Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10793 üzenetére
LM620 felem meg az LW5550/5590-nek kb én úgy tudom.
-
Zoty4
őstag
válasz
sz.z.csicsi #10793 üzenetére
dupe
-
blakey
titán
-
sz.z.csicsi
tag
Én a D-re gondoltam
Amúgy találtam valahol itt az oldalon sztem amolyan kategória összehasonlítót..nem tom ki és mi alapján állította össze,de ha a LM660s kb. az LW5500-nak felel meg akkor az írás szerint az a samunál D5700-6000. A D6500 hoz az LW650-eseket sorolja...persze ez csak a leírás szerint amit találtam.
-
Zoty4
őstag
válasz
sz.z.csicsi #10786 üzenetére
külső mediaplayert használok majd, nem nagyon bízok a beépítettben
es7000 azért több mint 700k, gondoltam hogy nem veri, de azért biztam benne titkon -
Gergőke88
addikt
válasz
Zjunior #10787 üzenetére
"A LedTvFutar.hu legkésőbb a panasz beérkezésétől számított 30 napon belül elvégzi a kifogásolt áru javíttatását vagy cseréjét, azonban a szükséges alkatrészek külföldi gyártóktól történő beszerzése esetén a határidő kitolódhat."
Szerintem ez nem itthoni garis, nem véletlenül az van benne hogy ő elvégzi.. -
Zjunior
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10786 üzenetére
Ledtvfutar
-
Zoty4
őstag
dupe
-
Zoty4
őstag
Köszi srácok
Azt meg tudjátok mondani még hogy a 660s az a es6500 vagy es7000 samsungnak felel meg?
-
dock3r
csendes tag
Érdemes Magic Motion távirányítót venni az LM620s-hez?
Azért a smart funkciók elég nehezen működnek hagyományos távirányítóval...
Ha veszek akkor ehhez már az AN-MR300 való ugye?
Köszi -
Berry_l
csendes tag
válasz
BloodRay #10775 üzenetére
Pedig több net-s bolt is írja az 5 év garit. Azt hol olvastad, hogy csak az edigital a hivatalos forgalmazó a netes boltoknál? Több olyan áruház is van, ahol bolt és net-s rész is van.
Az LG honlapon fent van egy garanciajegy minta. Aki olyat ad, annál szerintem jár az 5 év. -
BloodRay
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10741 üzenetére
Csak az edigital hivatalos forgalmazó a netes boltok közül, rakjon bármit bármelyik szuper netshop az oldalára. Nálam már itt bukik is a bizalom...
-
Zoty4
őstag
sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni
LM620S
LM660S
LM670S
készülékek közt mi a különbség?
Samsung TV-kben melyiknek melyik a ikertesója? -
blakey
titán
válasz
karicsek #10735 üzenetére
"A 659-nél sötétebb jeleneteknél pl az arc mikor elmozdul, majdhogy nem két képet látni, és ezt nem tudom beállítással eltüntetni."
Milyen beállítások mellett nézed? Szerintem valami plusz be van kapcsolva, mert akkor tapasztaltam ehhez hasonlót egy másik tv-n. A tv elektronikája jó, ha bármi nem odaillőt találunk, akkor nem szabad elfogadni, hogy ez már ilyen, akkor irány a szervíz.
-
blakey
titán
válasz
sz.z.csicsi #10763 üzenetére
Minden zavaró hiba feltűnik számomra (sajnos), így ezeket már az elején kiszúrtam volna, de semmi zavaró és általatok leírt jelenség nem tapasztalható, szóval biztos, hogy hibás darabokról lehet szó, elvileg minden termékben ugyanaz az elektronika, de attól még egy másik darabról van szó és bármikor lehet eltérés 2 termék között. Ami még feltűnt, hogy az idei modellek nagyon szépek, de nem biztos, hogy lecserélném, nem láttam jobbnak az ideieket, igaz otthoni körülmények között nem tudtam összehasonlítani, de biztos van olyan aki tudta, kiváncsi lennék a véleményére.
-
-
törölt tag
válasz
morpheuss12 #10748 üzenetére
Én a MindigTV-t fogom, a HD adások hangja egyrészt Dolby Digital, másrészt mpeg, a többiek h.aac, vagy ilyesmi. Engem is zavart az eltérő hangerő, a 750-es auto hangerő része vacak. (Érdekes, egy régebbi kis LG CRT pedig tökáletesen megoldotta.) Szóval, én a hangbeállitásnál mpeg hangfolyamot állitottam be, igy a TV hanyagolja a DD-t. Persze, igy is az erősitőn kell a hangerőt állitani...
-
torma1981
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10760 üzenetére
Adnak hozzá 2 ilyen szemüveget. Nem kell barkácsolni. De nem mindenhol.
Jaja alkudni kötelező. :-)
-
blakey
titán
válasz
sz.z.csicsi #10757 üzenetére
Elég régóta olvasom a fórumot, pontosabban rengeteg fórumot olvasgatok és feltűnt, hogy nem sikerült az LG beszerzésed egy LW659S személyében, nos, bizton állítom, hogy rossz példányt fogtál ki, nekem is egy samut váltott 46D6530 személyében és nem bántam meg, a samu képmegjelenítésben alul marad, sokkal "koszosabb" volt és nagyon nehéz jól bekallibrálni, nagyon sok tv megfordult nálam, de ez az LG az egyik a legjobbak közül való. Tuner rendben van, a mozgások is nagyon jók, színek is rendben vannak nekem semmi olyan hiba nincs, mint a leírtakban, ez olyan mintha valami elektronika bezavarna, médialejátszó részét nem használom, így nálam az nem szempont, de abban gyengébb.
-
sz.z.csicsi
tag
-
Zjunior
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10757 üzenetére
Hát nálam az is Fő szempont!
Ehhez jön a passzív 3D a design meg a magic remote controll + dual play mert van Xboxom is elég sokat használom!
Nagyon rosszul esne ha 350k-s Tv mellé vennem kéne még külön lejátszásra dolgokat! -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10756 üzenetére
Én is arról játszottam(2TB) a tv UE55C7700 (hibátlan volt mindent játszott,MKV általában)...váltottam 55LW659s-re..(kár volt) közel annyit se tudott lejátszani..vissza is adtam a tv-t(nem a lejátszási probléma miatt,hanem kép minősége) ,DE most LM körül kukucskálok(már elég régóta várom és ülök a pénzemen,de még győzködöm magam).Ez az ami külsőre is OK....De megjegyzem ne a lejátszó miatt dönts...bár nem rossz szemszög az se.!
-
Zjunior
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10754 üzenetére
Én kimondottan külső winyóról játzanám a dolgokat 3D filmek , HD filmek stb..
Én most egy 40leC650 ről váltok Samsung!
Ha annyit le tud játszani mint az akkor már én elégedett leszek!!! -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10753 üzenetére
Sajnos a saját lejátszóján igen..bár a tavalyihoz fejlődött(azt mondják).De itt is azt javasolták,hogy a legalapabb BR lejátszó is többet tud.És ezt láttuk a saját szemünkkel is .Az eladó is csodálkozott.Ez nem azt jelenti,hogy sz.r ..sőt lehet van aki észre sem veszi vagyis biztos hogy nem.Érzékenyebb szemmel igen.Most csúnyát mondok:a samu lejátszója hibátlanul adta és próbáltuk D és ES sorozatúval.MM-ban néztük a különbséget.Most megyek az Euronicsbe ott hátha tovább és jobban belenézhetek.Ja és én 55"-ba gondolkozom.
És még mindig LG-ben..(mielőtt kapnám a kritikát megint)
-
Zjunior
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10752 üzenetére
Miért mi a baja a saját lejátszójának???
Este megnézem azt az elmosódást!
Közel 400k-s Tévé elmosódna? -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10749 üzenetére
2D-t nézzél rajta.Tegyenek be Bluray anyagot természetesen külső lejátszóról,mert sajna a sját média játszója nem szupi.Teszteltük az eladóval és ugyanaz a jelenettel.Mozgó jelenet ember feje melletti vonalon elmosódik-eltorzul a kép---Na ez a külső lejátszón már nem jelentkezett.Ezt próbáltuk a 42"- 55 " tv-ig LM660
-
dock3r
csendes tag
Hello Mindenki,
na egész hétvégén az LG 42LM620s tévét néztem
Azt kell mondjam, hogy beszarás!
Eszméletlen jó a képe 3Dben, (valójában 2d alig néztem)
Nézegettem ezeket korábban a Saturnban és jójó 3d de meg biztos izgalmas is, de ez olyan mint a moziban!
És a mérete is megfelelő a kicsi lakásomban.
Minden funkcióját nem is tudtam végig zongorázni és magic remote nélkül sztem nehézkes is, asszem kell egyet vennem.
Szóval ez valóban olyan amit már érdemes megvenni...
Szép napot -
Zjunior
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10746 üzenetére
Én is azt akarok venni 1 héten belül!
Én nem vettem észre ma megyek a Médiába kiváncsi leszek Jobban szemügyre fogom venni!!!
-
Zjunior
veterán
válasz
morpheuss12 #10745 üzenetére
Szia!
Persze h felhangosodik mert nem stereoban szól gondolom hanem Dolby Digital vagy DTS...én szerintem
Az erősítőn próbálj állítgatni!!
Mert optikain csak ott lehet nekem is úgy van! -
sz.z.csicsi
tag
válasz
Zjunior #10744 üzenetére
Nem nálam!Nekem már nincs !
De ezt már kivesézgettük itt...sőt majdnem megdobáltak....de nem gond
Az üzletekben nézegetem az LM seriát mert nagyon szép a tv ..csak nekem(bár már nem csak nekem)valahogy a mozgó kép
De még megyek ma is mert eddig csak 10 féle anyaggal próbáltam tesztelni.Addig megyek amíg valamelyik jó nem lesz mert ez kellene nekem
-
morpheuss12
tag
Heló mindenki. Adódott egy kis problémám a hang átvitellel.
Adott egy LG 42LV4500 Full HD LED LCD TV - 42' egy Thomson házi mozi erősítő és egy UPC HD média box, na most a gond a következő. Optikai kábellel szeretném összekötni a három eszközt eddig semmi gond , viszont ha átkapcsolom HD csatornára akkor felhangosodik az adott csatorna és csak az erősítőn tudom lehalkítani. Miért van ez? Miért nem lehet a tv-t vagy a boxot lehalkítani? Elég zavaró 2-3 távirányítóval tévézni. De ha csak a tv van optikával bekötve akkor is csak az erősítőn lehet a hangot állítani. Most jelenleg a tv fülhallgató kimenetére van az erősítő rákötve így tök jó minden csak a HD műsorok nagyon hangosak .Jelen esetben nem nézzük a HD adásokat . De mindjárt itt az EB. Ha esetleg tud valaki valami értelmes ötletet akkor azt meg köszönném.
Előre is köszi aki segíteni próbál. -
Zjunior
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10743 üzenetére
Vmi el lehet állítva nálad!!
-
Zjunior
veterán
válasz
sz.z.csicsi #10740 üzenetére
Hogy érted h darabos?:S
-
sz.z.csicsi
tag
Ez pedig jó árnak tűnik és a gari is...vagy nem?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
karicsek #10735 üzenetére
A 659-nél sötétebb jeleneteknél pl az arc mikor elmozdul, majdhogy nem két képet látni, és ezt nem tudom beállítással eltüntetni.
Ezt annyiba jó hallani,hogy nem csak én tapasztaltam ilyet akkor nem az én szemem gáz.Az a baj hogy sajna ez nem hiba jelenség.De ez nem kárörvendezés nehogy valaki félre értse.
A LM660-os tulajoktól : a 2D mozgása nem darabos?Már vagy 2 hete nézegetem őket,de alig hagynak kibontakozni állandóan a 3D-vel mutogatnak....de nekem ...szóval furcsa...a kép. -
edeleny
őstag
válasz
huncutka1029 #10714 üzenetére
Ugyan ilyen rooter dolgozik nálam is.
Annyi van, hogy a modem végez minden csatlakozást a netre, (jelszó, meg ilyenek), annak van bekapcsolva a tűzfala, maga a router csak Bridge-nek van beállítva, így a többi készülékkel sem kell matatnom sokat. ( a TV előtt még van egy Switch az osztja ketté a netet a TV, és a Mediaplayer között.) -
edeleny
őstag
válasz
Lehiñito #10718 üzenetére
Elviekben nem, mindaddig amíg valaki rájuk nem szabadítja a fogyasztóvédelmet.
Gyakorlatilag kellene.
Bárhol vásároltad az EU területén, és ezt számlával tudod bizonyítani, ugyan úgy kellene foglalkozni vele, mintha itt Magyarországon egyenesen az igazgatótól vetted volna át a készüléket!Csak ugye tudjuk hogy a törvény előtt mindenki egyforma, csak van aki egyformább!
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #10733 üzenetére
Arra írtam amit, hogy ne állítsuk be egyenértékűnek a gyári garanciával azt amit linkeltél, amiről írtál, mert messze nem az. Ezt továbbra is tartom.
Az, hogy letöltötted a tanúsítványt nem jelent semmit. Nem jár ettől sajnos neked 5 év garancia. Az főként a számlától függ, amin ugye rajta van a vásárlás időpontja és helye.
Nem álszenteskedésből írom amit, hanem hogy tisztában legyetek a dolgokkal és ne essen senki pofára.
Szóval tény ami tény egy bolti garanciakiterjesztés is több a semminél, de mindenki mérlegelje, hogy mi mennyit ér neki.(#10735) karicsek -> Érdekes mert én nem ezeket tapasztaltam és ezt nem kötekedésből írom, elhiszem amit írsz. Én lehet megnézetném.
-
karicsek
aktív tag
válasz
ficánka #10723 üzenetére
Szia.
Próbáltam már mkv-t hdd-ről. Aztán lg 3D lejátszóról filmet. A netes tartalmak közül van egy, ami úgy ahogy- a pánzes trükk a bűvésztől, na ott kúszott a pénz előttem.
Ezért gondoltam, hogy a mélységélességen állítanék.
A kép maga 3D szépen látszik, de ilyen előre ugró dolgok nem nagyon vannak.
Amúgy a digi-nél vagyok és digitálisan nézem a csatornákat. -
karicsek
aktív tag
válasz
BloodRay #10724 üzenetére
Szia.
Nos van lehetőségem egyszerre nézni mindkettőnél ugyanazt a műsort, ugyanazzal a jellel, és bizony van különbség a képminőséget illetően, persze a 8500 javára. Talán a 659-nek a színei dinamikusabbak. De csak ennyi.
A 659-nél sötétebb jeleneteknél pl az arc mikor elmozdul, majdhogy nem két képet látni, és ezt nem tudom beállítással eltüntetni.
A kontraszt szintén jobb a 8500-nél.
Maga a tv menüje, meg a csatorna váltás is sokkal lassabb, mint a 8500-nél. A netes tartalmakról nem is beszélve.(pl. Vtuner) ez mindkettőnél van.
Félreértés ne essék, nem lesza----ni akarom, csak hát, ahogy Ficánka írta, a tavalyi év csúcskészüléke...hát nem is tudom.
Most írhatnám azt is, hogy a kollegámnak megnéztem a "régi" 2 éves S--- tévéjét, ami nem 200 hz , meg nem 850 mci, meg nem tudom mi, hanem csak 100 hz, amit nem lehet kapcsolgatni se, folyamatos tiszta éles képet produkál, alap beállítással, és gyors, mind a menü része, mind a netes tartalmak.
Aztán, még mindig nincs kizárva, hogy nálam nem stimm valami a készülékkel.
Dióhéjban ennyi. -
Zjunior
veterán
válasz
huncutka1029 #10733 üzenetére
!
Grat!
Hova valósi vagy? -
huncutka1029
addikt
válasz
BloodRay #10730 üzenetére
Nem erősítek semmit,
De vedd már le a szemellenzőt, és legalább olvaasd el amit linkeltem! én is védeném a hivatalos forgalmazókat, ha tele lennék zsével, de mint mint az ország lakosságának 75%-a én is küzdök hogy fizutól fizuig kihúzzuk, ezért természetes, hogy mindenből keressük az olcsóbbat. Persze a hivatalos gari "ingyen" van,mert megfizeted a magasabb vételárral!!!
ezért meg fizetni kell, de legalább nyugodt vagy, és még ezzel a biztosítással is olcsóbban kijöttél mintha Hivatalosan vetted volna meg.
És mi van amikor nem volt az 5 év a hivatalos forgalmazóknál sem,mert 1-2 nappal lecsúsztál a vásárlásnál?
Nekik sincs joguk biztonságban tudni a "Befektetésüket" mert egy ilyen kaliberű vásárlás sok ember 2-3 havi fizetésével egyenértékű.Tehát szerintem nincs értelme az álszenteskedésnek...
A tavalyi feltételek szerint én is lehúztam az 5 év gari tanúsiítványt íme:
"Ha az üzletben már nincs is"
Amikor az euronics-ban kérdeztem, akkor már nem volt tv., LW5500 és nem is ígérték, hogy az akció végéig tudnak szerezni, így bukta az 5 év gari!
pedig ez Szept eleje volt, de vitték a tévét mint a cukrot!
Ezért mivel konkrétan ezt a típust akartam, megvettem egy webshopban, a + 5 szemüveg helyett ajándék magic motionnal, 25K-val olcsóbban mint az Euro-ban vettem volna.
Ez van, ez Magyarország, Így élünk a Dunától keletre!És még mielőtt valaki megkérdezné, nem vagyok biztosítási ügynök, sem webshop tulaj!
Csak szeretem , ha tudok jó dolgokat ajánlani másoknak, mint ahogy te is remek szakmai tapasztalatokat osztasz meg velünk! -
Zjunior
veterán
válasz
huncutka1029 #10729 üzenetére
Köszi rendes vagy,Oksa!
jooker82: Nem olyat akartam de végül véletlenül LG-lesz
Elöltöltős kellett és 2 versenyző maradt a Bosch és ez [ LG ]Szóval beleszek LG-ve
!
Eddig Samsung cuccaim voltak, vannak de jön fel az LG
!
Kell egy kis változatosság!
Remélem nem fogok befürödni egyikkel sem!!
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #10729 üzenetére
Könyörgök ne erőltessük, terjesszük a hülyeséget.
Egy biztosítás(jó esetben) nagyon nem egyenlő a gyártói/forgalmazói garanciával. Egy netbolt "garanciakiterjesztése" meg pláne nem...Ez meg mi akart lenni??:
"ha az üzletben már nincs is" Mi nincs? Garancia?? Készülék?? Ha készülék nincs, azaz nem hivatalos forgalmazónál veszed, akkor nem igényelhetsz semmit. Ha meg ott veszed az akció időtartama alatt, jár automatikusan, nem kell sehova regisztrálni. -
huncutka1029
addikt
válasz
Zjunior #10725 üzenetére
üzlete válogatja, jún.15-ig VAGY A KÉSZLET EREJÉIG
ha az üzletben már nincs is, akkor is igényelheted az LG honlapján történő regisztrációval, kell a vásárlás dátuma, és az üzlet neve , garijegy (piros) és a blokk, vagy számla száma.
Letöltöd az oldalról a tanúsítványt, és csókolom.
Ez tavaly is így volt.Ha webshopon veszel, "szürke importos" készüléket, vagy már vettél, akkor is van lehetőséged egy az LG Magyar Kft, által adott 5 év gondoskodással közel megegyező biztosítás t/ garit venni, ami kiterjesztett a töréskárra is
Már linkeltem párszor de Itt van Újra
olvasd el. Felhívod őket, és adnak tájékoztatást az árról és a feltételekről. -
Zjunior
veterán
Valamit nem értek...
AZ 5 év garanci[ Itt 15ig ]a, vagyis gondoskodás akció most meddig van Június 15 vagy Június 30-ig??
Itt meg 30-ig!
-
ficánka
csendes tag
válasz
karicsek #10712 üzenetére
Azt tudod,hogy a tavalyi év 1-ik csúcs készülékét alázod?Az nem a TV hibája ha nem kiugrós a jelenet,hanem a film gyártójáé!BR-ről a rajzfilmek és sok akciós is magával ragadó élményt nyújt!!Ki a szolgáltatód és miről nézel 3D-t,hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak?
-
jooker82
nagyúr
-
BloodRay
veterán
válasz
Zjunior #10720 üzenetére
Az akciót? Mondjuk az LG-től?
Nameg mondjuk ezt is idevág. -
BloodRay
veterán
Aztán az ES6800 miben is üti az LM660-as szériát? Abban, hogy 2 magos processzort használ, mégis lassabb?
Egyébként nem nagyon volt időm visszaolvasni a kérdéseket, mert most értem haza nemrég, holnap meg Pestre megyek, de csak hogy mindenki tudjon erről a szerintem nem rossz akcióról is: A Mediákban, Saturnokban vásárolt 42"-os és annál nagyobb, LM660 és ennél magasabb kategóriás LG-khez Optimus L5 telefon jár.
(#10718) Májküll -> Foglalkozik, csak kérdés mennyire, hogy...
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Eu garanciával foglalkozik a hivatalos Lg szervízhálózat?
-
jooker82
nagyúr
válasz
huncutka1029 #10715 üzenetére
köszi,nagyon jó....
ez amúgy az LG találmánya??
Vmelyik tv-nél láttam ilyen távirányitót ezüstösbe,az még szebb volt ettől... -
huncutka1029
addikt
válasz
foxi69 #10703 üzenetére
Ln az LG-t ajánlom, megbízhatóbb, Az általad linkelt samuból volt a családban 2-is, de gyorsan megváltak tőle.Az egyik pixelhibás lett, és elszállt a hang kimenete
a másik meg asszem tuner bajokkal küzdött, elfelejtett csatornákat, kikapcsolásnál.Pc dream? Hmm, kapott már hideget, meleget, is, az áraik jók, a gari kezeléssel nem mindig vannak toppon.Tudod Ők is "szürke importosa, mint minden Webshop!
Keres vissza a fórumon PC dream, és PC álom kulcsszavakra.
-
huncutka1029
addikt
válasz
jooker82 #10696 üzenetére
Látom már válaszoltak, de ITT egy video arról hogyan is műxik
-
huncutka1029
addikt
válasz
BÁ Nutrition #10692 üzenetére
Először is kell egy router, wi-fis, vagy sima is megteszi
A TV-t a routerre kell csatlakoztatni, kábelel, vagy a saját LG wi-fi stickkel
A PC-den be kell kapcsolni az internet megosztást, hogy a felcsatlakozó eszközök használhassák az internet kapcsolatot.
Azután a router beállításainál kell kicsit matatni, itt engedned kell az ssid kapcsolatot,
Utána a TV- beállítások menüjében a hálózat tipusát kell megfelelőre vezetékes, vagy vezeték nélkülire állítani az IP és a DNS beállítás legyen automatikusra állítvaEzután egy teszt, és kiírja ha az átjáró vagy bármi más miatt nem tud csatlakozni.
Ha ilyen van akkor megint a routernél kell bogarászni és a mac adddresst klónozni a TV-hez.
Nálam ez a beállítás van, így net, és hálózat is van
Nálam úgy lett stabil, és automatikus, hogy kikapcsoltam a Router tűzfalát, és a jelszókérést. Nálam most minden eszköz Lan-on csatlakozik, ezért a wi-fi rádiót ki is
kapcsoltam, mondjuk amúgy is családi házban lakom, nem igen "lopja" senki a netet
A frissítéseket egymásra épülve fogadja, tehát nem lehet pl (kamu verziószám3.5.10-ről egyből 8.10.05.)-re frissíteni, előbb letölti az összes köztest, ezt automatikusan képes a háttérből megtenni, ezért néha előfordul, hogy tv-zés közben egyszer csak újraindul a készülék
Mondjuk mostanában nem igen volt frissítés.Ja és még egy apróság:Ezen az URL címen be tudod állítani a TV hálózaton megjelenő nevét, így könnyebb beazonosítani ha a hálózatoddal valami van,
-
synar
őstag
válasz
Jester01 #10689 üzenetére
Köszi, de akkor nem ezek szerint nem írtam le érthetően. Akkor egy példa:
A felvett anyagon lapos fejű emberek vannak, ha belépek a képarány menüben a mozinagyításba, akkor tudom tologatni a lapos fejeket le és fel + ki tudom nagyítani őket jó nagyra, de továbbra is laposak maradnak és nem tudok kerekfejű embereket varázsolni belőlük. Hangsúlyozom, hogy ez csak a 4:3 arányú és teljes kitöltésre nagyított, felvett műsorok visszajátszásakor jelentkezik, ahol a szélesség marad a képernyő széléig, de függőleges irányba összenyomódik. Na mindegy, lehet együtt élni vele, csak nem érdemes... -
karicsek
aktív tag
válasz
ficánka #10695 üzenetére
Köszi.
Kár hogy nem lehet állítani, nem az igazán tévéből kilépősek a 3D filmek.
Látni-látni a mélységet, de nem az igazi. Maga ez a típus valahogy nem az igazi. Még a kép minősége sem. (LW659S) Még van egy pár hibája, amit az ember a hosszú válogatás előtt sem figyel meg.
Van egy LE8500-m, annak sokkal jobb a képe, mindenben.
Hát kár.... -
foxi69
tag
Sziasztok!
32"-os, kis fogyasztású, megbízható LED TV-t keresek, ami PVR-t is tud. Digikábelre lenne csatlakoztatva.
Ezeket néztem ki:
Melyiket érdemesebb venni? Mik az esetleges előnyeik és hátrányaik? A boltot ismeritek? Megbízhatóak? A garancia vajon gond nélkül érvényesíthető?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
berlin
csendes tag
Köszönöm!
A képét szokni kellett - ezt komolyan mondom.
Valahogy a tárgyakat embereket megvilágítva érzékelem.
Olyan kicsit, mint valami '80-as években csinált angol tévéjáték.
Szóval ez nem tetszett.De 2 nap alatt ráállt a szemem, megszoktam.
A 2D-ből 3D konvertálás is igen látványos és szép tud lenni.
Külön be lehet állítani a 3D "mélységét". Nagyon szép!
Elképesztő!!!
Persze nem minden 2D filmnél látszik nagyon, de ahol igen, ott nagyon szépen mutat.
Na és a 3D-nél a hang is 3D lesz, az is szépen szól.Mivel én T-home boxról nézem a tévét, IPTV, így a Magic Remote-ot nem is próbáltam ki.
Hiszen a TV távíránytójával csak ki-be kapcsolok, hangerőt adok, és 2-ről 3D-re váltok.Negatívum, hogy a képernyő felülete tükröződik, és nekem a TV pont az ablakkal szemben van. Így a 3D-hez le kell engednem a redőnyt. Mert egyzserűen rontja a 3D hatást, hogy a tükörkép a tévé üvegén megcsillan.
Most még tesztelgetem a tévét, mindent állítgatok rajta.
Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest