Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Waterman
üzenetére
nekem alapvetően egy ilyen tamper kell
, jó lenne blaze tampere is, hiszen ugyanazt tudja és sokkal olcsóbb. viszont nem akarok feneket csinálni a számból, a másikat stoppoltam le. persze az mdav88-féle 16 ezer forintos ár (ami tényleg nem kevés, csak hát ezek a mostani esetet leszámítva ritka jószágok, úgy voltam vele, hogy ez van) így már sokkal jobban fáj..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- RAM topik
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Nvidia Quadro FX570
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, jó lenne blaze tampere is, hiszen ugyanazt tudja és sokkal olcsóbb. viszont nem akarok feneket csinálni a számból, a másikat stoppoltam le. persze az mdav88-féle 16 ezer forintos ár (ami tényleg nem kevés, csak hát ezek a mostani esetet leszámítva ritka jószágok, úgy voltam vele, hogy ez van) így már sokkal jobban fáj..