- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Computex 2026: a Cooler Master tápjai számára a GPU-nk biztonsága az első
- Hobby elektronika
- Nem szereti a Linuxot az NVIDIA RTX Spark
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Hááát engem az döbbentt meg ill erőteljesen elgondolkoztatott mekkora is és hol van az emberi hülyeség határa! Most komolyan porszívó->online dedikált szerveren keresztül??? Aki hisz az ilyen hókuszpókuszban azt én csak sajnálni tudom! De van egy nagyon egyszerű megoldás az ilyen "esetekre" hívja át a jucinénit és az offline is kitakarít, ha a tulajnak büdös a saját szemetét eltakarítani! Mert ehhez ugye egy online robot kell esetleg kamerával, hogy mindenki láthassa ahogy a tulaj szájából, meg egyéb helyekről kiesett ilyen-olyan darabokat összeszedi.......
Mert ugye nem elég ha időzítjük és egyszer beállítjuk azt a robotot, kukucskálni kell a mobilon keresztül, mert akkor biztosan jobban csinálja
Te még nem tudod mennyit tud segíteni a háztartásban egy robotporszivo, vagy épp egy mosogatógép, mosogep ...
2-3 gyerek mellett...
Lehetne a patak parton mosni, de akkor a szomszéd fog lesni..
Manapság 150-ert lehet kapni egy normális gépet, ami felmos...
Ja az emberi hülyeség persze, hogy inkább a családommal vagyok, mint takarítok...

Ja, párom is mondta, minek robotporszivo... Hát igen, napi 2* megy, kikerül, tudja a dolgát...
Neki még könnyebb az élete ... Neked nincs, és neked nem is tudnék gépet javasolni.
Jucikat nem akarom beengedni fizikailag a privát térbe... A porszívó dolgozik, eddig 5-6 éve. Nos nem jött még Chen, hogy mi hol van a házamban.
Azt nem értem ilyenkor, ha számodra ez egy totál érdektelen termékvonal, miért nem tudod elfogadni, hogy másnak kell?
Idejössz, minősiteni másokat?
Azért ez felettébb bosszantó... Erre a stílusra mi szükség van???

-
lorinser
senior tag
Hááát engem az döbbentt meg ill erőteljesen elgondolkoztatott mekkora is és hol van az emberi hülyeség határa! Most komolyan porszívó->online dedikált szerveren keresztül??? Aki hisz az ilyen hókuszpókuszban azt én csak sajnálni tudom! De van egy nagyon egyszerű megoldás az ilyen "esetekre" hívja át a jucinénit és az offline is kitakarít, ha a tulajnak büdös a saját szemetét eltakarítani! Mert ehhez ugye egy online robot kell esetleg kamerával, hogy mindenki láthassa ahogy a tulaj szájából, meg egyéb helyekről kiesett ilyen-olyan darabokat összeszedi.......
Mert ugye nem elég ha időzítjük és egyszer beállítjuk azt a robotot, kukucskálni kell a mobilon keresztül, mert akkor biztosan jobban csinálja
Tipikusan azok szoktak ilyeneket mondani, akiknek nincs otthon robotporszívójuk, fűnyírójuk vagy épp mosogatógépük.
Baromira meg tudják könnyíteni az életedet, de hát szerinted csak hókuszpókusz. -
dolon75
senior tag
-
svgyula
addikt
-
dolon75
senior tag
Egyetértek veled a robotporszívó kapcsán, az ugye olyan eszköz, ami mindig is ezzel a mentalitással volt tervezve. Nem volt elvárható, hogy egyszeri tranzakció után örökké menjen a szerver.
Viszont eszem megáll az új Bosch mosogatógépen, amelyiken van egy gomb, azzal tudod az ECO programot indítani, oszt csókolom. Ha szeretnél mást, tessék letölteni az alkalmazást, wifi-re kötni a terméket, és akkor kiválasztható a többi program az alkalmazásból. ~30 000 forint felárért megvehető a +3 gombbal és kijelzővel szerelt variáns.
Ez a jövő. You will own nothing and you will be
happyátbaszva. Szép lassan majd kivezetik az összes offline gépet, aztán meg előfizetéses lesz az app. Franc se kéri önként ezt a baromságot egy mosogatógép esetén, de majd a részvényesek eldöntik helyettünk.erre a bosh gépre van linked?
én nem találtam, és kíváncsi vagyok rá -
svgyula
addikt
Egyetértek veled a robotporszívó kapcsán, az ugye olyan eszköz, ami mindig is ezzel a mentalitással volt tervezve. Nem volt elvárható, hogy egyszeri tranzakció után örökké menjen a szerver.
Viszont eszem megáll az új Bosch mosogatógépen, amelyiken van egy gomb, azzal tudod az ECO programot indítani, oszt csókolom. Ha szeretnél mást, tessék letölteni az alkalmazást, wifi-re kötni a terméket, és akkor kiválasztható a többi program az alkalmazásból. ~30 000 forint felárért megvehető a +3 gombbal és kijelzővel szerelt variáns.
happyátbaszva. Szép lassan majd kivezetik az összes offline gépet, aztán meg előfizetéses lesz az app. Franc se kéri önként ezt a baromságot egy mosogatógép esetén, de majd a részvényesek eldöntik helyettünk.Az autóknál is bevezették már ezt a "szolgáltatást"
A vicc az az egészben, hogy ott a vas csak nem férsz hozzá a saját megvásárolt eszközödnél
Ráadás a Boch-nál egyszeri(?) a kibontakozás
az autóknál meg havidíjas! Teríts-meríts aranykorszak van a szoftver feljesztőknél! 
Ez kb olyan mintha veszel 1kg kenyeret 600Ft-ér és utána fizetsz a péknek minden levágott szelet után 100Ft-ot aztán ha penészes lesz és reklamálsz, széttárja a kezét, hogy lejárt a garagcia.......
-
RolandSz
csendes tag
happyátbaszva. Szép lassan majd kivezetik az összes offline gépet, aztán meg előfizetéses lesz az app. Franc se kéri önként ezt a baromságot egy mosogatógép esetén, de majd a részvényesek eldöntik helyettünk. -
blagolf
senior tag
Aki lusta porszivózni, meg is érdemli.
-
svgyula
addikt
-
pontazire
tag
Ilyen esetekben tegyék ki open sourceba, aztán majd üzemeltet szervert hozzá aki akar. Vagy legalább egy utolsó utáni offline patch, és működjön úgy, amennyire tud.
Például a Pebble óráknál pont így csinálták.
-
pulutodurumo
őstag
Ilyen esetekben tegyék ki open sourceba, aztán majd üzemeltet szervert hozzá aki akar. Vagy legalább egy utolsó utáni offline patch, és működjön úgy, amennyire tud.
-
mjani1172
addikt
Van itt egy figura, aki mikor szóba került bármilyen lehetséges hiba, mindenkit lehülyézett. Na, kíváncsi vagyok.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASUS ROG Gamevice Kontroller (Gyári dobozos, ROG Phone 1-hez)
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó apple pencil 2
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Nasan mobiltelefon kijelző felújító szett.(csere is )
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapotban 100% akkumulátor (99 ciklus)
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS TUF Gaming B760-PLUS WIFI D4 Alaplap (ddr4)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Ráadás a Boch-nál egyszeri(?) a kibontakozás
az autóknál meg havidíjas! Teríts-meríts aranykorszak van a szoftver feljesztőknél!