Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rush77

aktív tag

válasz Peti...(16v) #65572 üzenetére

A kettő között csak azért volt majdnem egy nap mert így jött ki.
    Amúgy kísérletezek én bőszen mert a napi 5-6 dupla nálam simán megvan.

@mufi

:DDD Észre sem vettem, hogy közben dumált a gyerek a háttérben. A remegés meg adott sajnos.

@ gubabela, soldier2, demars
    Nem tudom melyik kávé mennyire érzékeny, annyira nem értek hozzá de most TT8020 van illetve most kezdtem meg a Lady Paljocot.

Mondom simán lehet, hogy masszív júzer error a dolog csak furcsa volt nekem ez, hogy ugyanannál a daráló beállításnál illetve "ugyanakkora mennyiségnél" ami 16g a gramm pontos mérlegen ennyire különböző legyen a végeredmény. (ha megjön a 0,1 pontos mérleg a héten akkor már remélhetőleg fogok tudni mérni súlyra is)

A szűrő ugyanaz (tervbe van véve az IMS szűrő).
    A kar dologra meg simán lehet, hogy az amatőrségem okán akadtam rá, mert nem értek még eléggé hozzá. :B

A gép egyenes illetve sajnos ezt észrevettem, hogy minimálisan ferdén tömörítek mindig, ránézésre kb fél mm az eltérés a kosárban lévő vonal alapján.(majd beszerzek egyszer egy palmtampot is csak hát nálam ez lassabban megy )

Van egy másik dolog is amit nem tudok, hogy én csinálok valamit rosszul vagy sem. Előfordul, hogy a pogácsa egyszerűen fent marad a felső szűrőn amikor leveszem a kart :F Vagy ez normális, hogy előfordul?

Ezzel van valakinek tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák