Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Mikor ott jártam karácsony előtt, Gábor azt mondta, az a pici mérleg, amit használt, a Cinco nevű, évfordulóra kiadott Acaia volt. Te már láttál Pyxis-t is ott? Egyébként nem hiszem, hogy sok különbség lehet a kettő között...
Ha netán találsz valami olcsó beszerzési forrást, engem is érdekelne Acaia mérleg.
De tényleg, mit érdemes venni? Oké, az Acaia az egyik legpontosabb, de az alatt nincs élet? Ha nem felsőpolcos (kávés)mérlegben gondolkozik az ember, mi jöhet számításba? Leváltanám a pulton a kínait valami pontosabbra, precízebbre. Felicita nem játszik. A Beurer-t sokan dicséritek, de nem mér időt, nem kimondott kávés mérleg. Szóval nem tudom, mit érdemes? Brewista, Hario, esetleg más?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs