- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Én elég sokat rendelek a Pacificaffetól, és a tapasztalat az, hogy néha meglepően jó egy-egy pörkölés minősége, de néha egy-egy pörkölés nem sikerül nekik. Az előző csomag Tarrazu például nagyon szép pörkölés volt, imádtam, a mostani meg egy kicsit túl lett pörkölve. Nem nagyon, de már érezhetően kevésbé gyümölcsös, és kicsit több a füst-kesere.
Másrészt egy éven belül is érezhetően nagyon sokat fejlődtek, szerintem.
Ár-érték arányban nagyon erősek, de egyelőre nem annyira homogén minőségű egy-egy blend. De továbbra is tőlük fogom rendelni a kávék zömét, mert a kis hibák ellenére elégedett vásárlójuk vagyok.Ja igen, utoljára 2kg-os (10e forint) rendelés mellé kaptam ajándékba egy választható 250g-os kávét. Apróság, de jófej dolog, plusz így az ember lehetőséget kap más blendek kóstolására is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi