Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SyneT87

tag

válasz PLaci58 #10845 üzenetére

Köszi a segítséget, de eddig ahányan voltatok annyi félét mondtatok, én inkább neked hinnék, hogy nem fogja kiadni az optikán az 5.1-et.

Amúgy a dolog úgy nézne ki, hogy a routeremre van kötve egy usb-s vinyó amin dvd/hd/bd RIP-eket néznék amiken van 5.1 hang és mivel dlna-n keresztül nézném, ezért sajnos az nem megoldható, hogy a hangot külön kötöm be az erősítőbe :(((

egy másik megoldás az lenne, hogyha egy médialejátszót vennék amire lenne az usb-s vinyó kötve, de ez annyira egy fölöslegnek érzem (+ arra nem nagyon tudnék letölteni semmit csak ha a medialejátszó is wifi-s lenne ami megint csak drágítja a dolgot), de lehet h ez fog maradni, ha opticán nem megy át az 5.1,

vagy még van olyan lehetőség, hogy nas-t veszek és elvileg nas-ból lehet kikötni külön hangot vagy ez nagy bullshit? nem értek a nashoz sajnos, de úgy tudom hogy hangot külön nem tudok kikötni :(

a másik lehetőség olyan erősítő vásárlása amire köthető hdmi-n keresztül hang, azok pedig ilyen 80-90 körül mozognak annyit meg nem akartam költeni

az lenne a legjobb hogyha valaki akinek LG LM660S Tv-je kipróbálná nekem valahogy hogy optikán megy-e a 5.1 ha pl usb-ről játszik le filmet, a lényeg hogy a Tv továbbítsa a hangot

és ötleteket a helyezetemre szivesen várok!

köszönöm előre is

üdv

Új hozzászólás Aktív témák