Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dezs520

senior tag

Sziasztok,kis segítséget,tanácsot kérnék tőletek.
    Vettem egy rancilio silvia kávégépet,nem a legutóbbi verziot,azt hiszem v4 est (a fűtés visszajelzője függőleges narancs színű)
    Amikor vettem,a tulaj kipróbálás gyanánt főzött le két adag kávét,csak minden nélkül feketén.
    Nemrég előttem írta valaki,hogy tej cukor,na énis így ittam már 30 éve a kávét.
    De nem akartam szólni neki,megkóstoltam,és nagyon finom volt,csak úgy minden nélkül.
    Azóta nekem nem sikerült reprodukálnom azt az ízt,időközben megkérdeztem mit ittunk,hátha a kávékkal van a gond (a legjobb amit eddig probáltam az illy től van),valami Guatemalai kávé volt,ott nyaralt....
    Láttam sokan ájánlottátok a Pall&Yotz kávékat,ahogy odakerülök,kipróbálom.
    A tulaj említett valamit,hogy a gyári egy adagos szűrője nem az igazi,azt cseréljem le...ez igaz lehet?
    Illetve olvastam itt pár kommentel feljebb,hogy 30 mp es lefolyás...én akárhogy tömörítem a kávét (egyenlőre a gyári tömörítőjével) kb 6-8 mp és kezd vizesedni a főzet,ez a kétszeméllyes szűrővel,az egyszeméllyessel mégrosszabb a helyzet,ezt hol rontom el?
    Meg pár jótanács esetleg,hogy mire figyeljek,milyen kiegészítőket érdemes venni hozzá...
    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák