- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Bareszotron
üzenetére
Úgy emlékszem Pixelen se lehet már kikapcsolni egy jó ideje a hdr-t. Alapja lett a kép készítési technológiának itt is. Ai itt még alig van egy Honorhoz képest...
-
-
ghiottone
nagyúr
Razr Fold - később:
forrás: @evleaks -
válasz
Bareszotron
üzenetére
Jaja. A jó öreg bevállt Monolit Sony dizájn.
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ja, nagyon jó (nem), amikor a tokban lefelé hajlik a kijelző, miközben normálisan lapos is lehetne. és még üvegfóliát sem lehet egyszerűen rakni rá.
Szép, de házból nem vinném ki, még bent is félnék leejteni.
Szerintem a szögletes keret stabilabb is kézben. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Engem 3 dolog miatt zavar - fény tükröződés, szín torzulás és sérülékenység. Az Edge 50 Ultra nagyon le volt kerekítve, az Edge 60 Pro is - egyiket se igazán szerettem használni. Most az Edge 70-es végre sík, erre jön ez és tadam megint ott a lekerekítés
- mindegy, úgyis kipróbálom. -
válasz
Bareszotron
üzenetére
Látom fénylik ott az ívelt szélei, de remélem csak illúzió.. :]
Nem értem ezt a nagy lekerekítés ellenességet

Egy lekerekített kijelzőből bármikor tudsz sík kijelzőt varázsolni, teszel rá egy tokot, ami felmegy a képernyő oldala mellé, mindjárt sík kijelződ lesz, annak minden előnyével és hátrányával

Viszont egy sík kijelzőből sehogyan sem tudsz lekerekített oldalút csinálni

-
Bareszotron
aktív tag
válasz
ghiottone
üzenetére
A keretjét nézve, ez más lekerekítés lesz a kijelzőnek, mint az eddigiek. szerintem ez olyan lesz hogy egy kicsit kiáll a keretből, és egy picit le van kerekítve a szélei, talán valamivel jobb, de még mindig jobb lenne egy teljesen sík lapos kijelző.
És itt is ezt a vékonyság trendet eröltetik? durva. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Bareszotron
üzenetére
Az aksinak örültem volna, ha 6000-es lenne legalább, de majd kiderül mit bír. Gondolom a 7mm-es vastagságba ennyi fért bele. Nem illúzió, le lesz kerekítve ....

A főkamera szenzoron lepődtem meg, mert az van az Oppo Find X9 Proban. -
ghiottone
nagyúr
Forrás: @evleaks
Device: motorola signatureProcessor: Snapdragon 8 Gen 5 (3nm)
Expandable Storage: 256GB UFS 4.1 | 512GB UFS 4.1 | 1TB UFS 4.1
Memory (RAM): 12GB LPDDR5X | 16GB LPDDR5X
Security: On-screen ultrasonic fingerprint reader | Face Unlock | ThinkShieldSensors: Proximity Sensor | Ambient Light Sensor | Accelerometer | Gyroscope | Sar sensor | Sensor Hub | Magnetometer (e-Compass)
Operating System: Android 16
OS Upgrade + Security Patches: Up to 7 years
Security updates: Up to 7 yearsBattery Size: Silicon-Carbon 5200mAh
Charging: 90W TurboPower wired charging | 50W TurboPower wireless charging | 10W Wireless reverse charging | 5W Wired reverse charging |
Battery Life: Up to 41 hours of battery life | Up to 28 hours of continuous video playback | Up to 18 hours of uninterrupted gaming | Up to 6 hours of 4K video recording | Up to 5 hours of 8K video recording | Up to 15 hours of social media use | Up to 57 hours of music streaming |Display Size: 6.8" Extreme AMOLED
Resolution: Super HD (2780 x 1264) | 446ppi
Screen to Body Ratio: 95.23%
Display Technology: Dolby Vision | HDR10+ | Pantone Validated Color | Pantone SkinTone Validated | 100% DCI-P3 color space | 10-bit; Over a billion shades of color | Refresh rate up to 165Hz | Peak Brightness: 6200 nits | Touch sampling rate: up to 360Hz | Water Touch | LTPO - Always On Display |Certifications: SGS Blue Light Reduction; | SGS Motion Blur Reduction;
Dimensions: 162.1 x 76.4 x 6.99mm
Rear: Linen-inspired finish; Twill-inspired finish; | Frame: Aircraft-grade aluminum; | Front: Corning Gorilla Glass Victus 2
Ports: Type-C port (USB 3.2)
Weight: 186g
Water Protection: IP69/IP68 underwater protection; | MIL-STD 810H;Rear Main Camera: 50MP | Sony LYTIA 828 | 2.44µm Ultra Pixel | Omni-directional All-pixel focus | f/1.6 aperture | 3.5° OIS | Multispectral 3-in-1 light sensor
Camera 2: 50MP Ultrawide | 12mm focal length | 1.28µm Quad Pixel | 122° field of view | f/2.0 aperture | Auto focus | Macro |
Camera 3: 50MP Periscope Telephoto | 3x Optical Zoom | 100x Super Zoom | Sony LYTIA 600 | 71mm focal length | 1.6µm Quad Pixel | OIS |
Camera 4: N/A
Front Camera Hardware: 50MP | Sony LYTIA 500 | 1.2µm Quad Pixel | f/2.0 aperture
Flash: LED flash
Camera software: 100x Super Zoom Pro | Action Shot | Auto Night Vision | Auto Motion Capture | Auto Smile Capture | Dual Capture Video | Face Retouch | Gesture Capture | Google Lens | Group Shot | HDR | Live Filters | Long Exposure | Macro | Night Vision | Panorama | Pantone SkinTone Validated | Pantone Validated Color | Photo Booth | Photo Enhancement Engine | Portrait Mode (24mm, 35mm, 50mm, 85mm) | Pro mode | Scan (Powered By Adobe Scan) | Signature Style | Smart Color Watermark | Ultra Resolution | | Google Photos features: | Auto Enhance | HDR Effect | Magic Eraser | Magic Editor | Portrait Blur | Photo Unblur | Photo to video | Portrait Light | SkyVideo capture: 8K Dolby Vision (30fps) | 4K Dolby Vision (60fps/30fps) | FHD Dolby Vision (60fps/30fps) | | Slow motion: | 4K (120fps) | FHD (240fps/120fps) |
Video Features: Adaptive Stabilization | Audio Zoom | Auto Focus Tracking | Dolby Vision recording | Dual Capture | Face Retouch | Horizon Lock | Live Filters | Macro Video | Slow-Motion | Video HDR | Timelapse |
Speakers: Dual stereo speakers | Dolby Atmos | Hi-Res Audio | Hi-Res Audio Wireless | Sound by Bose | Qualcomm Snapdragon Sound
Headphone Jack: USB Type-C
Microphones: 3 microphones
FM Radio: No
Voice control: Google GeminiNetworks + Bands: 5G: sub-6 | 4G: LTE | 3G: WCDMA | 2G: GSM | | 5G: NR band | n1/n2/n3/n5/n7/n8/n20/n25/n26/n28/n38/n40/n41/n66/n70/n71/n77/n78/n80/n81/n83/n84/n89/n94 | 4G: LTE band | 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26/28/32/34/38/39/40/41/42/43/48/66/71 | 3G: WCDMA band | 1/2/4/5/8 | 2G: GSM band | 2/3/5/8
Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax | 2.4 GHz • 5 GHz • 6Ghz | Wi-Fi 7 | Wi-Fi hotspot
Location Services: GPS, AGPS, LTEPP, SUPL, Glonass, Galileo
SIM Card: Dual SIM (1 Nano SIM + 1 Nano SIM)
NFC: Yes
Bluetooth Technology: Bluetooth 6In-box accessories: USB Type-C to USB Type-C cable, Guides, SIM tool. TurboPower 90W charger, Signature packaging fragrance & Thank You Card
-
Ezt a majdani Moto-t offolom. Lesz újra klaviatúrás minőségi mobil!
És ott lesznek a CES-en! -
Bareszotron
aktív tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Igen, ha megbízhatóságról van szó, a Motorola nem az elsők között lesz.
A zavaró appokat le lehet tiltani, de az egyik ilyen bloatware mindig feloldja a tiltást biztonsági frissítés után.
De nekem még mindig kérdés, hogy vajon a Samsungok mennyire kezelik jól az akku időt, és a melegedést -
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Illetve a szoftverfrissites nem jo a Motorolanal. Lassu, bugos neha, plusz keretlen appokat is telepit.
Nekem is Edge 50 Ultra a cegesem, en meg 2-3 evig biztosan megtartom (16/1TB), mert maga a telefon hardveresen nagyon jo, illetve most A15-el, par frissites utan szoftveresen is ok. Lehet marad igy.Viszont a frissitesek hektikussaga miatt kezdek keszokni a Moto ajanlgatasarol, es megint Samsungokat mondok azoknak, akiknek egy bizonyos ar alatt csak egy megbizhato telefon kell.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Végül is igazad lehetne! A technika adott plusz teljesen kiforrott. Csupán akarat kérdése egy olyan eszköz elkészítése ami meg tudná szorongatni a Samu tekintéjét. És mivel nem azon az árszinten játszik a Moto - a piacon belerúghat a keresletbe.
Lássuk mi lehet ebből?! A CES-en lesz már ebből valami, vagy várunk a Samu bemutató után? -
G Stylus után érkezik valami komolyabb , kíváncsian várom !
-
Ricardo
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én nem a telefonra, hanem a ceruzára gondoltam.
Kíváncsian várom milyen lesz, és milyen funkciókat társítanak hozzá. Ebben élen jár a Samsung. -
Nekem Moto Edge 50Ultra telefonom van, az a 2024-es megjelenésekor eléggé komoly telefonnak számított
Viszonylag kicsi akku volt benne, de a tökéletesen optimalizált rendszernek köszönhetően mégis nagyon jó üzemidőket hozott
SOC hasonló, nem a csúcs, hanem felülről a sorban a második proci volt benne, de ezt sosem lehetett észrevenni. Kijelző tökéletes, kisebb fényerőn DC fényerőszabályozás, remek lekerekített (!!!) kijelző. Kamerarendszer verte a Samsung 2024-es csúcsmodelljét. Már akkor raktak bele UWB technológiát, és az esztétikája is csúcs volt.
Nekem a mai napig tökéletesen megfelel, egy évig még biztosan megtartom
-
Bareszotron
aktív tag
Ha tovább eröltetik ezt az ívelt kijelzős dolgot, remélem bukni fognak egy nagyot hogy észhez térjenek.
-
Van egy határozott érzésem - ez is pont olyan lesz mint a HMD nokiái.
Egy unott ásítással fogjuk konstatálni hogy lehet kapni (-keleten, ejrópába kétséges a bekerülése) .
Ja nem. Azok az új nokiák sikeresen hozták az ipari hulladék szintjét. A megszületésük pillanatában már tiszta környezet károsítást követett el a gyártó.
Tollak és beviteli eszközök: tapicskálunk, húzogatunk vagy diktálunk csámcsogás közben ahogy a kollégáim jó része teszi.A Nokia Pen volt a technikai fejlődés Rolls-Royce-a a nyomógombos mobilok között. Azóta nagy szakadék.
Volt pár zse-ni-á-lis megoldás... Ami a gyártás elkezdése előtt eltünt. Fejlesztés, termék és elnevezés, a fejlesztők weboldala a teljes fejlesztői listával - megvették és eltárolták.
Erősen kétlem, hogy a Moto-ra a tech cikkírokon kívül valaki felkapja a tekintetét. (Hozzáteszem Notám van. De mégsem vagyok elégedett.) -
bigrock
addikt
Vajon mire lesz jó az érintőceruza? Szívecskéket rajzolni az üzenetbe, vagy netán munkára is lehet majd használni? Ha igen, milyen szoftver környezetben?
-
ghiottone
nagyúr
Az aksira kiváncsi leszek a Signature/Edge 70 Ultra modellnél. 5100-asról pletykálnak. Mondjuk a sima Edge 70-nél is meglepő, hogy mennyire takarékos és/vagy jól optimalizált a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
forrás: @evleaks
- mindegy, úgyis kipróbálom.

És ott lesznek a CES-en!