Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Mutogatjátok itt a hátlapokat, de nem derül ki milyen tv-é.
Remélem nem az újabbaké, mert akkor megint visszafelé "fejlődünk".
Melyik barom találta ki "ismét" a hátrafelé néző csatlakozókat...? (az LM-ekben már lefelé és oldalra néztek)
..és megint teljes scart foglalatot?! A tv-d 3 cm vastag, de a bedugott scart csati miatt (vagy akár a koax)
a tv-t a faltól 8-10cm re kell tenni. Horror. -
Müszi
senior tag
Persze. Az is hálózat és produkálhat ilyen hibát. Ősszeakadtak a fogaskerekek
Későbbi használatnál kiderül, de én csinálnék egy szoft. frissítést. Nem nagy ügy. Itt megtalálod a legújabbat hozzá. 04.04.05. ha jól látom. A kicsomagolt fájlt beteszed egy mappába, aminek LG_DTV nevet adsz, rámásolod egy pendrive-ra, bedugod és rá is kérdez a TV-d, hogy akarsz e frissíteni.
-
spiritex
veterán
válasz
huncutka1029 #32496 üzenetére
Egyértelmű, hogy a te megoldásod a legolcsóbb, de nekem megért 8-9e-et a DAC-os hangzás.
-
huncutka1029
addikt
válasz
spiritex #32495 üzenetére
ezzel vitatkoznék, de minek?
az adott helyzetben ez az egyetlen megfizethető megoldás a kollégának arra hogy minden forrás hangját kivigye a régi analóg hifijére. És ez a legrosszabb minőség is klasszisokkal jobb mintb a gyári hangszóró a tévében.
Jó, jó nem versenyeszezhet egy profi házi mozi cuccal, de akkor is alternatívát jelent.
Új hifi? 50K
Digital analóg átalakító 5-6 K
Scart átalakító 1-2 K
Jack Rca kábel 150-200 Ft.És szerinted mivel jobb a scart kimenet?
Ugyanolyan analóg jel megy ki rajta, és még korlátoz is a forrásokban? -
spiritex
veterán
válasz
huncutka1029 #32492 üzenetére
Megjegyzem, hogy a fülhallgató kimenet az összes közül a legrosszabb hangminőséget adja ki... még a scart kimenet is jobb. Persze ha csak az a cél, hogy valami csörömpöljön, és a tv saját hangszóróinál valamivel jobban, akkor természetesen járható út.
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
csontkukacz #32484 üzenetére
miért nem 200 Ftért veszel egy Jack /RCA kábelt, és kész.
ilyenkor vagy a tv-t kell full hangerőre venni, vagy a hifit.
Ha a hifidet állítod fullra, akkor a tv távval tudsz a hangerővel játszani.
Ha a tv lesz fullon, akkor értelem szerűen a hifi hangerővel kell játaszani.
még ezt fusd át esetleg -
sch_a
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek! Nagy nehezen sikerült eljutnom a gyári beállítások visszaállításáig, azóta jó, már keresi a csatornákat. Akkor is lehetett a LAN csatlakozás miatt, ha internet elérés nincs rajta (nem smart TV), csak DLNA? Egy pendrive volt még bedugva.
-
Müszi
senior tag
Ki kéne belőle húzni mindent, majd pár perc után áram alá helyezni, és ha elindulna, gyorsan a menüben az opció fülnél csinálni kéne egy gyári beállítás visszaállítást és utána esetleg egy szoft. frissítést pendrive-ról.
Ha ez nem jön be, és gyári LG hologramos a garipapírja, akkor hívhatod őket és eljönnek érte.
Bocsi, látom megelőztek. -
sch_a
addikt
Sziasztok!
Van egy 42LA6130 TV-m, a digx.hu-ról rendeltem kb. 2 hónapja. Tegnapelőtt DLNA-n keresztül filmeztem rajta, amikor egyszer csak újraindult. DLNA-nál szoktak érdekes gondok lenni, gondoltam ez okozza, kikapcsoltam, nem foglalkoztam vele. Tegnap végignéztem egy meccset gond nélkül, majd ahogy vége volt a meccsnek újraindult. Kikapcsoltam, nem foglalkoztam vele. Ma reggel már 2 percenként újraindult, kihúztam és visszadugtam a konnektorba, most már bekapcsolni se akar, folyamatosan "újraindul". Mi a franctól lehet ez?Olvastam pár hónapja, hogy még a Tescoban vásárolt TV-vel sem volt zökkenőmentes a garanciáztatás. Vannak azóta új fejlemények? Számítanom kell rá, hogy a Magyarországi LG szerviz nem fogja javítani? A garanciapapír ki van töltve, de ha jól vettem ki a papírjai/dobozából, akkor Lengyelországból lett behozva. Ha ezzel mégsem lenne gond. Akkor garanciális javítás esetén mire kell számítsak? Viszik-hozzák, vagy nekem kell elvigyem/küldenem? Köszönöm előre is.
-
spiritex
veterán
válasz
Végső esetben veszel egy FiiO D03-at, ami az optikai kimenetből analóg RCA-t csinál. Én is ilyet vettem és nagyon jól működik!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Scart rca elvileg csak a tv adásokon fog menni, de az is csak in/out féle scart csatlakozóval, simával nem.
-
Montiii
csendes tag
válasz
HANDO88 #32477 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok szakértő, de utánanéztem a tv-nek
Egyébként milyen áron vennéd használtan? Én 60-70-nél biztosan nem adnék többet ezért használtan.
Magát a paramétereket és tudást nézve szerintem nem egy rossz tv. wifi adaptert biztos lehet hozzá kapni, ahogy nézem tudja a magic remote-ot is, igaz kell adapter ahhoz is. Edge ledként a szélessége is kicsi.
Nem tudom mennyi a keret rá, de ha LG-ről van szó én inkább ezt ajánlanám, újonnan.
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-32LN575S-smart-tv
90-100 között megkapod. Ez idei, és többet is tud. Egyedül a szoftveres képfrissítés kisebb csak, 100hz, az általad említettnél 200hz.
-
Müszi
senior tag
válasz
csontkukacz #32481 üzenetére
-
csontkukacz
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy hogyan hozhatom ki a hangot az LG 47LA660S tévémből a jó öreg (15 éves) Sony HiFi-mbe. A tévéből a hang csak HDMi-n és optikai kábelen jön ki - még fejhallgató kimenet sincs - viszont a torony még SCART csatlakozóval sem bír, csak phono/audio/video 2 RCA be és kimenetekkel.
Az előző LG LCD-ből egy SCART-RCA adapterrel ki tudtam varázsolni a hangot.
Van esetleg valami hasonló lehetőség az átvitelre, vagy toronycsere esedékes?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújul a Netflix tévés appja
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Villanyszerelés
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- Windows 10
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest