Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• valakky

aktív tag

válasz IRO21 #103720 üzenetére

tuti, hogy a tévénél van valami vagy esetleg még a hálózati eszközöknél, felpakoltam egy másik gépre is a smartshare-t, azon se látja.
    de közben kezdem megszokni az emby-t... igazából most már kicsit jobban belemélyedve és napi szinten használva egy dolog hiányzik már csak a rengeteg plusz mellé amit nyújt, az idősáv/menü részben a csuszkán való léptetés. a smartshare-be lenyilra jött elő, és a fel nyíllal lehetett abban a menüben is lépegetni, meg az oldalnyilakkal is, illetve ugye itt volt még az egyből a mappa következő fájljára léptetés "gombja".
    ha esetleg valakinek van köze a program készítőihez, akkor üzenem nekik, ha ezt lenyúlnák a smartshare-ből, akkor gyk. tökéletes lenne.

• valakky

aktív tag

van esetleg ötlete, hogy a smartshare miért nem elérhető kábelen keresztül a tévéről? wifin rendben működik, régebben kábelen is működött.
    net is van a tévén, ip-t kap, satöbbi. de a wines gépen, amin a smartshare fut, nem látszik, egyébként ha lan-on lóg a tévé se az egyéb eszközök, se a médiaeszközök alatt.
    minden hülye hálózati eszközt újraindítottam már, adtam fix ip-t, wines tűzfalt kikapcsoltam. tévét frissítettem.
    lehet, ott követtem el a hibát, hogy mikor rádugtam a kábelt, na, előtte nem kapcsoltam ki a wifit.
    emby pl. fut, de nem igazán jött be nekem, a servioo és társai még annyira se. csicsa nem érdekel, se ajánló, se leírás, és az embyből olyan alapvető dolgok hiányoznak, hogy következő file-ra léptetés, vagy hogy egyből lejátszon, nem kelljen nézegetnem feleslegesen még egy képernyőt. plusz a 10 mp-es léptetés is jóval gyorsabb smartashare alatt.

• valakky

aktív tag

Gondoltam itt is megkérdezem, nem csak a Tarr kábeltévés topikban, hátha lesz valakinek ötlete.
    A tévé egy 43uj6307.
    Az vajon miért és mitől lehet, hogy nekem pl. az Ozone Tv, Viasat History eltűnt a a sok analógot lelövő csatornaállítás óta?
    Megcsináltam az újrahangolást is, 3x, 3 különfélével, automatikus csatornafrissítés, kihagyás, ilyesmik.
    128-on ott a Life tv, aztán a következő 133-on a Spektrum. A kettő között kellene lennie az Ozone-nak. Hiányzik még így pár csatornahely:
    Fem3 sincs, ugyanígy egyszerűen a csatornahely sincs, nem találta hangoláskor, rögtön a Paramount után jön az Axn. Ez mondjuk nem érdekel.
    Meg Viasat History se, 119 után egyből a 122 jön(ne, ha lenne CI modul). A kettő között van elvileg. Ezt mondjuk szeretném tovább is nézni, mint ahogy az Ozone-t is.
    Lehet, hiányzik még így pár csatorna, de tovább nem volt kedvem nézegetni, mert ha hiányozna se érdekelne.
    Extra csomag, elvileg benne vannak.
    LG webos-es tévé, van egy régebbi és egy újabb is még ezen az előfizetésen, igaz, azokban van CI kártya, plusz csatornákkal. Az egyik át lett rakva ebbe a tévébe, jöttek vele a fizetős csatornák is, de a programhelyek ugyanígy hiányoztak ebben a tévében, de a másik kettőben megvannak, meglettek az újrahangolás után. CI kártya nélkül is lehet őket nézni. Megcsináltuk mellé az USB-vel a csatornamásolást is, pendrive-ról az egyik tévéről, kiosztásban már ott voltak, de nincs szolgálatást írt ki rá. Kézileg is átállítottam az adott frekvenciára (megnéztük a másik tévén, hogy hol van az Ozone), de ugyanez, nem lát ott adást.
    Gondolom az ügyfélszolgálat elhajtana, hogy a hiba a készülékemben. Viszont ötletem sincs, miért nem találja nálam ezeket a csatornákat, kézzel se.
    Amit nem próbáltam ki, hogy átviszem a tévét a másik koax kábelre, minden más megvolt, hátha valami splitter vagy mittumén mi hiba, bár nem tartam reálisnak.

Új hozzászólás Aktív témák