Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus1
tag
válasz
M@Db0Y #18061 üzenetére
Értem amit mondasz, de egyrészt sztem 150mbitnek elégnek kell lenni bármi lejátszására, másrészt meg úgy gondolom, hogy ha egy 10e ft-os egyszerű lan/wifi gateway kütyün keresztül, ami ugyanúgy a tv mellett van, gond nélkül lejátszik bármilyen tartalmat, akkor egy 250e ft-os tv wifijének is kutya kötelessége lenne bármit lejátszani ugyanolyan fizikai feltételek mellett.
Azt hiszem ha kifizettem egy eszköz vételárának 100%-át, akkor joggal elvárhatom hogy az 100%-osan működjön. Hisz pont azért vettem eggyel nagyobb tv-t, mert wan benne wifi, és nem akartam az egész házat átkábelezni. Nem gondolom, hogy az én problémámnak kell lenni, hogy az LG beleszerelt egy jó tv-be egy hitvány, fos wifi modult.
Na mindegy, szenvedjen vele az LG szervíz, mert én már meguntam, hogy nekem kell szopnom vele, és dobálnom a a 10 ezreket ki az ablakon kísérletezésre. Vagy ismerjék el, hogy az egész 660-as sorozat konstrukció hibás, és vállalják fel az ódiumát, vagy azt, hogy az én tv-m wifije rossz, és cseréljék ki. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest