Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Petyus1

tag

válasz M@Db0Y #18061 üzenetére

Értem amit mondasz, de egyrészt sztem 150mbitnek elégnek kell lenni bármi lejátszására, másrészt meg úgy gondolom, hogy ha egy 10e ft-os egyszerű lan/wifi gateway kütyün keresztül, ami ugyanúgy a tv mellett van, gond nélkül lejátszik bármilyen tartalmat, akkor egy 250e ft-os tv wifijének is kutya kötelessége lenne bármit lejátszani ugyanolyan fizikai feltételek mellett.
    Azt hiszem ha kifizettem egy eszköz vételárának 100%-át, akkor joggal elvárhatom hogy az 100%-osan működjön. Hisz pont azért vettem eggyel nagyobb tv-t, mert wan benne wifi, és nem akartam az egész házat átkábelezni. Nem gondolom, hogy az én problémámnak kell lenni, hogy az LG beleszerelt egy jó tv-be egy hitvány, fos wifi modult.
    Na mindegy, szenvedjen vele az LG szervíz, mert én már meguntam, hogy nekem kell szopnom vele, és dobálnom a a 10 ezreket ki az ablakon kísérletezésre. Vagy ismerjék el, hogy az egész 660-as sorozat konstrukció hibás, és vállalják fel az ódiumát, vagy azt, hogy az én tv-m wifije rossz, és cseréljék ki. Pont.

Új hozzászólás Aktív témák