- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyneT87
tag
válasz
PLaci58 #10845 üzenetére
Köszi a segítséget, de eddig ahányan voltatok annyi félét mondtatok, én inkább neked hinnék, hogy nem fogja kiadni az optikán az 5.1-et.
Amúgy a dolog úgy nézne ki, hogy a routeremre van kötve egy usb-s vinyó amin dvd/hd/bd RIP-eket néznék amiken van 5.1 hang és mivel dlna-n keresztül nézném, ezért sajnos az nem megoldható, hogy a hangot külön kötöm be az erősítőbe
egy másik megoldás az lenne, hogyha egy médialejátszót vennék amire lenne az usb-s vinyó kötve, de ez annyira egy fölöslegnek érzem (+ arra nem nagyon tudnék letölteni semmit csak ha a medialejátszó is wifi-s lenne ami megint csak drágítja a dolgot), de lehet h ez fog maradni, ha opticán nem megy át az 5.1,
vagy még van olyan lehetőség, hogy nas-t veszek és elvileg nas-ból lehet kikötni külön hangot vagy ez nagy bullshit? nem értek a nashoz sajnos, de úgy tudom hogy hangot külön nem tudok kikötni
a másik lehetőség olyan erősítő vásárlása amire köthető hdmi-n keresztül hang, azok pedig ilyen 80-90 körül mozognak annyit meg nem akartam költeni
az lenne a legjobb hogyha valaki akinek LG LM660S Tv-je kipróbálná nekem valahogy hogy optikán megy-e a 5.1 ha pl usb-ről játszik le filmet, a lényeg hogy a Tv továbbítsa a hangot
és ötleteket a helyezetemre szivesen várok!
köszönöm előre is
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest