Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Én elég sokat rendelek a Pacificaffetól, és a tapasztalat az, hogy néha meglepően jó egy-egy pörkölés minősége, de néha egy-egy pörkölés nem sikerül nekik. Az előző csomag Tarrazu például nagyon szép pörkölés volt, imádtam, a mostani meg egy kicsit túl lett pörkölve. Nem nagyon, de már érezhetően kevésbé gyümölcsös, és kicsit több a füst-kesere.
Másrészt egy éven belül is érezhetően nagyon sokat fejlődtek, szerintem.
Ár-érték arányban nagyon erősek, de egyelőre nem annyira homogén minőségű egy-egy blend. De továbbra is tőlük fogom rendelni a kávék zömét, mert a kis hibák ellenére elégedett vásárlójuk vagyok.Ja igen, utoljára 2kg-os (10e forint) rendelés mellé kaptam ajándékba egy választható 250g-os kávét. Apróság, de jófej dolog, plusz így az ember lehetőséget kap más blendek kóstolására is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Router gondok
- Apple asztali gépek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- LG LCD és LED TV-k
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest