Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
Urak!
vki irta hogy van kódja ha tadamm terméket vásárolna az emberfia.
kószi ha még aktualis. -
Madrid
újonc
Eladó szép állapotban lévő La Pavoni Domus BAR darálós kávéfőző. Hibátlanul működik, viszont a felsző szűrő tömítése használatba vétel előtt cserére szorul, ez az új tulajdonosra vár.
Eladás oka, hogy nem használtam annyit, hogy érdemes legyen megtartanom.
Előző hirdetés: https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=141701&p=2479204&hilit=domus#p2479204Ajándékba adok mellé 1 db IMS dupla szűrőt, 1 db alu tampert és db vakszűrőt.
Ára fix 100.000,-Ft (plusz az esetleges postaköltség. Bp.-en a XVIII. kerületből vihető el. A kávéfőzőt a használatból kivontam, várja új tulajdonosát.

Érd.: 06voda9negyven2ötvenöt30. -
bbuffy
senior tag
Ha vkit érdekel, jött email, ujra van moak kiskanál a német Kaffecentrale oldalon.
-
norkov84
tag
Kicsit megszívatott a Major tegnap. Bekapcs után se kép, se hang. Van benne egy kis elektronika, ami az “E” funkcionalitását valósítja meg kb. (programozható 1-, 2-csészés és folyamatos őrlés funkció), ami egy belső tápot kap micro USB-n. Elég hamar kiderült, hogy a tápegység halt meg. Persze vasárnap du. nem tudtam olyan igényes megoldást, mint benne volt, így kapott egy lengőaljzatot (230V), bele egy sima telefontöltő táp, hozzá micro USB kábel. Szerencsére van hely az aljában, mindezt bepakolni

Akinek csak sima nyomógombos működtetés van Mazzeren (pl. Fragola-féle ZM Royal ugyanilyen gombbal van, mint nekem), ott ez hogy van bekötve? Addig megy, míg a gombot nyomjátok, vagy azzal kapcsoljátok ki-be, és a két nyomás közt folyamatosan megy?
Köszi!
-
-
kzoltann
aktív tag
válasz
bbuffy
üzenetére
Örleményre nagyon semmi, ugyanazt a kést használják. (plusz lehet hozza venni külön brew kést is)
Anyaghasználatban ahogy növekedik az ár ugy egyre kevesebb a muanyag benne.
Legfobb különbség a Phoenix és Simplicity/Sima között, hogy takaritás/szétszerelés után elvileg a Simplicity és M47 ugyanoda áll vissza. Phoenix el tud kicsit csuszni (ez személyes tapasztalat is, kb 0.2-0.4 fokozattal mindig mozog elore hatra takaritas utan) -
Krajcsi
csendes tag
Sziasztok!
A 17 v 18 grammos Pesado verseny szűrőkkel van valakinek valamilyen tapasztalata?
Tuning GC-hez használnám, jelenleg alap 18 g IMS kosarat használok. Szerintetek megéri a kétszer annyi pénzt?
Vagy esetleg van valamilyen egyéb javaslatotok?
A cél az előre lépés lenne ízben.
Köszi előre is a válaszokat
-
bbuffy
senior tag
Major
[ [link] -
Csabszin
csendes tag
Van tapasztalatotok a S Jollyval presszótól hány racsnyira van kb a filtertartomány?
Van értelme SJ-val filterkávét erőltetni?
Nekem jó-jó (főleg a gyümölcsösebbek), de nem az igazi.... -
soldier2
őstag
Reméljük nem vár rád hasonló. Nálam is csak azért jött elő, mert USA-ban az előfőzött rizs puhább (a gyártó azzal javasolja a kések bejáratását, de az itthoni túl kemény, a vízszintes és függőleges tengelyeket összekötő fogaskrekek meg elmozdultak az erő hatására, a csavarkák meg nem bírták a túlzott szorítást). Vettem újakat, azokkal már évek óta nincs baj - igaz nem is bontottam ki a fogaskerék házat, hogy mi újság :).
-
norby_42
aktív tag
Hogyan ne használjuk a Peppinát...
https://youtu.be/3j8Ip__Lj2E -
adriankoooo
senior tag
Urak, jó leszek ezzel az őrleménnyel cold brewra? 4 full tekerés a Kinun.
-
soldier2
őstag
Ugyanezzel a nyomorult hernyócsavarral rögzülnek a HG-1 fogaskerekei is. Ha ki kell venned, csak óvatosan az erőlködéssel ha nagyon belekötne a menettömítő, én túl "megtéptem" és szétnyílt a csavar feje. Öröm volt kiimádkozni
Remélem ideér a Mini gaggiád. Igazi matuzsálem az a gép. -
na, kaptam képeket a peppináról, pontosabban kettőről. azért közelebbről nézve őket már nem valami szépek, pontosabban azok, de közel sem hibátlanok. úgyhogy elengedem a témát egyelőre, aplimont lesz és kész.
-
kahvesi
csendes tag
Üdv!
Keresek megvételre 1 db Molinari üveg cappuccinós csészét (alj nem szükséges). Kérem akinek van elfekvőben, keressen privátban.
Köszönöm!
Kahvesi -
norkov84
tag
válasz
bbuffy
üzenetére
Jaja. Bevezetése is megcsúszott, novemberben még márciusra ígérték, csak a korona közbeszólt.
Az enyém még február elején pont be tudott érkezni, nem kicsit örültem utólag, hogy még pont jókor szántam rá magam
Igaz, akkor olcsóbb volt a listaár, de kedvezmény nem volt
Kíváncsi leszek, hogy válik be nálad az új verzió.
-
Sic.Transit
csendes tag
Srácok, valakinek van elfekvőben lévő Gaggia naked karja? Az ismert céges linkek nekem is megvannak, de gondoltam, hátha valakinél csak a helyet foglalja.
-
-
[link]
Ha sokkal komolyabb kell akkor Sage bmf600 vagy Nespresso barista. -
Lefty
addikt
Valami épkézláb kis elektromos tejhabosítót tudtok ajánlani? Mondjuk a brikkás kávét felönteni egy kis tejhabbal (nem magamnak lesz). Az se baj ha lehetne állítani, hogy milyen kemény legyen a hab.
-
-
-
freaghill
őstag
Ma voltunk Sopronban, betértünk a kultúrpresszóba is, rendben van a hely, ízlett nekünk.
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
SteelCowboy
üzenetére
Az ígért jó minőségű képek a még mindig eladó Gaggia Classic-ról.
-
-
Dozbik
tag
Sziasztok! Tudom, hogy ez most nagyon divatos, de van véleményetek, hogy a Philips Series 5000 EP5345/10 vagy EP5365/10ről vannak vélemények? Illetve hogy ár/érték arányban a BrendonTavaszos kuponnal (155-ért és 147-ért) érdemes-e elgondolkodni rajtuk? Lehet, a végét járja a mostani Gaggia classicom és kezdek kicsit "kiégni", úgyhogy már ezen is elgondolkodtam.
Mert már csak néhány napig érvényes a kupon. -
Bazsee71
őstag
válasz
verti1
üzenetére
2 hete voltam, a minőség szerintem maradt - hibátlanul volt elkészítve a presszó - viszont az őrlőben lévő Workshop ruandai nagyon sötét volt.
Illetve tegnap előtt ittam a fehérvári Frasit is: sötét kemény hab (egyben úszó crema), jó keserű kávé, mint Dél-Olaszországban (nagyon délen).
-
bbuffy
senior tag
Urak.
french pressek elmentek, koszi az erdeklodest. -
verti1
tag
Volt már valaki idén Balatonakarttyán a Rusty-ban? Maradt a tavalyi minőség?
-
sz.zs.
őstag
-
beszélgetésben vagyok a mini gaggia / aplimont eladójával, a szüleitől örökölte és alsó hangon 40 éve (!) áll a gép és a daráló is. külön kérte, hogy szerezzek új kést a darálóba, hogy újra a régi fényében pompázzon.
nagyon kíváncsi leszek. remélem nem csak szédít és/vagy nem ért hozzá.

-
-
bbuffy
senior tag
Kis összehasonlitó vidi, ha már szóba került.
gs3 vs Rocky.
[link] -
válasz
SteelCowboy
üzenetére
kösz. nem tudtam, hogy ekkora különbségek vannak, azért kérdeztem itt, de nyilván illett volna nekem kikutatnom.
-
-
-
verti1
tag
Pont annyi marad amennyi kell a többit letolja úgyis. Ha azt mondod, hogy nagyon be kell tekerni a csavart, nincs szintben akkor legközelebb lehet venni bele egy hosszabbat, hogy nagyobb felületen tartson.
Azért eléggé nagy betegség ez a megoldás műszakilag, főleg az ár tekintetében. -
na, kész is. szkeptikus vagyok, meg kinyomott mindent hátrafelé a hernyócsavarról, ami minimális rajta maradhatott, azt meg a menetre kenhette, mert elég mélyen kell behajtani

viszont öröm az ürömben, hogy a múltkori több órás szereléshez képest most elég volt 3 csavart kivenni (ami a burkolatot rögzíti), majd 5 perc alatt visszajátszottam a fogaskereket. ráadásul a drótos trükk is okosodott, két dróttal még egyszerűbb, de erre percek alatt jöttem csak rá, legközelebb szerintem már stopperelni fogom, és talán meglesz a 3 percen belüli eredmény!!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valamikor hét elején hívtam őket, hogy szokott-e lenni eladnivaló szemes polipkávéjuk, aztán a kishölgy elszomorított, hogy teljesen ki vannak fogyva...
)
)