Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
van esetleg ötlete, hogy a smartshare miért nem elérhető kábelen keresztül a tévéről? wifin rendben működik, régebben kábelen is működött.
net is van a tévén, ip-t kap, satöbbi. de a wines gépen, amin a smartshare fut, nem látszik, egyébként ha lan-on lóg a tévé se az egyéb eszközök, se a médiaeszközök alatt.
minden hülye hálózati eszközt újraindítottam már, adtam fix ip-t, wines tűzfalt kikapcsoltam. tévét frissítettem.
lehet, ott követtem el a hibát, hogy mikor rádugtam a kábelt, na, előtte nem kapcsoltam ki a wifit.
emby pl. fut, de nem igazán jött be nekem, a servioo és társai még annyira se. csicsa nem érdekel, se ajánló, se leírás, és az embyből olyan alapvető dolgok hiányoznak, hogy következő file-ra léptetés, vagy hogy egyből lejátszon, nem kelljen nézegetnem feleslegesen még egy képernyőt. plusz a 10 mp-es léptetés is jóval gyorsabb smartashare alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest