Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Blu-ray írót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autóhifi
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Köszi a beszámolót. Ez is csak megerősít, hogy mennyire használható kis masina. Eddgi a Pro verzión gondolkodtam, de a te beszámolód és Gáboré is inkább a Classic felé billent. Egészen gyorsan lehet vele ezek szerint kávét készíteni, gyorsan átmelegszik. A nyomásmérő nyilván alap, hogy kell hozzá. A takarítás egy kicsit macerásnak tűnik nekem is, de nem szempont nálam, mert napi két kávéhoz kellene. Sima vízforralóval használod vagy ezzel a szabályozható hőmérsékletűvel? Közben nekem is meghozta a posta a Kinu Travelert. Nagyon jó kis szerkezet, minőségi darab. Most a GC-vel próbálgatom, egyelőre nagyon tetszik. Azért egy világos pörkölésnél meg kell markolni rendesen, de ha belendül akkor a 18.5 grammot megeszi 40 mp alatt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest