Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vTamas35
csendes tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
"de legalább erős a marketing"
Na minden ellenérzésemet félretéve megnéztem a Nespresso oldalát...
A marketing ténylég nagyon komoly, én majdnem elhittem, hogy kizárólag CoE SO arabikákkal dolgoznak és etiópiában a farmerek Range Roverrel járnak szüretelni annyira jól élnek 
Gyanítom, hogya Selection Vintage 2014 úgy született, hogy megtalálták egy román raktár kulcsát, ahol 3 éve állt 2000 tonna zöld és megkérdezték a főnököt, hogy kidobják-e... Marketing osztály megoldása: nem, emeljünk árat és hívjuk Selection Vintage 2014-nek

Amúgy biztos, hogy kényelmes megoldás annak akinek mindegy a minőség, de azért én nem vágom még ki az ECM-et, kávéban meg maradok a Józsinál

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- World of Warships
- MIUI / HyperOS topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A marketing ténylég nagyon komoly, én majdnem elhittem, hogy kizárólag CoE SO arabikákkal dolgoznak és etiópiában a farmerek Range Roverrel járnak szüretelni annyira jól élnek