Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Krajczi #86169 üzenetére
Nem a figurára gondoltam, hanem ott a krokodil feje feletti fehérre űrhajóra gondolok. Amin a 2x2-es trans-red dish van. Közben megtaláltam Stardefender 200 lesz 9632-es szerintem
.
Bár a nagy képen nem látom.
Nekem 4x8 lapos város van tűzoltósággal, shell kúttal, rendőrséggel, házakkal. Csak nincs több helyem bővíteni.
Nekem is a Galaxy Commander a kedvencem.
Tizen éve vettem meg. Gyerekkoromban esélytelen volt. Itt nem is nagyon volt lego akkoriban.
A Black Falconos 6030-as kőhajító volt az első legom. Látom az neked is megvan. -
sb
veterán
Nekem egy S@H rendelésem lóg már 1 hete reakció nélkül. Egy Battle Bus előrendelés - én már akkor nyomtam rá mikor februári szállítást írtak rá, szóval eleve így terveztem, ez nem gond. Viszont van mellé PaB ami már 4-5 napos küldéssel jönne - Az Eldorado mellé nemrég még megjött pár nap alatt. Meg mellette ott a Balerina gwp és a Tic Tac Toe amit ki szoktak küldeni külön, azonnal. Írják is, de semmi, feldolgozás alatt.
Cserébe ma jött a mail, hogy rendelhetek még ha karácsonyig meg szeretném kapni. Ja.
PaB viszont remek, hogy végre minden egy kategória és gyors (már ha sikerül) szállítás. Nem volt róla szó, de a brickfanatics szerint sok elemre 30% kedvezmény is volt (van). Nem jelölik sajnos külön, de valóban van ami olcsóbb.
@Krajczi
Mindig elámulok ezen a gyűjteményen. -
tPedro_
őstag
válasz
mocsyvitya99 #86168 üzenetére
Nekem is hasonló bravostore/packeta rendelésem lóg a levegőben.
A packeta amúgy "normális" volt, pár napon belül utánanéztek és visszajeleztek, hogy a csomag eltűnt. Kártalanítani viszont engem nem tudnak, csak a feladót, mert velük állnak szerződéses viszonyban.
A bravostore-t múlt héten hétfőn még sikerült elérnem telefonon, akkor azt igérték, hogy utánanéznek és értesítenek, de azóta semmi. Emailre nem válaszolnak és a telefont se veszik fel.Lehet ilyen esetben banknál charge back-et kérni? OTP-nél csinált már valaki hasonlót?
Vagy fogyasztóvédelem/békéltető testület? -
Krajczi
tag
válasz
xcvbxcvb #86167 üzenetére
Köszönöm.
68 alaplapból áll a város, nem tudom elcsomagolni.
A 375 számú, sárga vár van meg, ahhoz tartoznak figek sisakrostélyokkal együtt.
"Viszont a középső fehérre nem jöttem még rá." - az fehér, feldőlt, robotszerű?
Az is Ninjago vagy Chima része szerintem.
Ha megint arrajárok, lefotózom azt is.
6980 Lego Galaxy Commander a NAGY KEDVENC. Csak az másik fotón szerepel.
Rengeteget játszottam vele gyerekkoromban.
Azóta a város nagyobb lett és rendetlenebb. -
mocsyvitya99
csendes tag
válasz
HUN_Sector #86117 üzenetére
november 23-ai rendelés szintén a battle bus, ma reggel kaptam emailt, hogy átadták a dpd-nek, csehországból jön, nyomonkövetésem is van már.
Rendeltem egyet a bravostoreból is, 4 napja a packeta szarakszik és még mindig "úton". Holnap telefonálok, mi van már ezzel a csomaggal.
-
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
HUN_Sector #86160 üzenetére
Pedig majd minden videójában emlegeti a shopot, a videók leírásában is ott a link
-
Krajczi
tag
válasz
xcvbxcvb #86163 üzenetére
Köszönöm!
Hoppá, ennek sok része van!
Illetve a Brickseten a Ninjago-k között kerestem, de fotó alapján biztosan nem találtam volna meg.
A többi elem nem ismerős...Sajnos a Space készletek a többivel (pirates, Castle, némi Technic és egy nagy város) együtt rideg sorban vannak: porosan egy fűtetlen padláson.
Egyelőre nem fotogén a táj.
Nem adom el.
Semmilyen készletet nem adok el. -
Krajczi
tag
Egy kis segítséget kérnék.
Ez a narancssárgás készlet milyen számon szerepel?
Köszönöm. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
HUN_Sector #86160 üzenetére
Csomádi székhely amit azt sem tudok hol van de bodajki levelezési cím ami itt van 2 faluval odébb.
Hát ez érdekes...Na jó, csak 108 km-re vannak egymástól most megnéztem.
A cégképviselő nő amúgy Bodajkon lakik és a Válasz jelöltjeként indult is az önkormányzati választáson szóval ő valós személynek tűnik.
Studi: én ennek a Szabó Biankának írnék. Ahogy nézem Móron van fizikai boltja is.
-
HUN_Sector
őstag
Életemben nem láttam egy videójában sem hogy promózott volna ilyen boltot.
Név: BeeCorp Studio Kft.
Székhely: 2161 Csomád, Levente utca 14/A
Levelezési cím: 8053, Bodajk, Semmelweis Ignác utca 28.
Nyilvántartásba vevő hatóság: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 07-09-026276
Adószám: 25370544-2-13
Képviselő: Szabó Bianka Anna
Telefonszám: +36202445806
E-mail: info@ajandekweb.hu
Honlap: http://ajandekweb.hu
Bankszámlaszám: 12023101-01527910-00100004Maga a cég működő, negatív információ nincs ról a cégtárban. De a legelső mondatomban írottat tartom.
-
maross
nagyúr
Esetleg egy elado elmo figuraja van valakinek? Haver kislanyanak keresem, bricklinken 3000 + postaert latok, nem tudom ez mennyire jo.
-
Đusty
addikt
Tud valaki lego fát amivel szimulálni lehet az évszakokat?
Tehát kellene valami rózsaszín, zöld, narancssárga vagy barna levél és kopasz ágak. -
umek
tag
Uhh, ez nem hangzik jól. Tudom a sztoriját, a gyerekeimen keresztül valamennyire követem is a csatornáját. Sajnálom a srácot, mert egyszer már be is zárta a shopot, és ez már a második próbálkozása, de lehet, hogy nem a megfelelő emberekkel hozza össze a sors. Ezek ilyen bér-üzemeltetők, és akkor úgy néz ki, nem a legkorrektebbek... Nem a sajátja ugye...
-
Throme
veterán
Jó ideje nem nézem a csatornáját.
Azt hallottam, hogy belekezdett ő is a shoppingba, de hogy nem ő csinálja, hanem valaki itthonról....
Lehet máris átverték..#86154dellfanboy
Ha felmész a yt oldalára van egy olyan videója, amiben elmeséli hogy került ki, hol él... (ez még azelőtt készült, hogy elengedtem a csatornáját). -
LÁZ
Topikgazda
tipik, addig jó a kuncsaft, amig fizet, én ma már senkinek se hiszek el semmit, ha korrektek lennének, már rég elküldték volna a bármit is, vagy legalább vmi kuponnal kiszúrták volna a szemed, amit levásárolhatsz vmikor..
ps. sztem felesleges telefonálni, ha úgy is kinyom, még 1x irnék a jutubra, hogy minősithetetlen a kommunikáció a shoppal, és ez az ő renoméján is ront, úgyhogy kezdje el számon kérni a munkatársát/alkalmazottját/akárkijét, azt is megemliteném, hogy azért gondolkodtál előre, mert karácsonyra szeretted volna, de ez igy kuka, szerinte mi a megoldás...
-
Studi
veterán
Hogy teljes legyen a sztori: maga az oldal egy LEGO tematikájú Youtube csatornához tartozik. A csatornát épp egy amerikában élő magyar srác csinálja, a webshopot az ő brandingjével csinálja itthon valaki.
A rendelést dec 3-án adtam le, és fizettem ki.
Dec 6-án, mivel nem mozdult a státusz, telefonáltam, hogy mizu? Be nem mutatkozott aki felvette a telefont, de ígéretet tett, hogy következő héten feladja a pólót, dec 13-ig megkapom. Emailben semmi további értesítést nem kaptam, ezért tegnap újra kerestem, de a szám nem elérhető. Felkerestem a Youtube csatornát üzemeltető srácot, ő elnézést kért, és mondta, hogy neki is ígéretet tettek a feladásra. Most itt vagyok, hogy a telefonszám továbbra sem elérhető, amikor kicseng (tegnap este és ma egyszer-egyszer véletlenül), akkor kinyom, vagy nem vesz fel.Ezért érdeklődök, hátha van másnak is tapasztalata velük?
-
LÁZ
Topikgazda
életemben nem hallottam róla, de egy telefont vagy inkább emailt (hogy legyen nyoma is) megérne, hogy rákérdezzél, mikor lesznek szivesek teljesiteni, annyi idő alatt, már ámerikából is ideért volna...
ps. még akár fel is háborodhatnál, pláne, ha azóta is kussolnak, mert akkor nekik nem fontos, hogy a vevő értesitve legyen bármiről is...
-
Studi
veterán
Sziasztok,
Építsd fel! oldal, illetve az ahhoz tartozó webshop ismerős itt? December 3-án kifizetett megrendelésem még a mai napig nem adták postára. Azt hiszem a karácsonyi ajándék jellegéről lemondhatunk, de kezdjek el aggódni a pénz miatt is?
-
nyul105
senior tag
-
vesir
tag
Két PAB rendelésem is van (osztrák shopból), amiket még október 2-án adtam le és azóta sem indították útnak. Bőven túl vagyunk a 40 munkanapos határidőn. Ügyfélszolgálat hozzámvágott 1500 pontot de törölni nem engedik egyik rendelést sem. Másnak is van hasonló rendelése?
Jó hír viszont, hogy innentől már nincs külön Best Seller és Standard, minden PAB rendelést trackinggel küldenek, 8 munkanapos kiszállítási idővel, hiszem ha látom...
-
Djuree
félisten
válasz
draco31 #86137 üzenetére
nem muszáj, sőt teljesen felesleges. Akkor érdemes, ha van egyszerre vagy 10+ futó rendelésed mint nekem szokott (sőt volt már 30 körüli egyszerre is
), akkor nem árt tudni melyiknél fizettél már vagy melyik hol jár. majd az eladó jelöli, neki az érdeke hogy a végén completed legyen...
-
draco31
veterán
Hali!
Túl vagyok első BrickLink rendelésemen. Egy hazaiból rendeltem pár alkatrészt. Utalás volt opciónak, meg PayPal. Inkább utaltam.
A Paid-nál azt be kellene jelöljem, és aztán submit?
-
csigay2k
csendes tag
Az idei dolgozói karácsonyi szettről van már valami infónk?
-
y@no
tag
Emirates vitorlás 42174 Tesco Clubcarddal 25.990.- ÁK [link]
Siófokiban van még 1 db, doboza nem tökéletes: -
Neurotoxin
őstag
Erről a YouTube csatornáról még az életben nem hallottam és nem tudom, hogy ki hogy áll Csorba Danihoz, de Lego, mint befektetés a téma, vannak érdekességek, jó sztorik. Aki teheti, nézze meg: [link]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #86125 üzenetére
Leírás alapján leszámolod, ami meg megmaradt összeveted a bricklinken található listával, mert ott elvileg megtalálható a plusz alkatrészek listája és darabszáma is, szerintem a lényeg hogy az építéshez szükséges alkatrészek legyenek meg, a pótalkatrészek csak hab a tortán, én ha eladok valamit azt is adom hozzá, de eddig kapni még nem nagyon kaptam, ha használt készletet vettem.
-
bordi10
senior tag
76274 Batmobil eddig 15990 volt Clubcard-al a tesco-ban, agyaltam is rajta. Beugrottunk a Fogarasiba, erre 13.490 a polcra írva, mondom ezmiez?!
pénztárnál becsippant 24.990, clubcard érint->tényleg 13.490 a vége. Nem tudom, hogy ez csak abba a tescoba volt ennyi vagy máshol is levitték. A többi készlet ára az általam ismert+a weben szereplő clubcard áron van.
-
RapaNui1
aktív tag
Elkészültem a Hp Odú 2. könyvével is. Megépült 2 szoba, a vizesblokk és a tetőtér. A 3. füzet a hátsó traktust fogja tartalmazni.
Nem tudom milyen lesz az, de eddig semmi extra az egész.
2 jó rész volt idáig, a lift és a döntött építmény szerkezet.
Ezek azonban nem akkora extrák, hogy jelenleg azt mondjam, hogy megéri az árát, vagy hogy megvan a hűha érzés bennem.
Már a Gringotts építésekor is elhatároztam, hogy nem veszek több HP szettet, mert nem jönnek be annyira, kivéve talán a Roxmorts falus és a szellemházas szettet, bár a Gringotts esetében az alsó széfes szerkezet vitte a prímet a sárkánnyal együtt, de maga a főépület ott is monotonitásba csapott át.
Itt is ez az érzésem, hogy beletettek jó sok minifigurát, hogy az árát fel tudják srófolni, na meg ott van a licensz is, de maga az epület sem kinézetben, sem építési élményben, sem darabszámban számomra nem adja meg azt, hogy erre ki merném jelenteni hogy megéri az árát, de még csak azt sem hogy megközelítőleg megérné azt.
A 2. könyv végére azért már kellett volna valamit mutatnia ennek a több mint 100 ezer forintos készletnek, de eddig számomra semmi érdekes nem történt.
Magát a filmeket pedig nagyon szeretem és nem vagyok HP gyűlölő sem, de valahogy ezt idáig nagyon kevésnek érzem attól függetlenül, hogy a korábbi Odú szetteket nem építettem meg, így sajnos nincs összehasonlítási alapom.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
HUN_Sector #86117 üzenetére
Nekem is feldolgozás alatt van minden, igaz battle bus és leonardo repcsije, de az ajikat sem küldik külön, szóval gyanitom jan 02 előtt nem lesz feladva, de nekem nem is sürgős, de ugye az összeget levonták.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #86113 üzenetére
Kézenfekvo megoldás. Ne azt mondom hogy rendben van h nincs adatbazis. De jelenleg is van valami:
Szóval.
Online vagy papir osszeepitesi utmutato. Mintha epitened ott vilagosan latszik hogy melyik zacskobol mi kell. Amikor kéri hogy most bontsd ki a 2. zacskót.
Persze nem egyertelmu. De logikus. Nem emlekszem hogy miutan kinyitottad a 2. zacskot az 1-bol kerne.
Jó időtöltést! -
HUN_Sector
őstag
Rendeltem a lego shoptól anno battle bust, 12-ei feladással ígérték. Még most sem indult el. Ebből sem lesz karácsonyi készlet
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szerintetek lehet találni valahol egy listát/adatbázist arról, hogy a szettekben lévő egyes zárt, számozott csomagok hány (esetleg milyen?) elemet tartalmaznak? Van egy nagy szett, ami sosem volt teljesen összeépítve, a csomagok harmada ki sem lett bontva. Szeretném meghirdetni, de előtte meggyőződnék róla, hogy minden elem megvan, viszont csak azokat tudom megszámolni, amik ki lettek bontva. A bontatlan csomagokat nem akarom felbontani, hiszem ebből is látszik, hogy nem volt még teljesen öszeépítve, félig új.
Kutakodtam a neten, de nem találtam ilyesmit.
-
czanga
őstag
Miattam volt a flame indulás, de figyelemfelhívásnak szántam. Sorry.
ON is legyek:
Közben emag-tól rendeltem a valszeg kifutó speeder bike diorámából, ami kutya szájából állapotban érkezett. Ami vicc ebben, hogy eskü örülök neki, mert így kaptam egy löketet, hogy karácsonyi pihi időszakban kirakjam azt is. -
Diesel38
tag
válasz
flashpointer #86107 üzenetére
Szép emlékek. Mondhattad, hogy ufo köpet.
Elméletileg benne van 6900 is. Szép széria volt.
-
Diesel38
tag
Régi álmom érkezett ma. Gyerekként 1 figura és két "tányér" elem volt az ömlesztett készletembe, nem tudom honnan. Mindig szerettem volna az egészet. Most, hogy gyűjtőm az ebben is lévő világítós rendszerrel felszerelt sorozatot, jó apropó volt végre ezt is beszerezni. Azt hiszem holnap szép nap lesz.
UFO 6979
-
LÁZ
Topikgazda
sodródunk
a folyamatos offolásból kéretik visszavenni legalább idénre
bittedanke -
RapaNui1
aktív tag
A Packeta a Foxpostot, az Emag easy box meg ha jól tudom a Sprintert kebelezte be. Egyetlen magyarként maradt a szintén fényesen teljesítő Mpl, a német DPD és a GLS és majdnem beírtam egy politikai szlogent is, hogy mit is védünk meg
-
Lana102
csendes újonc
És a packeta megvette a Foxpostot. Áremelés garantált, szerintem, de remélem nem teszik tönkre, mert a Fox korrektül működött eddig. Nekünk mindkettővel van szerződésünk, de a Packetával folyamatos gondok vannak sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest