Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Mióta az üzemben szolgálatba állt a Linea, azóta itthon igencsak hanyagolom a GC-t, csak páromnak húztam vele a reggeli kávékat (ő tejjel issza). Egyszerűen képtelen vagyok reprodukálni azt a minőséget.
Arra pedig jöhet magyarázat, hogy az mitől lehet, hogy a Lineánál tényleg kottázni lehet 1 °C különbséget, a Flairbe meg locsolom a forró vizet, és mindig egy korrekt kávé a végeredmény. Részben tudom az okát, mások az elvárások, elnézőbb vagyok ezzel a szerkezettel, mint a monstrummal. (Persze jobbak a kávék a Lineán, ez talán nem meglepő.)
Amúgy élvezet használni, mióta a pulton van, nem kapcsoltam be a GC-t, mert nem csinálok rosszabb kávékat. Az üzemben tesztelgettem a K30-cal, a rövid teszt alapján pedig arra jutottam, hogy nem a Flair a szűk keresztmetszet, hanem a Kinu.
Az meg csak hab a tortán, hogy párom éppen az ügyelet fáradalmait piheni ki, én pedig síri csendben készítettem el a presszómat.
+1 Különböző összetételű vizek gyors egymás utáni tesztelésére is eléggé jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest