Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Na akkor a mai kálváriám:
Reggel felkeltem, gaggia nem adott ki nedüt, csak zúgott.
Elkezdtem szétkapni, de nem sikerült, utána megint neki álltam, megint nem sikerült.
Kínomban ittam egy neszkáffé kapuccsínót, ami annyira rossz volt, hogy dühömben szétkaptam a gaggiát.
A csavarok egy része szét van rohadva, ki se lehetett tekerni párat.
Sikerült kicserélnem a szivattyút, összeraktam, aztán elkezdett folyatni.
Kiderült hogy a szivattyúra fordítva lett betéve a könyök, megint szétkaptam, könyök megfordít, aztán örültem, hogy nem folyat. Szépen összeraktam és főztem pár kávét örömömben.
Az öröm nem tartott sokáig, mert most megint folyat a könyök, de a másik oldalán.
Holnap kaphatom szét megint.
Közben kicseréltem a fejtömítést, megtisztítottam a felső szűrőt és környékét.A burkolatból nem bírtam kiszerelni a kapcsolókat, ezért egy dobozon és egy üveg céklán egyensúlyozott, amíg szereltem a gépet.

Holnap remélem már flottul fog üzemelni, különben kitérek a hitemből.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest