Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mutyi

    őstag

    válasz weinmaker #37510 üzenetére

    Elhiszem hogy user error, de épp ezért kértem mások tapasztalatát,hogy írjátok le tényszerűen,hogy ti hogyan csináljátok akkor.
    2 éve csinálom napjában többször, szóval tapasztalatom van, viszont ez is azt mutatja,hogy az én technikámmal és tejemmel az eredeti gőzcső a véggel együtt volt eredményes, gondolom mivel azzal kezdtem és ahhoz rögzültek a mozdulatok.
    Ezzel szemben az eredetinél levéve csak a rövidet meghagyva és most is semmi vállalható eredmény.

    Épp írtam,hogy a Silvianal baromira pörög a tej,de akkor sem lesz belőle semmi. :)
    A csőrt én eddig mindig épp csak beletettem, most a Silviánál a kis végét épp hogy teljesen elmerítem a tejbe és végig úgy hagyom.
    Az én technikám eddig az volt,hogy meg volt döntve a kiöntő is.

    Zolnagy: pid-es a gépen, az befolyásolja a fűtés lekapcsolását?

    A másik,hogy én eddig is mindig a kávét készítem el elsőre és utána a tejhabot. Viszont ugyebár twin-em van, tehát elvileg nem befolyásolja.
    Amit hangban tudok, hogy az eredetinél ha rajta volt a vég,akkor másabb hangja volt már az elején is, ha levettem a végét vagy pl. most is, sokkal magasabb hangon indul a cicergés. :)

    Amúgy én eddig azt a technikát követtem, hogy amíg testhőmérsékletű nem lett érzésre, addig épp csak beletettem a végét, utána meg lementem a közepére a tejnek,amíg tudtam tartani kézben a kiöntőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák