Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Udv mindenkinek!
Nem tudom jo helyen jarok, ha nem, akkor ugyis atiranyitotok. Kb. 2 eve vettem egy Delonghi PrimaDonna ESAM 6600 -as kavegepet felesegemnek, akkor meg csak hasznaltan, 1 evesen. Azota jol szolgal, nagyon szeretjuk, am mostansag furcsa hangokat ad ki a mechanika... Szoval ugy dontottem, erdemes lehet lecserelni inkabb az esetleges javitas helyett, igy meglepnem az asszonyt egy uj geppel.
Amit kinezte, az egy PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS. Van valakinek tapasztalata ezekkel az ujabb automata kavegepekkel, vagy akar konkretan ezzel? Tudom, rohadtul nagy lehuzas, mert egy daraloval, egy sima kavefozovel es tejhabositoval olcsobban kijossz. Ellenben szeretek en is ugy kelni, hogy a kave csak egy gombnyomas. Azt hiszem az uj geppel meg annyi sem....Az ESAM 6900M is megfordult a fejemben, az ugy 1 evvel oregebb modell, valszeg olcsobban beszerezheto, de annyira minimalis a kulonbseg, hogy nem oszt nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Amazon Fire TV stick/box
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Arc Raiders
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest