Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- 3D nyomtatás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsa1010
csendes tag
Szia,
A tv-t UK régióra állítottam, akkor megjelent a gyorsmenüben Web OS.
Le kell tölteni hozzá az LG ThinQ appot a telefonra angol régió/nyelv én amazon accountal regisztáltam, majd hozzáadni a tv-t.
Aztán Alexa app: LG Thinq-basic skill, utána vissza a tv Web OS, ott csatlakozni kell az amazon accountal, ez a videó segít a beállításokban: https://www.youtube.com/watch?v=7S1t_zXxwRs
Nade!!! én csak akkor tudtam bekapcsolni Echo-val ha a telefonon el volt indítva az LG Thinq app, és a tv elérhető (be van kapcsolva a helymeghatározás) . -
válasz
blakey #108846 üzenetére
Sajnos (vagy nem sajnos) ebben az évszakban rohadt sok a szabadidőm,munkámból adódóan sokszor hétköznap van a pihenőm is.
Asszony egy ideje nincs (legalábbis állandó),gyerek sincs,barátok meg sokszor csak hétvégén érnek rá.
Garázsban sem tudok bütykölni,sajnos nem fűtött.
Szóval sol időm van filmezni.
Tavasztól nem lesz ilyen,jönnek a kertimunkák (éljen a falusi élet),házon is kell ezt-azt csinálni,meg elindul a motoros szezon is.
Na késő őszig nem nagyon lesz időm filmezni,szóval valószínűleg évszakhoz kötött lesz a legtöbb előfizu.
Kivéve a YT Prémium és a Spotify.Előbbi a reklámok miatt,utóbbi meg azért mert a kocsiban és a bukósisakban is mindig szól a zene. -
blakey
titán
válasz
Sys85 #108844 üzenetére
Valahol kompromisszumot kell kötni, ennyi előfizetés felesleges, nálam csak Netflix és HBO van Apple TV+-t lemondtam, a többit máshonnan "szerzem" be, ha netán szükségem lenne rá, de mostanában szinte semmit nem töltök le, illetve van Apple Music-om, de lehet, hogy azt is lemondom, bár sok minden elérhető, nem is túl drága, a minősége is jó, szóval passz, de ennél többet én nagyon nem szeretnék, mert nincs annyi szabadidőm, hogy megnézzem vagy meghallgassam a tartalmakat.
-
asdf_
veterán
válasz
vargalex #108841 üzenetére
Dehogynincs, épp a múltkor futottam bele egy kupacba (LG volt az is), ami 4 óra után kikapcsolt. Ami számítógépnél amúgy totál értelmetlen, mert ott a gép energiatakarékossága, az majd kikapcsolja, de nem, valami zseninek ezt is bele kellett rakni a monitorba, lehetett végigmenni rajtuk és az OSD menüben kikapcsolni.
-
válasz
rainman72 #108843 üzenetére
Nem örülök annyira!😁
Jön az HBO MAX és a Disney+…
HBO Go-t annak idején azért mondtam le,mert nem volt túl sok érdekes tartalom,ami volt is hamar kipörgettem és nem is frissült olyan jó tempóban a tartalom,de ez a MAX-szal megváltozhat.
Lassan már egy kisebb vagyont fogok havi szinten elkölteni.
Netflix,Spotify,YT Premium,HBO MAX,Disney+…
Aztán egyszer majd beesik az Amazon Prime és a többiek is szépen lassan. -
rainman72
nagyúr
-
mgaben
senior tag
válasz
pecccccccca #108839 üzenetére
Már úgy értem, hogy a sima számítógép monitort a számítógép nem kapcsolja ki a megadott idő alatt ha filmet nézek rajta. Azt gondoltam, hogy a tv-nél is ez van, de ezek szerint nem.
-
mgaben
senior tag
válasz
farkas-j #108837 üzenetére
Igen, tudom, de az 4 órára van állítva, szerintem nem annyi idő után kapcsolt ki. Bár nem emlékszem, hogy mikor nyúltam hozzá utoljára. Meg én azt gondolnám, hogy úgy viselkedik, mint a monitor, hogy ha lejátszás van, akkor nem kapcsolja ki. De ezek szerint mégis kikapcsol. Köszi.
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy kikapcsol a tv minden ok nélkül? Úgy, hogy megy a lejátszás. Szóval ilyenkor az auto kikapcsolásnak nem szabadna aktiválódni. Ráadásul később kapcsolt ki, mint amire az automatika be van állítva. A típus egyébként egy 65NANO793NE. -
Wasquez
senior tag
49LH590V LG webos 3.4 okos TV-n nincs lehetőség másik firmware felrakására, ami támogatott?
Nem mókol ezekre senki ilyeneket, mint a telefonoknál?
Gondolom, a lehetőségekben van némi nehezítés a témában, de hátha!? -
Gyima
újonc
válasz
snooze #108813 üzenetére
@snooze
A böngészőt még nem próbáltam, de az is elavult sajnos. Több honlappal jártam úgy, hogy már nem támogatja a böngészőt,, frissítés meg nincs ugye.
@Gixxer88
Köszi, hogy bár írtál korábban is róla, megtetted mégegyszer.Az androidos medialejátszó mellett szól valóban, hogy olcsóbb és mókolható, viszont a megbízhatóság és az, hogy Apple fele tendálunk az eszközök terén, talán inkább affelé billenti a mérleg nyelvét.
@Flowtation
Köszi neked is a tippeket, fogalmam sincs miről beszélsz, úgyhogy utánanézek azoknak is amit írtál.Sajnos nem ismerem ezeket az eszközöket, sem a stick-eket, sem a médialejátszókat, így tényleg homály az egész, de igyekszem kiokosodni.
Elgodolkodtam elsőre a TV cserén is, mert ránkférne egy nagyobb képernyő is, de most nincs rá 5K-m.
-
Croft-21
őstag
válasz
goboc78 #108822 üzenetére
Én az utóbbit vettem karácsonykor, meg vagyok vele elégedve. Hátránya annyi, hogy kikapcsolt állapotban hátulról zúgó hangot lehet hallani, elvileg a benne lévő relé miatt van, várja a bekapcsoló jelet a távirányítótól. Csak akkor lehet hallani, ha közel állok a tévéhez, bekapcsolt állapotban megszűnik a zúgó hang.
-
Griff55
senior tag
Sziasztok,
Eltűnt a magic remote kurzora és nem tudom sehogy se visszahozni.
Tapasztaltatok már ilyet? Újrapárosítottam a távirányítót a tv-vel, de nem oldotta meg -
-
pjen
félisten
válasz
Flowtation #108816 üzenetére
Én egy samu A 72 re raktam a hbogo t és tükrözöm a tv re, gond nélkül. Az A40 is gpnd nélkül viszi. Az S8 note is.
-
Flowtation
őstag
válasz
Gyima #108812 üzenetére
Szia!
Nekem van egy médialejátszó, ahogy említették előttem is, androidos , de én CoreElec-et tettem rá Kodival, arra fogom feltelepíteni az hbogo addont. Elméletileg ugyanúgy működik. Van itt is topicja a Kodinak is meg az amlogic boroknak is, ha így rakeresel megtalálod, én most telóról nem nagyon tudok linkelni.OPiiPO 108811: nem láttam a válaszod..
-
janaman01
addikt
Az ólcsóbb belépő modellekben nincs benne a művészeti galéria opció, gondolok itt arra ,hogy képkeretként különböző képeket jelenítsen meg?
-
válasz
Gyima #108812 üzenetére
Pont pár hozzászólással korábban írtam le erről a gondolataimat.
Olcsó: Android TV-s box,de erre lehet apk-ból kell az appot felrakni.Vagy Androidos médialejátszó,ezekben teljes play áruház van. (Az Android TV oprendszer nem ugyanaz mint a sima Android ami sok kínai tv-s boxon fut!)
Hátránya lehet,hogy gyártótól és készüléktől függően lehetnek gyengeségei az OS-nek.Drágábban: Apple TV.Sokáig kap majd frissítést,stabilitásban ugyanazt hozza mint a szifonok,plusz lehet okosotthon központként használni ha valaki Home Kit kompatibilis okosotthon cuccokat vásárolna.
Hátránya az ára,plusz nincs lehetőség “okosan” beszerzett virágboltos appok telepítésére mint droidon. -
Gyima
újonc
Sziasztok!
Csatlakozom az HBO GO megszűnésével érintett csoporthoz a 2016-os LG TV-nkel. Mivel előbb-utóbb lehet, hogy más stream sem fog menni, de a TV-t nem cserélném még le szívem szerint, így azon gondolkodtam, hogy mivel lehetne segíteni a helyzeten. Eljutottam oda, hogy ha nem akarom minden alkalommal - amikor valamelyik stream szolgáltatót akarom nézni - rádugni HDMI-n a notebook-ot, akkor talán egy chromecast, vagy xiaomi, vagy apple TV, vagy más segítene.
Mivel cseppet sem értek hozzá, szeretném kideríteni, hogy milyen megoldás lenne a legcélszerűbb (egyelőre csak az HBO TV-n való nézésére, de gondolva az esetleges gyászos jövőre is) a problémára. Egyáltalán milyen eszközök vannak, amik külső segítségek lehetnek, mit érdemes venni, stb. A jelnlegi eszközeink: LG TV ugye, NAS a hálózaton amiről filmeket és zenéket nyomunk, és Apple eszközök. (utóbbi miatt lehet célszerű az AppleTV esetleg)
Előre is köszönöm a segítséget! Szép estét! -
válasz
Flowtation #108800 üzenetére
.
-
vargalex
félisten
-
janaman01
addikt
Hát nem tudom...de az biztos hogy a kétéves samsung tizen rendszere( persze frissül a mai napig) sokkal gyorsabb mint az LG webos 6 os...
A nappalabia a samsung van, a hálóba az LG...
Valahogy ezt az új os 6 ost olyan kuszára csinálták...bár nem tudom milyenek voltak az előzők..., a samsunghoz képest -
Kaba
veterán
válasz
Flowtation #108800 üzenetére
A tévéd 2015-ös és webos 2.0-ás verzió.
Az HBO eddig támogatta a 2015 utáni LG tévéket.Most állnak át a 2018 utáni LG-k támogatására a HBO MAX miatt. -
válasz
Azteeek #108799 üzenetére
Android TV-s boxra (Mint a Xiaomi cuccai) szerintem úgy kell felberhelni apk-ból,nem hiszem hogy az Android TV-s Play áruházban elérhető,vagy legalábbis nem tudok róla.
Külső meghajtóról történő apk telepítés miatt viszont a legolcsóbb Mi TV Stick kiesik,nincs rajta usb port,a Mi Box S-en van.
Sima androidos boxokra szerintem elérhető,ahogy Apple TV-re is,csak mondjuk ez utóbbi nem éppen olcsó.
De van egy halom más fajta androidos tv box,főleg kínából és amazon.de-ről,csak minőségben nagy a szórás.Ha az LG-men elkezd valamelyik app bohóckodni én az Apple TV mellett teszem le a voksom,az legalább aránylag sokáig lesz relatíve gyors és stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest