sajna szakszeruen csak szerszammal. En szuksegbol egyik PC-nel fogo hianyaban 30cm-re a csatitol elvagtam es miutan a helyere kerult egyesevel, elszigetelesre ugyelve osszekotottem es leforrasztottam az ereket szinhelyesen egymassal. Tokeletes es a gep mogott nem latszik. (Bocs az ekezetekert, de mobilrol vagyok)
-
OldAkita
aktív tag
válasz
makoss #33038 üzenetére
Speciális fogó szerszám kell hozzá, de több ezer forint, szóval egy alkalomra nem biztos hogy megéri venni. Pont ezzel a gonddal fogok szembenézni én is ha végre behúzok egy utp kábelt a tv és a router közé. Arra gondoltam, felhívom a t-home-os szerelőt aki kijött mikor hd csomagra váltottam, megkérdezem mennyiért tenne a két végre dugót. Esetleg kérni is lehet kölcsön egy ilyen szerszámot. Apropó van valakinek kölcsönbe?
-
hematomaI
tag
Kellene egy kis segitség. Csatorna beállitásnál kézivel bekeresem az M3-mat, de hogyan mentsem el hogy az adott csatonán maradjon.Hiába OK-zom úgy nem jó.Mit kell ilyenkor csinálni hogy tárolja?
-
dr.bubo
őstag
-
vzozo
senior tag
válasz
makoss #33038 üzenetére
Veszel falikábelt, hozzá való csatlakozót a villanyboltban, krimpelőt pedig kérsz kölcsön az ismerősöktől, vagy beruházol egy olyanba is (ebay?). Persze ha falban vezeted, akkor illik kipatchelni egy falidobozba, nem csak ám az RJ45-öt rátenni, de igazából ahogy gondolod, ha nem zavar, ahogy kinéz.
-
makoss
veterán
Üdv!
Most készülök tesztelgetni kábelesen UTP kábellel a Serviót LG LA 620S tévével
Az UTP kábelvéget házilag hogyan lehetne valahogy megcsinálni?
mivel a falban lévő kábelvezető átmérője miatt nem tudom átvezetni
itt olyan eszköz is jelen van ami nekem sajna nincs
a kábelen boltilag van ráhelyezve a dugó amit a falbavezetés miatt le kell vágjak
Esetleg tud valaki ajánlani prohardveren olyan topikot ami ezzel foglalkozik?
Köszönöm! -
farkas-j
őstag
válasz
demonlaci #33035 üzenetére
Az LA sorozatnál hogyan lehet belépni a szerviz menübe? Infás AKB73615302 távirányítóm is van hozzá.
-
demonlaci
tag
válasz
farkas-j #33027 üzenetére
Nekem is ilyesmit válaszoltak nemrég, amikor az la620s Hbbtv szolgáltatásával kapcsolatban érdeklődtem. Ha West-EU régiót állítunk be simán használható, a mi régiónkban nem(east-EU9. Szerviz menüben átállítottam, működik is. A szerviz menü beállításairól van valami bővebb infó? A THX képbeállítástól kezdve mindent lehetne ott állítani, csak nem ismerünk minden beállítást pontosan. Be kellene szervezni egy LG szervizes gurut.
-
pottyantós
aktív tag
válasz
huncutka1029 #33022 üzenetére
Helyi szolgáltatóm van, Net TV, átállítottam a nyelvet UK-ra, valamelyest jobb de így se tökéletes
-
szakiszabi
újonc
Sziasztok van egy Eurolux El-5000 típusú 5.1-es dvd házimozi rendszer, és egy LG 42LA620S tv-m. A hangot szeretném átvinni az 5.1-es hangfalszetthez optikai audio kábellel a kérdés az hogy lehetséges-e a dvd-lejátszó miatt mert nem tudom hogy az ki vagy bemenet-e remélem ti tudtok segíteni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
farkas-j #33028 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, sajnos nem segített (ha a hotel menü kikapcsolásra azt érted, hogy a hotel beállításoknál az első no-ra van állítva és így a többit sem lehet megváltoztatni).
Jelszót is kikapcsoltam, anélkül ment egy ideig rendesen, utána megint elkezdett bolondozni. -
farkas-j
őstag
válasz
eladogeppc #33024 üzenetére
Az Androidos appal kapcsolatba jelezném és korábban már írtam is a fórumba, hogy ugyanez a hiba jelentkezett nálam. Ellenőrizd le a hotel menübe belépve, hogy be van e kapcsolva a hotel menü szolgáltatás. Ha igen, kapcsold ki és úgy tegyél a mobiloddal egy próbát.
-
farkas-j
őstag
Kértem az LG ügyfélszolgálatát, hogy adjon egy részletes leírás a hotel menüről. Íme a válasz:
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Az Ön által leírt funkciót ezek a televíziókészülékek hivatalosan nem tudják. A Hotel funkció egyedül a Hotel televíziókba van beépítve.
Sajnos az Ön által leírtakkal kapcsolatban nem tudunk segíteni.
Amennyiben úgy érzi az általunk javasolt megoldás nem oldotta meg a tapasztalt problémát, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal továbbra is ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17) vagy írjon emailt.
Tisztelettel: LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat
-
bandi0000
nagyúr
Nekem jól működik a progi, viszont telón is megjeleníti a TV adást, amivel a TV elkezd csattogni, recsegni, nem tudom hogy lehetne ezt kikapcsolni hogy ne mutassa a telón
-
Zirowe
nagyúr
válasz
eladogeppc #33024 üzenetére
Nekem telefonon megy tökéletesen, tableten nem.
3x is frissült közben a tv, de a fenti felálláson semmit sem változtatott. -
huncutka1029
addikt
válasz
pottyantós #33019 üzenetére
nem kell a szervíz menüben állítani semmit.
Gondolom UPC a szolgáltatód
Az országot állítsd csehországra, és meglesznek az ékezetek -
scbb
tag
42LX6500 milyen tipusú aktív 3d szemüvegekkel működik. Az a fajta ami van nekem hozzá újonnan közel 20e forint, van valami olcsóbb alternatíva?
-
jagada
addikt
A DigitalBuda -tól rendelt már valaki? Megbízható, esetleg személyes tapasztalat valakinek?
-
pottyantós
aktív tag
Sziasztok!
Van egy LA740S Tv-m és nem itthonról származik! Az a gondom, h a műsorújság félig magyar félig ismeretlen karakter! Úgy tudom a service menüben kell valamit állítani de nem tudom mit mire! Valaki tudna segíteni?
-
Pikaa
aktív tag
-
kelly7
aktív tag
válasz
eladogeppc #33001 üzenetére
Ez a távirányító nem működés nem szoftveres hiba. Nekem is csinálja néha, pedig már frissítettem párszor.
-
pettyes
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy 42LA667S a 120Mbites internetből wifin 50Mbit körül, kábelen 30-40 Mbit körül teljesít a sebességteszteken? Ennél azért illene jobbat produkálnia legalább kábellel nem? Köszi, ha valaki tud valamit szólni az ügyben! -
Zirowe
nagyúr
válasz
A remote hiba az app hülyesége, közé nincs az fw frissítéshez.
-
karicsek
aktív tag
válasz
huncutka1029 #33006 üzenetére
Nos beléptem a service menübe, de nem találtam olyat, hogy digitális hang.
A tévén a legújabb szoftver van. Lehet ez a probléma? -
karicsek
aktív tag
válasz
huncutka1029 #33006 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Üdv -
huncutka1029
addikt
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Nekem 42LW659S tv-m van és azt szeretném kérdezni, hogy ebbe is belehet állítani a DTS Passtrough hangot?
A másik kérdésem pedig, hogy a tv-vel, HDD-re rögzített műsort számítógépen lehet e nézni, vagy átalakítani más formátumra?
Előre is kösz a segítséget.
Üdv
Karesz -
demonlaci
tag
válasz
Factory reset, újra beállítás általában segít, nálam nincs az új firmwre-el semmi baja, nálam az előzővel nem akart indulni rendesen.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
Tegnapelőtt jött meg a 42 la620 de én a büdös életben nem fogok frissíteni
-
eladogeppc
veterán
LG 32LA620S-ZA !
Köszönöm LG ismételten, hogy egy rohadt firmware-t nem tudtok összehozni !!!
firmware verzió: 04.22.113 Bug ismételten.
- Guide módból időnként hiába váltanék másik csatornát amit kiválasztottam, hiába nyomkodom az OK gombot, mert nem hajlandó átvátani. Az esetek 50%-ában megcsinálja
- Valamiért nem értem miért megmakacsolja magát, nem reagál a távirányítóra. Még ki sem tudom kapcsolni. Aztán megint megy egy jó ideig.
- TV Remote app android alkalmazás hálózati hibát ír ki ha csatlakozni akar a TV-hez.Meddig lehet ezt még fejleszteni ? Hol lehet ezeket a hibákat jelenteni ? Kurva idegesítő. Párom szeretett volna csatornát váltani, ez a szar meg nem engedi időnként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest