Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Van egy Gaggia Baby-m (már a New, de még a nem programozható változat), még anno a ti ajánlásotokra vettem egy faszán kitakarított, felújítottat. Na szóval... nem voltam itthon pár hónapig, így kihasználatlanul hevert kb. december vége óta, nyilván tele csapvízzel. Ma reggel úgy gondoltam hogy givelek egy shotot ennek a kávé történetnek újra, bekapcsoltam és engedtem le vizet a gőzkaron (jó 2-3 pohárnyit, gyk egy fél tartálynyi vizet átfolyattam), az faszán le is ment, de a fejnél nagyon nem akar semmi se jönni.
Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?Tudnátok ajánlani olyan szakit aki korrekten, értelmes árért meg tudná csinálni a szükséges javítást? Vidéki vagyok, szóval lehetőleg olyat aki vállal futáros történetet is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami dugulás lehet, nem tudom, először csak kevesebb víz jött - ugye alapjáraton kb. zuhanyzós szinten kéne jönnie, na most kb. féljáraton jött -, aztán miután megtöröltem már sehogy se akar jönni. A tartályból semmit se szív le szemmel láthatólag... gondolom felesleges nekem ezzel próbálkoznom, csak szervíz tudja javítani, nemde?