Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
magickonfig
tag
válasz b12gege #43641 üzenetére
Az is lehetséges, hogy szimplán marketing fogás. Bejelnti más oldal (EOL) retiring soon " most azonnal vegyen mindenki, ha még nem sikerült Úr isten, rohanjatok" . Lego meg szépen csöndben van és a háttérben dörzsölgetni a tenyerét . Ott van egy nagyon jó példa a Tree House-ra 21318. Tavaly karácsony előtt sok oldal közölte , hogy kivonják a forgalomból. Készleten el is fogyott ( sold out), ment is fel az ára szépen lassa. ( érdekes nem olyan drasztikusan mint a most Batmobile és a Barracuda)
Utánna láss csodát visszajött és még mindig kapható. Szerintem közülünk van egy pár olyan aki ezért is vette meg a Tree House-t.Vagy ott van a másik nagyon jó példa a Lego csöndben van és kivár: Cara Dune effektre. " Hűha mindenhol azt pletykájják, hogy megszűnik emiatt az At-St és nem lesz több ilyen figura se. Láss csodát még mindig kapni és kiadták egy újabb készletben a figurát .
Valami zseniális különben ez a Lego marketing[ Szerkesztve ]
-
válasz b12gege #39274 üzenetére
Koszi meg egyszer, meg is rendeltem, volt egy masik speed champions amibol hianyzott par elem, es van a gyerkoccel egy T-rex elkapo projectunk, ahhoz is rendeltem alkatreszt, igy mar szinte megerte .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
czanga
őstag
válasz b12gege #39157 üzenetére
Teljesen jogps, viszont csak rondám lesz sajnos, és ez a fajta kopás tovább fog menni sajnos, mert a festék peregni fog attól félek, és még nem döntöttem el, hogy bontatlan marad, vagy összerakom. Mondjuk ez igaz a legtöbb készletre amit valaha megvettem, ezért van otthon lassan egy játékbolt. Nem vagyok százas, tudom, de valahogy már nem akkora fun összerakni. bontatlanul jobban élvezem úgy érzem.
-
-
sb
veterán
válasz b12gege #33557 üzenetére
Ezt már kérdezni akartam (vagy kérdeztem is?), hogy hogyan működik. Mi kell hozzá, hogy elfogadják.
Nálam is van pár régi alkatrész, de főleg azért fordult meg a fejemben mert pár új szettben is törnek a kisebb cuccok mint a ropi. 2-3 elem még oké, de már biztos van 1-2 tucatnyi.Akkor elvben semmi nem kellene hozzá a listán kívül? (a gyakorlatot meg látom, de egy próbát megér talán tőlem is)
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz b12gege #33557 üzenetére
Hallod azt hiszem 13 elem lehetett, kb fentebb leírtam őket.
Kb vicc kategória.
Februárban volt a gyerek születésnapja, kapott vagy 4-5 ninjago szettet, húsvétra megint mindkettőnek 2 különböző. És vagy már 5 bábu dereka repedt el vagy karja. Idei is van, max két éves a legrégebbi. -
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #32733 üzenetére
valszeg stornozzák, persze fizetés után, hogy még nagyobb cumi legyen visszacsinálni, egyszerűbb, ha egy ismerős címére csinálsz reget.
ps. én még az első körben rendeltem egyet, május 5. , azóta is várom
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
tPedro_
őstag
válasz b12gege #32384 üzenetére
Róluk lenne szó? https://mindentangliabol.hu/
Pont egy hasonló szolgáltatást keresek, de az angol/nemzetközi cégeket kicsit drágállottam.
-
-
tPedro_
őstag
válasz b12gege #32137 üzenetére
Nem az Easy buy funkcióra gondoltál? Az valóban nagyon elszállt árakat hoz.
Ez az auto select úgy néz ki elég jól válogat. 3800Ft+posta árat hozott ki két boltból.
Én találtam olyat, hogy 3100+posta, de az 3 bolt, ami kb ugyan ott van.Egyébként csak azért kérdeztem, mert eddig egyszerűen nem tűnt fel, hogy ez a gomb ott volt.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #31849 üzenetére
Én az ebayt, vagy egy [német aprós oldalt ajánlok (ingyenes), a némethez vmi random német címet megadsz, és lehet regelni, aztán a hirdetésbe meg beleírod, hogy innen postázol, az értelmesebbje meg fogja érteni . bricklinkben nem vagyok otthon, de sztem kb ezek vannak. Vagy fészbuk market, mert ha a keresőbe/helyhez beírod, hogy berlin, akkor eladáskor arra a városra fog hirdetni, úgyhogy az is egy jó megoldás.
ps. általában azok röhögik körbe az embert, akik tonnaszámra talicskázzák ki a cuccot nyíregyről . egy bontatlan zacskós 10184-re én is kaptam, hogy mit akarok a 100k-val, akkor a bricklink legolcsóbb ajánlata lett volna.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Freddy76
addikt
válasz b12gege #31825 üzenetére
Nem annyira probléma amúgy. A kerék alatt van az öt négyzet alakú platni, alapesetben ívben, tehát tud forogni a kerék. Megálláskor ezt egy kallantyúval lehet átalakítani lépcsőssé (amikor kiszállnak a népek a gondolából), majd vissza. Nekem az egyik oldalon nem áll mindig vissza, ami szerintem egy konstrukciós hiba.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
NGA
addikt
válasz b12gege #31687 üzenetére
Azért egy retrokészlet egészen más, mint a saturn v. Itt azért ott a teljes kalózhajó is, ami a 6285 modernizálása. Ez kötelező darab minden 6285 tulajnak. Megvettük a saturn v-t, összeraktuk, de nagy csalódás volt. El is adtam villámgyorsan. Maga az összerakás sem volt akkora élmény, a végeredmény meg nagy csalódás volt. Nem csodálom, hogy a kutyának sem kellett egy idő után.
-
zbundy
aktív tag
válasz b12gege #31687 üzenetére
Így van. Aki tud várni 1-2 évet az spórolhat vele. Nekem is ez az első Lego készletem, amit megjelenéskor vásároltam, mert rápörögtem, de tudom, hogy ha türelmesebb lettem volna akkor tizenegynéhányezer forintot spórolhattam volna. Kinek mikor kell a készlet.
A 75192 Falcon is elő volt rendelve nekem, de 3 azaz HÁROM hónap múlva jutott el az én nevemig a készlet. Örültem természetesem neki, hiszen december volt már és Star Wars lázban égtem akkor is. De így 250ezrembe került. Azóta eltelt 3 év és még mindig kapni. Úgy dobálják utánad 180-200 körül.
[ Szerkesztve ]
-
kbalage2
aktív tag
válasz b12gege #31200 üzenetére
Sajnos egyelőre nem valódi termékek, a látogatók reakcióit tesztelték velük hogy mit szólnának ilyen kiegészítő készletekhez. A Lead User Lab keretein belül teszteli a LEGO hogy milyen hivatalos kiegészítő termékekre lenne igény, remélhetőleg az itt gyűjtött tapasztalatok alapján előbb-utóbb megvalósulnak. Jó lenne egy normális hivatalos moduláris lámparendszert kapni.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
-
Ereshkigal
őstag
válasz b12gege #31148 üzenetére
Én is megépítettem még Karácsony előtt, de lusta voltam lefotózni.
Az elején úgy tűnt, hogy nem lesz gond az alkatrészekkel, de aztán volt pár szívatós... végül két külföldi rendelés is kellett, és ebből még így is kénytelen voltam szürkéket használni. Emlékszem a zöld bizbaszokra, azokat sem volt könnyű felhajtani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz b12gege #30820 üzenetére
Köszi a választ. Azért van pár dolog bl-en, amit nem értek, hogy miért úgy van.
Szerencsére ha benézek egy boltba ott összevonja a kijelölve hagyott listákat. Így, úgymond együtt latom a kettőt.
A baj csak az, hogy a listáról nem kell minden, így amikor saját készletemből veszem ki és adom meg, hogy a “have” résznél, akkor párhuzamosan kell nézni a két listát. -
válasz b12gege #30706 üzenetére
Ne add el a hajókat, mert bánni fogod. Baromi jól mutatnak egymás mellett kiállítva.
Én eladtam a Renegade Runnerem, megbántam, vettem másikat. Aztán jött egy jó ajánlat, ezt is eladtam, de most megint gondolkozok rajta...
A Barracudám biztos nem adnám el, nagyon sok idő volt összevadászni, és még így se 100%-os.
Mondjuk az is igaz, hogy 5 hajó is rengeteg helyet foglal, meg néha nem árt leporolni őket.<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
törölt tag
válasz b12gege #30712 üzenetére
Oké de bazi nagy hajókról van szó. Mondjuk pont emiatt érthető is, sok helyet foglalnak.
Én is mostanság kezdtem el gondolkodni ilyen ritkításon, de én inkább csak alkatrészektől szabadulnék. Rengeteg olyan van amire nincs szükségem. Azt viszont nem tudom hogy kellene csinálni velük. “Boltot” nyitni nem fogok és szerintem az itteni törvények/posta árak miatt nem is egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #30693 üzenetére
ha már lista, akkor arra kérnélek, hogy ezt az aláírásodban tedd meg (vagy online rakd fel vhova a listát,és a linket tedd az aláírásba), mert ugye a topikban nem lehet hirdetni, mindenesetre várjuk szeretettel.
-
Segal
veterán
válasz b12gege #30693 üzenetére
Mondjuk kezdésnek dobsz rám egy privát üzit mert én meg épp a belépést tervezem a klubba csak még okosítom magam a témában
Persze azt előre írom nem az összeset vásárolnám fel de szerintem pár darab (tehát mindenképp több) darabtól "megszabadítanálak""Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
balint82
senior tag
válasz b12gege #30141 üzenetére
Nekem tegnap este shipped státuszba került a batmobile elvileg a kicsi batmobile & karifa kombóval. (mindezt úgy, hogy múlt héten a vip hétvégén már elküldtek egyet szintén). Mondjuk meg még nem kaptam azt a csomagot sem.
Majd jövő héten megírom, hogy meg is jött-e minden.
Nagyon nem értem a Lego logikát (legikát:)).[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #30130 üzenetére
bármekkora fanatik vagyok, azért ez vicc, amit a lego művel évek óta az ilyen ajándékokkal...ennél már az is jobb lenne, ha kiírnák, hogy pl az első 5000 rendelő kap, mert akkor tudja az ember, hogy gyorsnak kell lenni, és nem az van, hogy még 2.áig kéne kapjon, mert ugye promózták, aztán kb fél órát (most mondtam vmit) volt ajándék az ajándék.
arra is kiváncsi leszek, hogy ha vipeknél ez megy, akkor mi lesz a normális megjelenéskor, ott már csak ajándék nélkül adják .
vagy idióták vannak ott, akik az ilyen ajándékok mennyiségét tervezik meg, vagy tényleg ennyire nem vágják, hogy mennyire lesz népszerű egy ilyen cucc, ebay-en már 25-30k a junior...
-
balint82
senior tag
válasz b12gege #30035 üzenetére
Azért ez így hatalmas fekete pont a legonak.
Súlyos 10 ezreket hagyunk ott többször, minden szinten arra mennek, hogy folyamatosan ott vásároljanak a shopban és nem jár vásárlásonként ajándék, ha elérem az egyre nagyobb limitet.
Valahogy azért remélem átcsúszik holnap a karácsonyfa a batmobile-lal együttAz lehet, hogy már nem a posta / dhl kombóval szállít a s@h?
Tegnap ugyanis dpd-s levelet kaptam a visszaigazolás után.Google Pixel 4a
-
-
tPedro_
őstag
válasz b12gege #30035 üzenetére
Az akció leírásában mondjuk benne van egy ilyen:
"Háztartásonként egy készlet adható."Más:
A BF promóció leírásában meg egy ilyen van:
"A kedvezmények korábbi vásárlásokra és más kedvezménnyel, ajánlattal vagy ingyenes ajándékkal együtt nem érvényesíthetők."
Nem tudom itt mire gondolnak, mert felette ott virít a karácsonyfa promó, amit ingyen ajándékként adnak.[ Szerkesztve ]
-
b12gege
csendes tag
válasz b12gege #30009 üzenetére
Akkor meg is kaptam hivatalosan a választ a Lego-tól...
Kivették a karácsonyfás ajándék szettet, mert elértem a limitet. Tehát nem számít, hogy egy adott promócióban kaptam az elsőt, a második egy másik promónál már szentségtörés.
Csak tudnám, hogy 2019-ben miért nem képes az erre szakosodott brigád úgy fejleszteni a honlapot, ha valamit nem vehetsz/kaphatsz már meg, akkor azt ne rakja automatikusan a kosárba. Kicsit átverve is érzem magam, mert mikor kicsekkoltam, még volt ajándék, mikor visszaigazolták, még volt ajándék, aztán egyszer csak jön az email, hogy sorry, kivettük, nem kapsz. Persze azt nem kérdezik meg, hogy kell-e így is a rendelés!? Mert mi van, ha csak az ajándék miatt rendeltem?
-
Fr0z3n
őstag
válasz b12gege #29877 üzenetére
Ilyenkor kell oda menni és elvenni ami kell. Én legalábbis valami nagy leárazásnál Tescoba csináltam ilyet. Valami kereskedő 2 kosárba bele rakott mindent, én meg mentem és kivettem egyet. Volt ám hiszti és kiabálás, erre felborítottam a kosarait es mosolyogva elsétáltam. Igen, köcsög dolog, de az is hogy megveszünk mindent más elől.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #29877 üzenetére
Majd frissítenek, westendben (csak benéztem) nem volt sor, és kb mindenből volt a párizsit leszámítva, bár abból is akkor akart egy csaj 5öt vinni, de talán ha 1 volt a boltban, azt mondták, hogy majd pótolják azt ami fogyik
Egy dinnerre vhogy rá kéne vegyem magam, csak a matek nem akar kijönni 😞☹️
-
LÁZ
Topikgazda
válasz b12gege #29674 üzenetére
Ez a fekete figura lehetett volna előbb is, hogy a betmobillal együtt jöjjön /dec2ig nem biztos, hogy várnék a rendeléssel, mert a karácsonyfa tuti el fog fogyni/
Az a 2*4es kocka se rossz, de 65k 🙄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tefal turmixgép
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest