- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Na jó, akkor maradok inkább a 360hz-nél.

Megjelenési MSRP 1500 vs 900 dollár azért nem mindegy...
-
tibaimp
nagyúr
Amúgy igazad van, hülye vagyok, eleve a 34 colos 21:9-es OLED monitorok is döntően 3440x1440 felbontásúak. Csak korábban én is 32 colban (16:9) nézelődtem, de aztán felmerült a 34 col, szélesebb monitor kivitel is...

szerk:
Most direkt megnéztem a nagykerben (annak van jó keresője) 27 colban OLED-ben van egy csomó 1440p-s....OK, nem szóltam....
-
tibaimp
nagyúr
Meglepődtem, hogy OLED technológia és "csak" 1440p! Eddig én OLED-ben UHD-t láttam csak...érdekes.
-
PTM
senior tag
A leggyakrabban én is a tévén szoktam játszani, csak annál a WOLED mellett döntöttem.
Monitornál viszont PPI whore vagyok a szövegek miatt, azért írtam az 5K-t.
De a mostani felhozatalból is találnék szerintem megfelelőt, ha monitort kéne vennem. Pár évvel ezelőtt még bajban lettem volna, mert ekkorában vagy hajlított VA, vagy sík IPS (esetleg TN) volt csak.Én az ilyen erősen kompetitív lövöldés vagy RTS vidóknál is mindig aggódom, hogy éppen rohama van-e a dudénak, de nem, ezeket így játszák.
Ebből sejthető, hogy mennyire vagyok közönség. -
Bossp
addikt
4k-ban a Sa.u qd-oled tv-n játszom. Monitoron nekem bőven elég az wqhd (most uwqhd qd oled monitorom van). A 165 Hz nekem bőven elég de az 1000 peak nitet keveslem a monitoron :D nem tudom hogy esportban használnak e a profik oled monitort de kétlem más szempontból az 500hz nekem nagyon parasztvakitas. De engem vakíthatnának egy jó 2000 nites wqhd qd olednmonitorral 😅
-
PTM
senior tag
Inkább lenne 5K mint 500 Hz.

De én örölök neki, hogy végre vannak egyáltalán 27"-os, számomra megfelelő sík panellel monitorok, ami VA vagy OLED. Ráadásul WQHD mellett 4K UHD-ban is, frekvenciában pedig bőven túl is teljesítik a 120 Hz-et, amit szeretnék megtartani. Samsungokban tudtommal ventilátor sincs, ami számomra elvárás.
-
tatu9
tag
Azt a type B 3.0 uplink csatlakozót el lehetne már felejteni. Nyilván találtak még vagy három raklappal a raktár sarkában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- SUSE Linux
- Elemlámpa, zseblámpa
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebből sejthető, hogy mennyire vagyok közönség.