Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
válasz
Csápájev
üzenetére
Hú, köszi srácok a sok infót

Friss kávét már rendeltem a Brikkához is. Tudom hogy sárga Tchiboból nem lesz presszó
Egy Cm702est használok.
Köszi a linkeket is, tegnap olvasgattam a topicban és láttam hogy a 4lyukú vízterítő kell.
Gondolom kéne egy vakszűrő is. Minden alkalommal szoktatok visszaöblíteni? Én most még csak úgy csinálom hogy a végén leveszem a kart, elmosom, és leöblítem a vízterítőt majd letörlöm. Tersonetet vagy puly caffet szerezzek be? Jelenleg Oscar van a tartályban.Szerk: ez a kosár jó nekem?
https://kavebolt.net/alkatresz/1425-ims-lelit-e61-1218g-58mm-es-szurokosar.html?search_query=Ims&results=5&cate=(Ez a bolt van a közelemben)
Ha jól éretlemeztem amíg dupla kosárral nem jövök bele ne is próbálkozzak kicsivel?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs