Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Igen tudok - bár videom nincs róla. Eredeti állapotában egy 10-es anyával "körbeölelt" kivezetésre csatlakozik az OPV szilikon csöve - így lehet a gép kaszniján belül állítani a víznyomást. (Lásd a mellékelt fotót!)
Volt a sufniban megfelelő átmérőjű, egyik végén külső menettel ellátott alucső. Abból levágtam a szükséges hosszúságú darabot, a menet nélküli végét egy kis üvegező kalapáccsal addig "igazítottam" míg ráhúzható lett az OPV szabályzó anyájára. Előzőleg az alucső palástjára fúrtam-reszeltem egy ovális ablakot, amin át kibújtathattam a szilcsövet... van annyira flexibilis, hogy azt a max. 90-100 szögfokos tekerést simán kibírja, ami nyomásprofilozásnál adódhat. (Esetleg lőhetek fotót az alucsőre vágott ablakról és az azon át kibúvó szilcsőről ha vkit érdekelne...)
Ja és persze ki kellett fúrnom a gép burkolatát, éppen a megfelelő helyen, hogy a cső pont szembe találja majd magát az OPV anyájával - ezt egy 14-es fúrószárral végeztem el. A furaton át kivezetett alucsőre pedig ráhajtottam egy spéci, ricnis külsejű közdarabot, aminek a segítségével üzem közben változtathatom a nyomást.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest