Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Van egy Gaggia Baby-m (már a New, de még a nem programozható változat), még anno a ti ajánlásotokra vettem egy faszán kitakarított, felújítottat. Na szóval... nem voltam itthon pár hónapig, így kihasználatlanul hevert kb. december vége óta, nyilván tele csapvízzel. Ma reggel úgy gondoltam hogy givelek egy shotot ennek a kávé történetnek újra, bekapcsoltam és engedtem le vizet a gőzkaron (jó 2-3 pohárnyit, gyk egy fél tartálynyi vizet átfolyattam), az faszán le is ment, de a fejnél nagyon nem akar semmi se jönni.
Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?Tudnátok ajánlani olyan szakit aki korrekten, értelmes árért meg tudná csinálni a szükséges javítást? Vidéki vagyok, szóval lehetőleg olyat aki vállal futáros történetet is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?