Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
12/256-os modellt vettem kettő hete. Nem global,hanem EU-s ROM van rajta.
Remek telefon, minden tekintetben jó, kijelző és fényképezőgép szerintem pazar. Samsung rendszerről hamar átszoktam.
Nincs 120W-os töltőm,de a sima 65W-tal is gyorsan tölt.Mégis el kell adnom, mert cég egy iphone16e-t adott használatra,igy almás leszek és annyira nem megy jól,hogy csak úgy megtartsam, vagy a gyerek majd használja
-
da.
tag
válasz
monchichi20 #121 üzenetére
köszönöm!
-
da.
tag
sziasztok, tudtok valami jó kupont az F7 ultrához?
a fenti dh-s kupon már nem megy.köszi
-
pardi80
csendes tag
válasz
Pepeninho #117 üzenetére
Szia!
Hetek óta használok egy F7 Ultrát. Maximálisan meg vagyok elégedve mind a gyorsaságával, mind a fotós képességeivel. A töltésről nem írok,mert az evidens, hogy pillanatok alatt fel lehet tölteni. A héten jött is rá egy 360 MB frissítés, és évekig el lesz látva még frissítésekkel.
Mindkét általad említett telefon bőven hozza a kötelező szintet.
Szerintem azt válaszd, amelyik jobban tetszik, egyikben sem fogsz csalódni és az említett időintervallumban ki fog szolgálni bármelyik. -
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat? Mondjuk egy Xiaomi 14 T pro lenne a másik kiszemelt. Ahhoz képest jobb vagy rosszabb? Fényképek, aksi, támogatás a fő szempont. 3-4 év a terv használati időt tekintve.
-
bostone
addikt
Nagyon megtetszett az f7 ultra, de bizonytalan vagyok.
A realme gt7 is jónak tűnik, de ott a lekerekített kijelző zavar picit.
Az x7 pro viszont jóval olcsóbb, elfogadható kompromisszumokkal. -
A Poco M7 Pro meg a DHDEALSUMMER30 kuponnal 190 USD, annyiért az is ajándék.
-
DHGate-en van kupon: DHDEALAPR50
Ezzel a Pro 455, az Ultra 630 USD! -
Iaci9
csendes tag
Köszi, legközelebb már úgy lesz.
-
-
Iaci9
csendes tag
Részösszeg 729,00 USD Kedvezmény (GPOCOF7Ultra80) -80,00 USD Szállítás és kezelés 0,00 USD Tipp 0,00 USD Grand Total 649,00 USD
-
Iaci9
csendes tag
Sárgát rendeltem paypallel és 245-öt vont le.
-
Iaci9
csendes tag
Üdv! A Gshopperen kuponnal,most 649$ azaz 245k a 12/256-os.
-
-
litter
tag
233k az Ultra
https://rendeljkinait.hu/hirek/ujdonsagok/poco-f7-ultra-es-pro-a-hazai-arakat-siman-uti-a-gshopper/
-
-
-
litter
tag
Sziasztok!
Honnan javasolt ezt a telefont jelenleg beszerezni ha a beker ár az elsődleges szempont?
A magyar szürkeimportos oldalakat nézem, de szívesen mennék egy még jobb árra. Az Alis lengyel raktárosra ismer valaki kupont?
Köszi előre is, Tamás
-
-
pardi80
csendes tag
Itt pedig Tamás Zsolt tesztje
-
pardi80
csendes tag
https://youtu.be/UCWVizmiwD0?si=3gAYerFK2YacmHJD
-
pardi80
csendes tag
Fő telefonnak használom az F7 ultrat. A második (melós) telefonom egy S21FE. Tehát van viszonyítási alapom a Samsunggal. Teljesen más a 2 rendszer. A HyperOS-t idő,míg beállításod. De ha egyszer sikerül,rendesen személyre szabod,akkor egy nagyon szerethető OP rendszer.
Nem fogok rizsát írni a gyorsaságról,vagy a kamerákról,mert ezek teljesen rendben vannak. Egy S24-et hasonlítottuk össze a készített képeket. Van különbség,az F7 ultra javára. Egyenlőre idegesítő dolgot nem tapasztaltam,de tényleg először rá kell szánni az időt,hogy rendesen személyre szabd. -
monchichi20
aktív tag
Szia, Én Poco X3 ról váltottam és elég fura volt. Tegnap még szenvedtem vele illetve vannak dolgok amiket nem értek(értesítés animáció be van kapcsolva és nem villog... AoD miatt?, AI beállítások hada, váltakozó háttérképp nem működik, bal felül nem tudom az órát eltüntetni ha már kiraktam az asztalra, lehet én vagyon a balfa de X3-on könnyebb volt beállítani). Csengő hangot mire sikerült beállítanom na az is elég bonyolult volt nekem.
De számomra meg felel, főleg hogy én elég olcsón jutottam hozzá. -
gg07
tag
Akinek már van F7 Ultrája, hogy van megelégedve vele? Főleg az OS érdekelne, Samsungról váltanék , a OneUI eléggé megszoktam, meg a gyakori frissítések is jók.
-
NB2
aktív tag
Poco F3 is ezt csinálja 2 napja.
-
válasz
monchichi20 #86 üzenetére
Mit szeretnél állítani a Messengernél?
Reggel óta amúgy szarakodik, duplán jönnek az értesítések a Messengerben vele egYutt a Facebookon is.
-
pardi80
csendes tag
válasz
monchichi20 #83 üzenetére
Pár napja használom én is az F7 ultrát. Én egy s24-et töltöttem . Semmi probléma nem volt vele,töltötte rendesen.
U.i.: brutál a telefon,aki tervez venni ilyet,az nem fog csalódni. A fénykép minősége is nagyon korrekt,a rendszer is gyors...szóval panasz nincs rá még. -
válasz
monchichi20 #83 üzenetére
Az oké, hogy mivel próbáltad, de szerintem a kisebb aksival nem fogod tudni tölteni a nagyobbat.
Wireless töltővel tudod majd rendesen tölteni.
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok, ma meg jött a teló, szép és jó stb.
Viszont láttam hogy van más eszköz töltési lehetőség vezeték mentesen, kipróbáltuk egy 16 proval 2p így töltötte.gondolom valami szoftveres bug, de próbálta más is ezt a funkciót akinek esetleg van már?
-
válasz
meatball77 #81 üzenetére
Írtam privátot
-
Bazsi84
aktív tag
Hátha ez segit.Nekem volt/van most 2 Poco-m is,a technologia gyanitom hasonlo.Extra erzekeny vagyok a pwm-re.Már 10+ éve.Se az M6 pro,se az X7 pro nem volt jó számomra.DE! Amint bekapcsoltam az olvasó módot,eltünt minden panaszom és bármeddig képes vagyok használni a telókat.
-
"We also noticed the flickering typical of OLEDs on the Poco F7 Ultra. The reasonably low base frequency of 120 Hz is offset by a flat amplitude and high-frequency PWM dimming with up to 3,840 Hz (we measured 3,125 Hz), so complaints should only occur in exceptional cases."
-
-
Szuperül sikerült készülék, az amoled villódzására érzékenyeknek is egy jó választás a magas frekvenciájú PWM dimming miatt.
300e Ft alatt sem nagyon van ettől jobb vétel. 250e Ft körül meg abszolút best buy szerintem.Lassan én is elcsábulok, csak nem tudom, hogy a méretét meg tudnám-e szokni.
-
-
pardi80
csendes tag
https://b-tel.hu/xiaomi-poco-f7-ultra-5g-dual-sim-512gb-16gb-ram-fekete-12359.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqcO_BhDaARIsACz62vP3XEd6ME3kqKzGcuUyrwXmHVVNT9tZxC57ECvLdsown0s5Zc6ZJVEaAs-AEALw_wcB
-
monchichi20
aktív tag
Hát aki gondolja megnézheti spanyol amazonon is mert ott van 15% kupon ha prime ra elöfizetsz ami 30 napig ingyenes.
pl: ultra 16/512 750-15% -
-
Iaci9
csendes tag
Köszönöm.
-
Iaci9
csendes tag
Szia! Honnan rendelted az Ultrát?
-
Érdekel valakit egy DHGate-ről rendelt Poco F7 Pro?
12/256 GB-os kék színű, odaadom beszerzési áron. Nagyjából 185e Ft-ot fizettem érte. Végül a célszemélynek inkább a sárga Ultra kellett... Szóval így a Pro feleslegessé vált... -
monchichi20
aktív tag
Sziasztok, végre sikerült nekem is gyorsan leadni a rendelést egy 16/512 es feketére (állandóan elfogyott...), mindig csak az a undorító sárga szín volt az amazonon
A tok az ma jött meg hozzá a szállításra 15. írnak, de a tapasztalatom az hogy hamarabb megjön ha nem több terméket rendelek meg.
Szóval a X3 még 2 hétig hűen fog szolgálni ha addig benem szarik. -
-
válasz
Donki Hóte #55 üzenetére
Note sorozatban nem lesz jobb az megmarad középkategóriásnak.
Redmikből csak a kínai piacon készülnek vadabb ajánlatok, de ott is úgy legóznak hogy átnevezheto legyen Pocora is.
A Xiaomi felsőbb kategóriáját nem veszélyezteti.
Lehet kötelező, de van akinek nem szempont az eSim és dp HDMI kimenet. ( Én biztosan nem igénylem, lehet van aki igen, de ezeket már inkább vezeték nélkül kellene stabilan megoldani... Nem madzaggal)
Nem gondolom ,hogy ezek kiemelten flagship jellemzők lennének.
A kamera igen.
-
válasz
tranceplanet #20 üzenetére
Ez nem flagship telefon, legfeljebb a Poco telefonok között
Flagship telefonban kötelező az eSIM támogatás, a DP/HDMI display kimenet, a felsőkategóriás kamera, de ebből ezek hiányoznak
Ez olyan "flagship", ami mellett elférnek a "mégflagshipebb" Xiaomi telefonok, de lehet, hogy a Redmi (Note?) sorozatban is lesz jobb
-
13R-t én az üzemidő miatt választottam első körben, arra nagyon jót írnak, meg őszintén pár dolog nem jött be a Poco-ba.
Szeretem, meg minden, de üzemidő gyatra... Kamera jó, de lehetne jobb is.
De ettől függetlenül az F7 Ultra is érdekelhet, csak a Pro-nál nem érzek előrelépést, ezt egy X7 Pro is megugorja...
leri16: Na az jobb ár.
Én azt hiszem várok vele, szerintem kicsit erős a kezdeti hype.
-
leri16
csendes tag
A nèmet mi Store ba Ma 15% kedvezmény van Igy a 16 512 es 650 Euro.
-
HUNited
őstag
Mert az többet tud? (OP13R)
Nem követem nyomon az OP telókat, sosem volt még olyanom. Amit én látok hogy régebbi proci és nincs vezeték nélküli töltés. ESIM-et sem látom sehol írva, de csak felületesen néztem rá. Bár lehet a PRO-hoz hasonlítottad, abba ha jól rémlik szintén régebbi a proci és nincs vezeték nélküli töltés, tehát az eléggé hasonló lehet ehhez.Engem az F7 vonalon az ultra érdekelne, majd meglátjuk milyen áron lesz elérhető.
-
-
-
pardi80
csendes tag
Ali elkezdte árulni az F7 ultrat,lengyel raktárból.
-
-
válasz
Pepeninho #42 üzenetére
Szerintem igyekeztek úgy összerakni a komponenseket, hogy a Xiaomi brandre igazi veszélyt nem fog jelenteni...
Wide (main): 50MP OmniVision OVX8000 (likely same as OV50E, 1/1.55", 1.0µm - 2.0µm), f/1.6, 24mm, multi-directional PDAF; 8K@24fps, 4K@60fps
Telephoto, 2.5x: 50MP Samsung ISOCELL JN5 (S5KJN5, 1/2.76", 0.64µm-1.128µm), f/2.0, 60mm, multi-directional PDAF (9cm - ∞), OIS; 4K@60fps
Ultrawide: 32MP Samsung ISOCELL KD1 (S5KKD1, 1/3.42", 0.64µm-1.128µm), f/2.2, 15mm, fixed focus; FullHD@60fpsFront camera: 32MP Samsung ISOCELL KD1 (S5KKD1, 1/3.42", 0.64µm-1.128µm), f/2.0, 24mm, fixed focus; FullHD@60fps
-
Pepeninho
őstag
Az akksi kicsit csalódás. A kamera vajon mit tudhat?
-
-
HUNited
őstag
Aham. Én nem láttam még konkrét az árakat, de valami olyasmit olvastam hogy fele annyiba kerül mint a konkurens. És a cikkekben is valami 150 dolcsi volt az eltérés a Pro és az Ultra között. No persze mire MO-ra ér, örülünk ha nem kell bankot rabolni hogy ki lehessen fizetni
-
-
-
HUNited
őstag
Jól látom hogy 2025-ben nincs benne esim?
De legalább vezeték nélküli töltés került bele végre.
Érdemes lehet cserélni egy F6-ost rá? (nem pro) -
leri16
csendes tag
Németországi mi storeba most 700€ az ultra.Szerintem sok érte.Felesegemnek nemrég vettünk egy honor 200prot 400€ volt.a procin és a tárolón kívűl veri a pocot. Kameraban mindenképp.Neki egyébként is elege lett a sok reklámból amiket mostanában nagyon erőltet a xiaomi.
-
-
Ha valaki tud dobni gyors beszerzési lehetőséget az Ultrára, akkor dobja át privátban, szívesen kipróbálnám.
-
RobbyJr
addikt
Komoly telefon lett, de az X7 Promat nem cserélem le.
-
enginev3.0
félisten
Vártam, de csúnya
-
A Xiaomi német oldalán sem rossz promóció fut, ott is van 10%-os kupon a kedvezményes árra + ajándék hangszóró + készülékbeszámítási kedvezmény.
Akinek akad ott élő ismerős, rokon... -
Tompika777
senior tag
Az a gond, hogy szerintem ennek az Ultra-nak még év végén sem lesz emészthető ára idehaza...
Mondjuk ezen kívül a kamera sziget nekem nem adja, bár azzal csak megbékélnék, de ennyi pénz... -
cs.zs.
veterán
300.000 Ft-ért POCO?
-
vence
aktív tag
Ez hol van?
Dobsz egy linket?
Milyen tabletet adnak mellé?------------
Vajon honnan szerzett a Xiaomi UFS 4.1 -es chipeket,
mert - ha minden igaz - azokat még nem is gyártják ??Mindenesetre a Galaxy 25-ösökben is "csak" UFS 4.0 -as tárolók vannak, pedig azok is elég frissek ...
... és a K80 is - UFS 4.0 -assal van. Hmm!
Máshol már 4.0 -t ír a GSM Arena is, lehet ők írták el.
-
PeteePeti
őstag
Az a helyzet barátom, hogy az anyaországodban kicsit más a leányzó fekvése! Örülj neki, hogy ott kolbászból van a kerítés! Viszont ebben a "repülőrajtos" sz.jbab.szott országban lassan azért is fizetni kell, ha levegőt vesz az ember!
Itt nem kell ilyen akcióra számítani az biztos!
-
judas13
addikt
Igen ezt olvastam már máshol is, hogy komoly lesz a készülék. Az lett. Lesz még az ár majd lentebb is.
-
Ixion77
addikt
A telefon ezzel a hűtéssel állítólag egy órán keresztül képes a Genshin Impact játékot 2K-s felbontással és 120 másodpercenkénti képkockával futtatni a teljesítmény csökkenése nélkül.
...mínusz 18 fokos környezeti hőmérsékletben, 100 km/h szélben
hat évnyi szoftveres támogatást ígér hozzá
No, az már igen!
Talán már az USB 3.0-t is sikerült végre elérniük?
Ha a teszteken is jól szerepel, Black Friday körül már jó vétel lehet.
Most látom, már kint is vannak a tesztek:
gsmarena, androidcentral, trustedreviews, stb. -
Bazsi84
aktív tag
Papiron..a 16/512-es változat 699 font,-15%-os kupon,-10fontos kupon,kapsz egy ajandek tabletet ajándékba,amit elpasszolsz min 100-ért(store-ban 209-ről indul).tehát ez igy 484 font illetve ha beszamitasz telot,kapsz rá extra 60 fontot.ugyh legyen 424 font a vége.az akkor 508 euro(minusz a regi telod,vagy elfekvőben lévő teló értéke).
-
Tkacsa
újonc
Aksi:5300mAh? 😔 6000+ rá számítottam.
-
Ez azért már elég baszó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Redmi K80 Pro nemzetközi változata nem spórol a specifikációkon 749 eurós indítással.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest