Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Raketkilla #212 üzenetére
Írd meg magyarul is! Fontos!
-
Raketkilla
tag
válasz
Stylewars_kp #207 üzenetére
Próbáltam több böngészőből, eszközről és mindkét opciót próbáltam az elején számtalanszor. Mondjuk csak angolul írtam összefoglalót, magyarral nem is próbálkoztam.
Örömmel látom, hogy még működik a form és másnak sikerült visszaszerezni.
Nem adom még fel, 132 napom van a törlésig, de már félek nálam valami extra probléma is van. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
stranglegold #210 üzenetére
-
stranglegold
újonc
válasz
Stylewars_kp #209 üzenetére
Huh. Öröm boldogság. Most kaptam vissza.
Elsőnek ezt az űrlapot próbáltam, 1x elutasították. Utána előfizettem a meta verifeid-ra. 2 hétig ment a levelezgetés velük, végül elutasították.
Ma újra próbaltam az általad tanácsolt űrlapot és végre elfogadták. /Max 3 óra alatt/ El sem hiszem. (Nekem is hasonlóan jártak el, egy számsort kellett egy lapra felírni, és azt mutogatni.)
Köszönöm!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
stranglegold #208 üzenetére
Néhány órát várnom kellett. Posztok+ismerősök számától függ.
Eddig miket próbáltál? -
stranglegold
újonc
A letölthető fájl-t mennyi idő alatt generálta ki neked?
Március 25 óta próbálom visszaszerezni a fiókot eddig 0 sikerrel... -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Raketkilla #205 üzenetére
Illetve az elején melyik opcióra mentél a kettő közül? Próbálkoztál másik böngészőből is? Mobil appból?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Raketkilla #205 üzenetére
Kb 10 mondat elég két nyelven.
-
Raketkilla
tag
válasz
Stylewars_kp #204 üzenetére
Írtam egy elég részletes összefoglalót, azt használtam az első kb 30 esetben az alábbi form-on, mivel nem vezetett eredményre, elkezdtem máshogy is próbálkozni.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Raketkilla #203 üzenetére
Mindig másként fogalmazva küldted el a problémádat?
-
Raketkilla
tag
válasz
Thunderzolee #198 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam, hogy ezek a verziók már nem működnek.
1 hónap próbálkozás, kb 100db feladott EU form, 50db meta verified agenttel történt kommunikáció után sem sikerült a feloldást elérni. -
Chrome.
De kikapcsoltam a reklámblokkolót is, meg az I don't care about cookiest is.
És mindegyiknél kétszer is kattintottam, ezért írtam, h legalább hatszor meg fogják kapni. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Milyen böngészővel nyitod meg?
-
-
attila1
csendes tag
válasz
Emailben kell válasznak jönnie, hogy a kérésed befogadták és majd jelentkeznek.
-
Üdv!
https://www.facebook.com/help/contact/837980354337486
Ezt ha kitöltöm és beküldöm, akkor a "Küldés" gombra katintva nem jön valami izé, h befogadtuk, vagy felugró ablak, vagy bármi?
Semmit se reagált, honnét tudjam, h elküldte egyáltalán?
Vagy direkt ilyen, h ha legalább 5x, 10x rákattintok, mert semmi se történt, akkor bosszúból, amiért ötször-tízszer elküldtem, és ötször-tízszer megkapták, már nem is reagálnak, mert neveletlenségnek, tiszteletlenségnek tekintik?Hát legalább sötétülne el az oldal egy másodpercre, vagy akármi, ekkora fxszságot. Ne mondja már nekem senki se, h ezt nem direkt csinálták így, h visszajelzés nuku.
-
attila1
csendes tag
Összefoglaló!
Én már remélhetőleg nem fogok ebbe a fórumba visszajárni, mert minden fiókomat sikerült visszaszerezni.
Hálásan köszönöm a létrehozónak és a többi tagnak a hasznos információkat, különösen Stylewars_kp felhasználónak a linket és, hogy életben tartja ezt a topicot.
Azért leírom ide röviden az általam tapasztaltakat, remélhetőleg segít majd a hozzám hasonlóan pórul járt felhasználóknak.
Kitiltás
Úgy gondolom, az ide érkező emberek kitiltását 95%-ban az okozza, hogy valaki illetéktelenül hozzáfér a fiókjához és olyan tevékenységet próbál végezni, ami nem felel meg a Meta közösségi irányelveinek, egy szóval szabálytalan, ezért a Meta letiltja a személyes fiókodat és legtöbb esetben a hozzá kapcsolódó további fiókokat is.
De ez bizony nem a Meta hibája.
A letiltás is a mi érdekünkben történik.De akkor hol a hiba?
Egyik lehetőség, hogy valamilyen adatvédelmi incidens során kikerül az általad használt email+jelszó páros az internetre és rosszindulatú hackerek belépnek vele a facebookra. Pláne, hogy sokan (eddig én is) ugyanazt a párost használjuk minden felületen.
Törték már fel például a LinkedIn-t, Canva-t, Dropboxot, Adobe rendszereit is.
Könnyen ellenőrizheted ezen a linken, hogy a te email címed érintett-e:A másik lehetőség, hogy telepítesz egy programot a gépedre, mert azt gondolod, hogy az a linken egy AI hangkonverter, képszerkesztő, Windows aktiváló, fájlkezelő, plugin, böngésző vagy egyéb segédprogram, amit az emberek használni szoktak nap mint nap és nem sejted, hogy az adott .exe valójában a Ducktail vagy egy másik hasonló kémprogram. És még utána sem veszed észre, mert a telepítés lefutása után nem történik semmi, csak bezár a telepítő, olyan mintha nem is sikerült volna a telepítés. Nem érted, ezért letöltesz egy másik verziót, másik linkről. Közben az először telepített segédprogram teszi a dolgát és küldi a jelszavaidat oda, ahol majd illetéktelenül felhasználják.
Visszaszerzés
Személyes fiók esetén az EU-s űrlap működik, de sajnos szinte sohasem elsőre. De nem kell feladni. Én úgy képzelem, hogy a siker attól függ, milyen ügyintézőhöz dobja a Meta a bejelentést.
Érdemes 12 óránként újra elküldeni, új műszak, új esély.Nekem kb. kétszer utasították el, de egyszer csak jött egy email, hogy miként azonosíthatom magam videóban, majd egy nap múlva a fiók visszaállító link.
A szövegben szerintem nem kell trükközni, én csak megírtam a kitiltással tapasztaltakat és hogy nem végeztem semmi ilyen szabálysértő tevékenységet, továbbá a kitiltásban említett fiókról sem hallottam soha.
Itt a link, működik, kitartás:
https://www.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr_1Es4JS9Ov2fbxsKZp&_rdrCéges oldal, hirdetési fiók
Ha megvan a személyes fiók, gyakran vissza kapjuk vele együtt a céges oldalt is, ha van.
De ha van hirdetési fiók is, azaz hirdettél már korábban Facebookon vagy Instán, akkor érdemes oda belépni, mert itt kezdődik csak a szívás. Több mint valószínű, hogy a hirdetési fiókodnak a megszerzése volt a cél, és a hackerek megpróbáltak hirdetéseket futtatni a te bankszámlád terhére.
Ráadásul az is valószínű, hogy a hacker még mindig bent van a fiókodban, mint teljeskörű admin, és te csak részleges hozzáféréssel rendelkezel, ezért tehetetlen vagy.
A dolog szépsége, hogy ha a bankszámlád be van állítva a Metában(márpedig be van), akkor anélkül fogja levenni a pénzt a Meta a hirdetésekre, hogy jóvá kellene hagynod az egyes tranzakciókat a bankos applikációdban vagy SMS-ben. Ez ugyanis olyan ismétlődő fizetés, mint pl. a Netflix. Szerencsére a legtöbb esetben a Meta felismeri, hogy valami szabálytalanság van és tilt mindent, ezért vagyunk kitiltva a legtöbbször, hogy ne folytatódhasson a visszaélés.
Nekem csak 15.000 forinttal sikerült növelni a Meta egyenlegemet, úgy van beállítva a fiókomban, hogy ekkora összegenként vonja a pénzt. És csak azért nem tudta levenni ezt a pénzt, mert az utolsó hirdetéseim óta a bankkártyám lejárt és másikat használok azóta. Mivel pénzt nem tudott levenni, a Meta a hirdetést is letilthatta.
De látthattuk itt korábban, hogy "colonia" nevű felhasználónál 1.300.000 fölé is sikerült feltornázni az egyenleget a hackereknek.Na itt az űrlap biztosan nem segít, én 10X próbálkoztam, válaszoltak is néha, hogy nem az ő hatáskörük.
Itt csak az segíthet, ha valóban sikerül a Meta ügyfélszolgálatnál dolgozó élő emberrel kapcsolatba lépni és erre csakis a Meta Verified használható. Elő kell fizetni rá, a problémát bejelenteni és ha megoldódott, lemondani az előfizetést. Nekem 6.290 forintomba került. Szerintem megérte.
Ha nem sikerült visszaszerezni a személyes fiókodat vagy a hirdetési fiókod le van tiltva tartozás vagy egyéb miatt, akkor is előfizethetsz egy családtagnak a Meta Verified-re és kapcsolatba tudsz lépni az ügyfélszolgálattal, majd azon keresztül bejelenteni a te fiókoddal kapcsolatos problémát.
Ez jobban elhúzódik, de nekem minden nap írtak emailt, hogy a speciális team rajta van az ügyön.
Aztán kb. egy hét után voilá, kidobták végre a vietnami hackert, és én újra teljeskörű hozzáféréssel rendelkező admin lettem.Kitartást mindenkinek!
Vissza lehet szerezni minden fiókot. -
jozsi94
újonc
Sziasztok!
Engem is letiltott az FB tegnap az alábbi indokkal:
A Facebook-fiókodat felfüggesztettük, mert a keandrefales-fiókod nem felel meg a szabályainknak.Még 178 napig tudsz ellenvetéssel élni. Jelentkezz be az összekapcsolt Instagram-fiókodba ahhoz, hogy a döntésünk visszavonását kérd.
Döntésünkkel szemben adott esetben ellenvetéssel élhetsz az országod bíróságain, vagy hivatalos vitarendezési testület elé terjesztheted azt.
Az Instagram fiókomba sem tudok bejelentkezni és ott kérni esetlegesen a visszavonását mert ugyanez az üzenet fogad.
Előtte tegnap reggel egy magát "Support"-nak kiadó magyar nevű tag küldött egy felszólítást, hogy az egyik aktív hirdetésemmel valami gond van és 24 órám van hogy azonosítsam magam különben a profilom törlésre kerül.
Hát sajnos csúnyán bedőltem neki és be is jelentkeztem az általa küldött linkre ami hatalmas hiba volt, mert utána 30 perc sem telt és a fiókom tiltásra került.
Ide írtam is nekik tegnap, pár alkalommal el is küldtem:
https://www.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr_1Es4JS9Ov2fbxsKZp&_rdr
De elsőre nagyon simán elutasították.
Szerintetek milyen érvel/indokkal kellene írni feléjük?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket. -
Oscar
tag
válasz
Stylewars_kp #190 üzenetére
Sikerült a form-on keresztül újra aktiváltatni, majd 24 óra múlva újra letiltottak. Most, akkor minden újra...
-
Oscar
tag
Sziasztok,
Én is megkaptam a felfüggesztést, nekem a "wise_crypto__361-fiókod nem felel meg a szabályainknak". Jelentsen is ez bármit. Nekem a saját Insta fiókom aktív maradt, oda be tudtam lépni és jelenteni a problémát. Illetve a EU-s formulát is kitöltöttem. Kiváncsian várom a fejleményeket. -
attila1
csendes tag
Update:
Az űrlapos link segítségével visszakaptam a facebook fiókomat, majd nemsokára az üzleti oldalt is.Mindenkinek az űrlapos megoldást javaslom. Mivel kifejezetten EU-s állampolgárok részére van létrehozva, úgy gondolom van egyfajta nyomás az EU irányából a Meta felé, hogy foglalkozzon az itt feltöltött kérésekkel.
Több elutasító válasz után érkezett néhány olyan, ahol utasítást kaptam a videó készítésére, amiben fel kellett mutatnom az általuk adott kódot egy papíron és a fejemet el kellett mozdítanom fel, le, jobbra, balra.
Először ezeket is elutasították de a 3-ikra jött egy email amiben volt egy kód, amit jelszó helyett kellett beírnom bejelentkezéskor és egy fiókhelyreállító oldalon találtam magamat. Szóval ez a rész megoldódott.
DE!
Újabb problémát fedeztem fel.A Hirdetési fiókomban egy ismeretlen fiók "Teljes körű irányítás" jogosultsággal rendelkezik, míg én csak "Részleges hozzáférés"-sel.
Emiatt nem tudom őt kitenni, nem tudok hirdetést indítani, és elvileg tartozok 15.000 Ft-al a Metának. Szerencsére csak ennyivel, látom hogy volt itt akinek több mint 1 milliót halmoztak fel.
A facebook fiókom letiltását is az okozta, hogy a hirdetési fiókomban olyan hirdetéseket próbáltak futtatni, amely nem felel meg a közösségi irányelveknek vagy ilyesmi. Emiatt a hirdetési fiókom is le van tiltva természetesen.Ezt próbálom most visszaszerezni. Az űrlapot újból kitöltöttem, de trükközgetni kell, hiszen a facebook fiókjaim már élnek. Beírogattam mindent csak elfogadja a kérésemet, a lényeg, hogy a legalsó mezőben, ahol leírást lehet megadni, részletesen elmeséltem a problémát.
Remélem ezúttal is sikerrel járok.
Stylewars_kp köszönöm a linket az űrlaphoz.
-
Austin F.
tag
Valaki tud esetleg hasonló sötét mágiát Marketplace hozzáférés visszaszerzésére?
ISP-t váltottam még tavasszal, Vodafone-ról Digire, másnapra a FB mesterséges unintelligenciája proaktívan levágott a Marketplace-ről, mert csak, és azóta sem sikerült visszaszereznem.
- Próbáltam a fenti űrlapot tegnap, elhajtottak válaszban.
- Próbáltam kék jelvényes igazolt user lenni, hozzáfértem a pro ügyfélszolgálathoz, azok is elhajtottak.
- Próbáltam ismerős segítségét kérni, aki FB hirdetésszervezőnél dolgozik, és van valami hozzáférése ügyfélszolgálathoz, azok is csak részben tudták megoldani, egy ideig ugyan naponta újra levágtak de tudtam egy gombbal reklamálni, aztán megint véglegesen letiltottak.Ezzel a problémával is teli van a Reddit, de jó megoldást ott sem találtam.
-
Lacee88
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #180 üzenetére
Köszönöm!
Az fb linkeket eddig sem nyitottam meg.
Jelszócsere megvolt.
2fa be volt kapcsolva.
Az Ig-Fb fiók összekapcsolása volt a szerencsém, az Ig-Meta_Verified előfizuval tudtam helyreállítani a dolgot. Köszönöm nektek a segítséget és a tippeket! -
attila1
csendes tag
Nálam eddig sikertelen. 2x töltöttem ki az űrlapot, 2 különböző szöveggel. Ma a másodikat is elutasították ugyanazzal az automata szöveggel:
We are unable to provide access based on the information provided in the report. If you are still experiencing trouble logging into your account, we recommend reviewing our our self-help resources for Facebook and Instagram and using the self-help recovery flows:
Facebook: https://www.facebook.com/help/105487009541643?ref=cr
Instagram: https://help.instagram.com/374546259294234?ref=cr
Thanks,
Meta SupportAminek semmi értelme, hisz nem tudok belépni. Teljesen fel van függesztve a fiókom, csak nekik van lehetőségük arra, hogy ezt feloldják.
A felfüggesztéssel egyet értek és már látom, hogy az főként az én érdekem, hogy a hackerek ne tudjanak az én számlám terhére hirdetéseket futtatni. És valószínűleg magamnak köszönhetem, mert ugyanazt a jelszót használtam mindenhová tizenx évig.
De azért lehetne gördülékenyebb és értelmesebb az ügyintézés egy ekkora cégnél.
Lassan 1 hete vagyok facebook fiók nélkül. Már azon gondolkodom, hogy egyáltalán szükségem van-e rá.
-
tomriddle74
tag
válasz
Stylewars_kp #181 üzenetére
Nem tudom, majd este beszélek vele.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
tomriddle74 #178 üzenetére
Nem működik mindenkinek ez a megoldás. Nekem
sem sikerült vele. Amit leírtam metódus azzal már próbálkozott? -
tomriddle74
tag
Szia!
Egyik ismerősöm járt úgy, hogy valami Vietnámi fickó feltörte a facebookját és mindent átállított. E-mail címeket azonosításhoz használt telefonszámokat, jelszavakat, mindent. Most Ő is ezzel a metal verified-al próbálkozik, de azt írja lépjen be előbb. De ugye azt nem tud. Illetve ennek a havi díja az 5200ft. -
Lacee88
csendes tag
Most már csak az a kérdés, hogy mit lehet tenni az ellen, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő.
-
Lacee88
csendes tag
Győzelem!
A meta verified előfizetés volt a megoldás, után érdekes egyből ment a support, kb azonnal válaszoltak és ma reggel mindent is visszakaptam.. 5200Ft volt az ára.
A vietnámi mocskok ott voltak az ismerőseim között és oldalkövetések is voltak. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #174 üzenetére
Cookie törlés, malware bytes futtatása, kelszókat kiírni vagy iCloud kulcskarika esetleg valami jelszó kezelő majd minden adat törlése: https://chrome.google.com/sync
A vírusról több infó: [link]
-
attila1
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #171 üzenetére
De! Közben írtam is, hogy valószínű a Ducktail trójai lehet az oka.
Vietnami csoport a felelős érte, a Meta is küzd ellene.
Olyan fiókokra utaznak elsősorban amelyek hirdetési fiókkal is rendelkeznek. Nekem van Meta és google ads is.
A youtube előzményeimben is találtam ma olyan kereséseket és videómegtekintéseket, amikhez nincs közöm, egyik kifejezetten vietnami-nak tűnik.
Ez aggaszt a legjobban, hogy olyan mintha bent lennének a google fiókomban. Azóta megváltoztattam a jelszavakat, de ez a ducktail elvileg képernyőképeket és billentyűzet leütéseket is továbbít.A virusírtók sajnos nem találnak semmit. Eddig lefutott a windefender, avast, malwarebytes, hitman pro. Most fut a panda.
-
attila1
csendes tag
Szerintem ennek a Ducktail vírusnak egyik újabb változata okozta az én problémámat és másokét is:
https://www.kaspersky.com/blog/ducktail-steals-facebook-business-accounts/49845/
Bár nem ezen a pdf-en keresztül juthatott be, de a cikkben leírtakhoz hasonlót tapasztaltam. Bezárt egyszer a chrome ok nélkül, nem is értettem. Csak azután egy órával észleltem, hogy felfüggesztették a fiókomat.
A Chrome bővítmények között én is találtam Google Docs Offline-t, el is távolítottam.
-
attila1
csendes tag
Azóta észrevettem, hogy minden fiókomat fel akarják törni.
LinkedIn-re érkezett jelszó resetelő pin kód.
A GitHub fiókomban megváltoztatták az email címet és engem kidobtak a saját fiókomból. Nem zavar, mert arra sem emlékszem miért hoztam létre.
Netflix küldött emailt reggel 6kor, hogy valaki bejelentkezett Vietnam-ban, én voltam-e az.
Törlődött a Meta Business Suite céges hirdetési fiókom, hurrá.
Egész nap jelszavakat változtattam, fogalmam sem volt róla, hogy ennyi fiókom van.
A Metától bezzeg nem jön az email. Nem tudom meddig várjak, amíg újra kitöltöm az űrlapot.
-
Lacee88
csendes tag
és persze ez jelenik meg minden belépési próbálkozásnál.. az instán mit is hol kéne csinálnom?
annyira kétségbeejtő ez az egész.
-
Lacee88
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #167 üzenetére
Belépési kódot kaptam, amit jelszóként is használhatok. De ezzel sem lettem előrébb.
Az e-mailben világosan le van írva ez a dolog? Mert én ilyet még nem kaptam. Volt videós szelfi, de ott nem volt szó semmilyen kódról.
Muszáj volt újat csinálnom, munka-magánélet-vállalkozás minden erre a szarra épül. De a jövőben biztos, hogy átalakítom úgy a dolgot, hogy fb-messenger nélkül is menjen minden.
Jöhet a signal, telegram, viber és társai. Ez így nem járja, hogy valami kötsög vietnami nyomorult miatt kinulláznak a virtuális térből.
A form-ot már vagy 20x kitöltöttem és kaptam is e-mailt, hogy visszaléphetek a fiókomba és jelszónak használhatom azt a kódot amit küldtek.
Miket kaptam:
1.
"Hi,
We are unable to provide access based on the information provided in the report. If you are still experiencing trouble logging into your account, we recommend reviewing our our self-help resources for Facebook and Instagram and using the self-help recovery flows:
Thanks,
Meta Support"
2. Hi (a keresztnevem)
Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot. Úgy tűnik, hogy az általad küldött dokumentum alapján nem tudtuk megerősíteni a személyazonosságodat. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a fiókoddal kapcsolatban, küldd el nekünk a személyazonosításra alkalmas okmányok listáján szereplő valamelyik dokumentum fényképét vagy beolvasott képét a személyazonosságod megerősítése céljából:
https://www.facebook.com/help/159096464162185/?ref=CR
Kétféle módon segíthetsz nekünk megerősíteni a nevedet:
– küldd el egy hivatalos személyazonosító okmány (például jogosítvány, útlevél vagy névváltoztatást igazoló hivatalos dokumentum) fényképét vagy beolvasott képét;
vagy
– küldd el egy nem hivatalos személyazonosító okmány (újság-előfizetési szelvény és diákigazolvány vagy bankszámlakivonat és tagsági igazolvány) fényképét vagy beolvasott képét.
Van néhány dolog, amit megtehetsz annak érdekében, hogy önállóan visszajuss a fiókodba:
– Jelentkezz be azon a számítógépen vagy mobiltelefonon, amelyet a Facebookra való bejelentkezéshez korábban használtál.
– Kapcsold ki a „Privát böngészés” vagy az „Inkognitó” módot a böngésződben.
– Kérj új bejelentkezést jóváhagyó kódot. Ennek a módjáról a Súgóközpontban olvashatsz:
https://www.facebook.com/help/132694786861712/?ref=cr
Várjuk mielőbbi válaszodat, hogy segíteni tudjunk visszajutni a fiókodba.
Üdvözlettel:
Facebook Security
3.
"Kedves (a nevem)!
Köszönjük, hogy megerősítetted a személyazonosságodat. Az alábbi gombra kattintva visszajuthatsz a fiókodba.Másik lehetőségként megnyithatod a Facebookot, és használhatod ezt a kódot jelszóként: (a kód) feloldási kód és hivatkozás szeptember 11 2024 at 4:47 du. napján lejár, ezért mindenképpen jelentkezz be még addig.Biztonságosabbá teheted a fiókodat a kétfaktoros hitelesítés bekapcsolásával és a jelszavad megváltoztatásával, miután bejelentkeztél."4. Hi,
Thanks for submitting your report. Your reference number is (a számsor).
While we investigate your report, we recommend reviewing our self-help resources for recovering your Facebook or Instagram account.
Thanks,
Meta Support
Ezeket kapom folyamatosan, előrébb nem vagyok. -
Lacee88
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #164 üzenetére
Nem. Az arcomat kellett minden irányba megmutatni, nyilak mutatták merre. Kb 10 másodperces kisvideó. Természetesen semmi eredménye nem lett. Feladom. Csinálok új profilt. Gyalázat és szégyen ez az egész.
-
attila1
csendes tag
Ugyanígy jártam, valami ismeretlen fiókom nem felel meg a szabályoknak ezért felfüggesztettek.
Kitöltöttem az űrlapot, kaptam visszaigazolást emailben hivatkozási számmal.
Továbbá elküldtem az összes facebookos support emailre, amit ezen a fórumon találtam.Most várok.
Sajnos közben addig babráltam valahol a kétfaktoros hitelesítéssel, hogy most nem kapom meg a kódokat sem sms-ben, sem whatsappon.
Remélem az is helyre áll majd, amint helyreáll a fiók. HA helyreáll.
-
Lacee88
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #162 üzenetére
kb óránként megcsinálom:
- videós szelfi
- személyi igazolvány
- írtam már az instán keresztül is (az túlélte a dolgot)
- a support annyit írt vissza, hogy nem elegendő ez a helyreállításhoz...
mi kell még nekik? a DNS-em? merre induljak el? mit tegyek? -
Lacee88
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #160 üzenetére
Semmi reakciót nem kaptam a videós azonosításra. Se a személyi igazolványomra. Semmit. Minden jelszót módosítottam. Mindenhol. Mindent is.
-
Stylewars_kp
őstag
Ha volt videós azonosítás, akkor annak néhány órán belül fel kellett volna oldania a fiókodat. E-mail jelszavadat módosítsd szerintem. Nem lehet, hogy azt is feltörték és ott szórakoznak veled? Cookie siessionokon keresztül nevetve feltörik a kétfaktorost. Mintha nem is lenne.
-
Hyena
senior tag
Sajnos at lehet jutni a 2 faktoros ellenorzesen is, ahogy fentebb irtam, de gyakran megis ugy tudjak ezt megtenni , hogy lementik a facebook 2fa recovery kodjaidat es azzal belepnek teged meg kizarnak a fiokodbol.
A masok fiokjaba belepes modja pedig gyakran valami sikeresen celbaert adathalasz spyware melynek segitsevel valami csunyasagot telepitenek valamelyik eszkozodre es jobb esetben "csak" a facebookodra masznak ra, rosszabb esetben e jelszo filedre a chromebol vagy barmi mas online cuccra amit hasznalt pl netflix, microsoft account vagy akarmi. Az egyszeru jelszavakat pedig manapsag pillanatokon belul feltorik... -
Lacee88
csendes tag
Sziasztok!
Ma délután jött egy értesítés az fb-n, hogy egy vietnámi(?) arc az ismerősöm lett az fb-n. Természetesen azonnal töröltem. Majd bumm, facebook/messenger kijelentkezik és azóta se tudtam visszalépni. Volt már videós szelfis azonosítás, ezen a linken írtam reportot https://m.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr\_1Es4JS9Ov2fbxsKZp de semmi. Mintha soha nem is lettem volna az fb-n. Kétfaktoros hitelesítés be volt kapcsolva, egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mi történt. Az instámhoz hozzáférek, kaptam is egy ilyen üzenetet, hogy "Jelentkezz be az összekapcsolt Instagram-fiókodba ahhoz, hogy a döntésünk visszavonását kérd." Az instán belül hol lehet ilyet kérni?
Hihetetlenül fontos időszakban történt ez, fogalmam sincs mitévő legyek, kezd eluralkodni rajtam a pánik, munkám és minden egyéb dolgom szorosan kapcsolódik a kikúrt fb-hez és most se előre, se hátra. -
szabiviragh
újonc
válasz
Stylewars_kp #154 üzenetére
Beléptem a párom gépéről, ugyanígy azt írja, hogy nem tudja feldolgozni a kérést. Ez most már még elkeserítőbb, mint eddig. Mi a next step? Molotov-koktél?
-
szabiviragh
újonc
válasz
Stylewars_kp #154 üzenetére
Most már majdnem 4 nap telt el, de ugyanezt írja ki ez a geci. Van ötleted?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabiviragh #151 üzenetére
Googlebe szerintem van pár cikk. Hatása tudtommal kb nulla. Eu bíróságon lehet lenne értelme fellépni. De ugyan mennyi idő az meg pénz…
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabiviragh #150 üzenetére
Volt ilyen esetem amikor másnak segítettem. Altattam a beadást 48 óráig. Azután megint engedte.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabiviragh #152 üzenetére
Néhány óra és le fogják törölni az új felhasználói regisztrációdat.
-
szabiviragh
újonc
válasz
Stylewars_kp #119 üzenetére
Valahol olvastam, hogy amíg ez a formbeadós folyamat zajlik, addig nem szabad ugyanarról az IP-címről új FB-accountot létrehozni. Erről tudsz? Ez lehet valid? Vagy elég, ha csak egy új e-mail címről csinálom? Köszi!
-
szabiviragh
újonc
Tudtok arról, hogy ez a probléma kapott bármilyen publicitást Magyarországon? Van szerintetek értelme kelteni egy kis médiazajt?
-
szabiviragh
újonc
válasz
Stylewars_kp #142 üzenetére
Velem július 27-én történt ez, és azóta kb. 10szer próbáltam a te módszeredet. Eddig csak a standard negatív válasz jött, de tegnap óta azt írja a "nem vagyok robot" azonosítás után, hogy nem tudták befogadni a kérelmemet. Volt neked, nektek ilyen? Köszi előre is!
-
Hyena
senior tag
válasz
Stylewars_kp #147 üzenetére
Nos nem volt mitol felnem, hogy majd a facebook support kitilt ugyanis meg is jott az ujabb valaszuk a tegnap delelotti beadvanyomra ami pont ugyanaz mint amit elozoleg kuldtek azaz szamomra immar bizonyos , hogy valami automata kuldi...
Hi,
We are unable to provide access based on the information provided in the report. If you are still experiencing trouble logging into your
account, we recommend reviewing our self-help resources for Facebook and Instagram and using the self-help recovery flows:
Instagram: https://help.instagram.com/374546259294234?ref=cr -
Hyena
senior tag
válasz
Stylewars_kp #145 üzenetére
Huhhh fantasztikus hirem van , sikerult visszaszereznem a hozzaferesem melynek modjat masok tanulsagara leirom.
Nnnna nem a facebook support segitett hanem eszembejutott, hogy tulajdonkeppen van nekem egy oculust quest 2 headsetem is amely szinten ossze van kapcsolva a facebook accountommal es vajon most akkor az sem fog mukodni vagy mi van vele.
Elovettem majd a headset feluleten a messenger ikonra klikkelve az az uzenet jelent meg, hogy gyanus tevekenyseg miatt a facebook fiokom zarolva van , akarom e , hogy feloldjak amit akartam. Majd vegigvezetett azon , hogy milyen elerhetosegeim vannak, akarom e valamelyiket eltavolitani amibol persze akartam a hacker emailjet.
Mit csinaltam mostanaban mit osztottam meg, mire valaszoltam stb es akarom e valamelyiket torolni stb...
Mindent meg lehetett siman csinalni 2 faktoros azonositas nelkul.
Es ime mar bent is voltam a questen a facebook fiokomban.
Ugyanakkor a szamitogepemen es a telefonomon tovabbra sem lehetett belepni mert kerte a 2 faktoros azonositast es jott is lelkesen az uzenet a questen futo facebookba , hogy megakadalyoztak egy illetektelen hozzaferest...
Nnna sebaj gondoltam ha mar bent vagyok akkor megyek a biztonsagi beallitasokba es kikapcsolom a 2fa-t amit nagy meglepetesemre siman megcsinaltam majd a tobbi eszkozomon is be lehetett immar lepni.
Megjegyzem , hogy hasonlokeppen probaltam mar eljarni tabletrol , telefonrol, asztali geprol , instagrammon keresztul stb... de sehogy nem ment mert MINDIG a 2fa appba utkoztem, mignem kiderult, hogy a 2fa valamiert nem vonatkozik a questre es siman bejutottam. (lehet a hacker is igy jutott be vagy ki tudja meg milyen kiskapu van)
Szoval ennyi kerdes az , hogy akkor is ment e volna ez a dolog ha elozoleg nem lett volna a quest is hasznalva erre es csak most akartam volna vagy a quest mindig kivetel 2fa alol.
Igazi sci-fi hackernek erzem most magam, VR-ban behackeltem magam a sajat facebook fiokomba. Mar csak azt remelem , hogy a balfasz facebook support, nem fog majd kitiltani a delelott irt ujabb levelem folytan ... Az lenne meg csak "vicces" -
Hyena
senior tag
válasz
Stylewars_kp #143 üzenetére
Ujbol bekuldtem angolul kicsit atirva hatha most nem azt fogjak irni, hogy nem tudnak benne segiteni.
Amugy mar a instagrammon keresztul is probaltam mert regebben volt olyan lehetoseg, hogy azon keresztul be lehetett jutni illetve kikapcsolni a 2fa-t a hozzaferes ideiglenes felfuggesztesevel, de mar az sem mukodik.
Egyebkent marha jo ez a 2fa , pl engem sikeresen tavoltart a sajat fiokomtol mig a hackerrel ezt nem tette... -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #142 üzenetére
itt azért van pár lehetőség. -
Hyena
senior tag
válasz
Stylewars_kp #140 üzenetére
Nem aktiv, zarolva van. Masok nem is latjak.
En zaroltnak latom.
A "honapok" nem tunik nehany napnak... -
Hyena
senior tag
válasz
Stylewars_kp #138 üzenetére
Eleg sok idot fektettem bele, de nem jutok at a hacker altal telepitett ketfaktoros ellenorzesen.
Ott mindig azt irja, hogy mas metodus majd nehany nap mulva elerheto 2. faktorkent.
Meg jonnek az alabbi uzenetek a whatsappomra
You’ve not yet unlocked your Facebook account. Your unlock link will expire on július 29 2024 at 10:56 de. so please log into your account before that.
Ami jo vicc mert ha unlockolni akarom akkor keri a jelszot, amit mar megvaltoztattam, de utana keri a 2 faktoros azonosito kodjat ami ugyebar mar a hackernel uzemel.
A probalkozas mas modszerrelle klikkelve pedig az alabbi uzenet jon.
Másik lehetőséget szeretnél?A fiókod biztonsága érdekében csak néhány nap elteltével fogsz tudni a szokásostól eltérő módon bejelentkezni. Első lépésként nyisd meg a fiók helyreállítása funkciót.. (ha ezt megnyitom ujra keri a whatsappomat majd az igazolvanyomat es igy megyunk korbe korbe.
Ebbol amennyire most latom csak akkor lehet kitorni ha letellik az a bizonyos fent emlitett nehany nap es tenyleg lesz mas metodus a 2 faktoros szarsag helyett... -
Hyena
senior tag
válasz
Stylewars_kp #136 üzenetére
Mar irtam az altalad emlitett cimre es az alabbi valaszt kaptam ami elegge egy automata valasznak tunik:
Hi,
We are unable to provide access based on the information provided in the report. If you are still experiencing trouble logging into your account, we recommend reviewing our our self-help resources for Facebook and Instagram and using the self-help recovery flows::
Thanks,
Meta Support -
Stylewars_kp
őstag
Számodra is ezt a megoldást tudom javasolni: [link]
Szépen fogalmazd meg ezt a szöveget nekik angolul, amit leírtál nekünk.
Addig kell őket zaklatni amíg el nem fogadják a ticketet. Ha elutasítják, akkor mehet az újbóli beadás. Minden beadás esetén kicsit át kell fogalmazni. Néhány szó módosítása is elég.
-
Hyena
senior tag
2024.07.15-en delelott egy uzenetet kaptam, hogy megvaltozott a jelszavam es en voltam e.
Ez a valtozatatas a huangyang5@outuook.com cimrol erkezett amerikabol azonnal bejeloltem , hogy nem en voltam, de akkor mar keso volt mert a szamitogepem ki is leptetett a facebookbol es a telefonos alkalmazasrol is.
Probaltam mindenfele modon visszajelentkezni sajnos sikerultelenul. Bekuldtem a szemelyi igazolvanyomat is azonositasra de hiaba ugyanis minden esetben a ketfaktoros azonositas gatjaba utkozom. En magam is hasznaltam 2FA biztonsagot a telefonomra telepitett authentikatorral de a hacker valahogy megis megkerulte ezt belepett a fiokomba , megvaltoztatta a jelszot , torolte az authetikatoromat es egy sajat authentikatort telepitett ra, amin nem tudok atjutni. A fiokomhoz tavabbra is kapcsolodik a sajat legalis email cimem es a +telefonszamom is viszont mivel toroltek az en 2FA appomat es sajatot tettek ra igy a helyreallitasi kiserleteim sikertelenek. Tovabba a hacker hozzaadta a fiokhoz a sajat huangyang5@outuook.com emailjet is amit torolni kellene , tovabba eltavolitani rola a hacker "NQsunji" neven hozzadott authentikatorat.
Van valakinek otlete , hogy mit lehet tenni ilyenkor? -
moya#no1
aktív tag
Sziasztok. Olvastam hogy pár embernek sikerült az így meg úgy tiltott felfüggesztett fiókot visszakapni. Jelenleg nekem is ez a probléma áll fent, melyik megoldás vezetett sikerre ? 10napja várom türelemmel a “ felülvizsgálást “ de semmi. Előre is köszönöm
( sem hirdetésem sem nagyon megosztásom nincs az oldalon, még az is be van állítva ha jelőlnek jóváhagyjam a a keretlen jelőléseket elkerülve)
-
flippendo
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #131 üzenetére
Szia, igen a személyes profilomba gond nélkül be tudok lépni, csak már nem tudok váltani az oldalamra, mert nincs ott.
-
flippendo
csendes tag
Szia, sikerült végül visszakapnod az oldaladat? Úgy látszik ugyanebbe a történetben futottam bele én is... Messenger üzenet, hogy eseteleges letiltásra kerül, rákattint, kitölt... hajnalban kártyáról fb ads hirdetések kifizetése... Bank, letiltás, reklamáció.. Írtam a supportnak, kitöltöttem a forms-ot.. még csak mai történet, de kíváncsi vagyok meddig fog tartani
-
stef5
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #125 üzenetére
Ez igaz, én is átírtam a szöveget kicsit, nehogy kidobja a rendszer, hogy robot, vagy ai írja.
Örülök, hogy működik! -
zyx02
újonc
válasz
Stylewars_kp #125 üzenetére
Siker!! Köszi a form ötletét és a biztatást, hogy ne adjam fel.
Amit most máshogy csináltam: Konkrétan bemásoltam nekik mellé a belépések azonosítóit, sütiket, stb-t a korábban letöltött logból. Megírtam mellé, hogy melyik az enyém, és melyik nem.
Beküldés után, 2 órán belül jött a "jelszó helyreállító", amivel be tudtam lépni. Egyből le is csatlakoztattam a kamu instát.
Hátha másnak is segít az infó :-)
-
zyx02
újonc
válasz
Stylewars_kp #123 üzenetére
Sajnos nem
Az említett kérelmemre nem jött válasz azóta sem. 14-én meguntam a várakozást, beküldtem még egyszer. Ott fél órával rá jött a válasz, hogy bocsi, nem tudunk segíteni. Utána megint beküldtem, szokás szerint kaptam sorszámot, de azóta megint semmi. De lehet inkább megint beküldöm még egyszer...Lassan már kezdem azt hinni, hogy valamit rosszul csinálok, vagy valamit rosszul írok bele a formba. De őszintén, mást nem tudok beleírni. Utóbbi időben már eléggé hivatalos stílusúra is fogalmaztam. Lényegében ezt küldöm el, kis változtatásokkal.
Dear Sir/Madam,
My story is the following:
My account has been suspended on 24.02.2024. due to a fake Instagram account that is not mine and I have no relation to it. When I try to log in to Facebook, I get the following message:
"Your account was suspended because your linked Instagram account ngokimngoc5435 doesn't follow our rules.
Log into your linked Instagram account to appeal our decision.
You may have the right to challenge our decision in your country's courts, or refer our decision to a certified dispute settlement body."Naturally, I cannot log in to that account and appeal on Instagram because it is not mine and is not related to me.
I have tried writing multiple times to support@fb.com, appeals@fb.com, security@facebookmail.com, and platformcs@support.facebook.com, but I have received no answer. I even tried submitting forms through the Help Center in order to upload my ID, but the form did not work.
I have downloaded my information from Facebook, and I found that somebody logged in from Florida on 24.02.2024. shortly before my account received the ban. I have never been to Florida (nor to the USA) in my life, and I have been in Hungary that week - as evidenced by my activity log.
Would you be so kind to investigate my case?My Facebook ID is: ...
URL: ...
The e-mail that I used for the profile is: ...
Phone number: ...
Thank you very much for your kind help.
Yours Sincerely,
... -
stef5
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #70 üzenetére
Stylewars_kp - szuper vagy, működik!
Facebook fiók felfüggesztve insta fiók hozzákapcsolás miatt. Sehol, semmi megoldás, csak zsákutcák, viszont a
https://m.facebook.com/help/contact/772041170884838?wtsid=rdr_1Es4JS9Ov2fbxsKZp
linkre küldött email elfogadták hibajeggyel. Egy órán belül jött a válasz, hogy nem tudnak segíteni. Ugyenezt megírtam a support@fb.com email címre is, és elküldtem újra a fenti linkre még egyszer a panaszomat, és pár óra alatt megjött a jelszó visszaállító link, ami egyben aktiválta is a fiókomat, ebben az újraaktiválási folyamatban már meg tudtam szüntetni a hacker felhasználóval létrejött fiókkapcsolatot, most minden rendben!
Szóval köszönöm!
Nálam az Instán nem volt beállítva a két faktoros azonosítás, így jutottak be valahogy, úhogy azonnal ott is beállítottam. -
zyx02
újonc
válasz
Stylewars_kp #119 üzenetére
Hát, változó. Amikor 4x visszautasították egymás után, akkor az délelőtt volt. Utána el kellett mennem gép elől, a következőt pont délután adtam be. Jelenleg több, mint egy hete várok tőlük bármilyen reakcióra ezzel kapcsolatban.
-
zyx02
újonc
Sziasztok!
Az én Facebook fiókomat is egy kamu Insta miatt függesztették fel - a normális Instámmal semmi baj sincsen. Február 24. óta szenvedek ezzel... Jó lenne nem elveszíteni 15 évnyi emléket és 4-5 page-et, amin főként nagyobb rendezvények fotói voltak. :-) Jelenleg azok sem érthetők el, mert felfüggesztették a fiókom...
Próbálkoztam a Stylewars_kp által beküldött űrlappal, többször is. Volt egy nap, amikor 4x visszautasították perceken belül, de általánosságban azt mondhatom, hogy heteket várok rá, mire jön valami reakció. Természetesen, negatív jellegű. Emellett végigbogarásztam szerintem a Help Center összes oldalát, de semmi értelmeset nem találtam.
A support@fb.com, appeals@fb.com, security@facebookmail.com, platformcs@support.facebook.com is írtam egy csomót, de még válaszra sem méltattak.
Californiai ügyvédeknek, Utah-i ügyvédeknek is írtam, de elutasítók voltak, mert már annyi panaszt kapnak a Facebookra, hogy nem küldik tovább a megkeresést... Elliot Reportnak is írtam... Visszaírtak, de ez meg az ő hatáskörükön kívül van.
Napi szinten csekkolom Redditen a facebookdisabledme subredditet, de ott is a legtöbben csak szenvednek ezzel a problémával. Több ember olyat is írt, hogy Meta Verified-on keresztül oldotta meg, mert ott VÉGRE tudott élő suporttal chatelni. Jelentkeztem rá én is, de ott is hónapok óta várólistán vagyok... Nem hiszem, hogy abból is lenne bármi.
A formssal még próbálkozom, mert látom, hogy pár embernek itt sikerült, de már kezdem unni, hogy őszinte legyek... Ilyen katasztrofális supporttal még nem találkoztam sehol.
Nincs valakinek esetleg egyéb tippje?
-
Jozelf
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #110 üzenetére
Sziasztok!
Engem is letiltottak, egy Hanoi -ból történő belépéssel, hozzákapcsolták a fiókomat egy ismeretlen felhasználóhoz. A módszered szerint jártam el, és 12 óra múlva kaptam egy levelet a Facebooktól, ahol tudtam új jelszót beállítani. Köszönöm az információkat! -
SütiGTi
senior tag
Egyik barátom járt sajnos ugyanígy, facebook kétszer is tiltotta, mind a kétszer volt hozzá egy üzleti oldal is. Most a második esetnél sajons pénzt is sikerült levonni a kártyájáról.
Szerencsére a banknál jelezte időben így a pénzt még aznap vissza is kapta.
A megoldás nem akar nagyon jönni, de a fent írtak alapján próbálkozunk a form kitöltésével illetve mail írással, vagy sikerül vagy nemA kérdésem inkább az lenne, hogy a megelőzésre van e valami ötlet?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
csikiandras #112 üzenetére
Részemről feladtam, nyaljanak sót a f*sbuknál.
-
csikiandras
újonc
Ugyanez a helyzet. Nektek megoldódott? Már mindent megpróbáltam....
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #110 üzenetére
Köszi, próbálom majd...
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #108 üzenetére
Nekem is céges profilról van szó, de ez a fenti videós hülyeség... Most még beadom párszor hátha.
Más. Amióta ez a végpontok közti titkosítást bekapcsolták (épp időben, hurrá) azóta eltűntek a beszélgetésből a korábban küldött/fogadott médiatartalmakazoknak akkor annyi, vagy majd visszakerülnek? Egyre több embernél kiírja, hogy "új készüléket adott hozzá a beszélgetéshez", holott ilyen nem történt
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #106 üzenetére
Ez de szar...nem is érdekel az egész innentől
-
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #104 üzenetére
Nem. Közben rájöttem, hogy nem szabad inkognitóban bejelenteni, mert nem fogadja el a kapcsolatfelvételi email címet. És akkor mi lesz? Felhívnak majd és beszélgetek velük vagy mi?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #100 üzenetére
"
Érvénytelen e-mail-címTámogatási csoportunknak a kapcsolatfelvételhez szüksége van egy érvényes e-mail-címre." beírtam 3-at...létrehoztam egy teljesen újat...nem megy tovább a form. Ötlet?
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Stylewars_kp #100 üzenetére
Köszönöm! Nézem...mi az a videós azonosítás?
Gyors kérdés srácok. Hogy lehet, hogy 20 perce haver fiókját ellopták és most elérhetetlen? Minden biztonsági beállítás be volt lőve ami szükséges odafigyeléssel rendesen, lépésről-lépésre. Ennyire nem lehet már megbízni ezekben sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest