Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alogonomus
üzenetére
Várható volt a teszt eredménye azok után, hogy az AMD reklámot csinált a saját procija tudásának.
-
heavygrip
senior tag
Na ez tényleg így van, régebb X3D-nél is.
Nekem a Cyberpunk van meg a cikkben szereplők közül.
Pont a múlt héten vettem vissza a lovakból - kímélés gyanánt persze
- 3600-ról 3000Mhz-re és a minimum, tehát a minimum 192-ről 188-ra csökkent, átlag majdhogynem ugyanaz,asszem 220-230 körül van.
Doom The Dark Ages Hebeth pálya minimum 120-ról 110-re...
Szóval jah,marad így. -
PaulMP
tag
Ez azért mocsok nagy ferdítés, mert ha egy játék CPU limitált vagy legalább 1 mag jelentősen terhelve van/nem túl jól van optimalizálva a játék a többszálas számításra, akkor nagyon is sokat számít a memória sebesség/időzítés hiába a sok cache. 1% low tekintetében szinte mindig sokat számít de a fenti esetben az átlag/maximális FPS is játék függően 30%+ -al is növekedhet...
-
tlac
nagyúr
sosem értettem az amd-nek ezt a 6000-es ajánlását, mikor hivatalosan csak 5600-at támogat a proci, azt is csak 2 modul esetén
(4-nél meg már csak 3600-at)
[link] -
Baryka007
addikt
És ezek milyen FPS számok? Max, AVG, vagy MIN ? ...

Sok embert meg lehet etetni ezzel a képpel... aztán nem tudja majd mitől mikrolagol majd, mert ezt látta a nagy ájemdé poszteren
Szerk.:
Megtaláltam kisbetűs részen... Average across 30+ games

Kemény ez a butítás nagyon
-
Alogonomus
őstag
A HWU letesztelte a 7850X3D inteles konkurenciáinak számító 14900K és 285K esetét a lassabb memóriákkal.
-
Depression
veterán
Az árukereső nem támasztja alá, hogy érdemesebb régebbi (lassabb) memóriát venni.
A legolcsóbb 32GB memória kitek jelenleg:
6400MHz: Crucial Pro CL38 151.890 Ft
5600MHz: ADATA CL 46 152.230 Ft
4800MHz: Corsair VENGEANCE CL 40 173.580 Ft64GB-nál szintén a 6000MHz G.Skill Aegis 5 CL 36 a legolcsóbb 272.646Ft-tal.
Szóval szerintem a cikknek csak az a lényege, hogy ha már van egy nem X3D procid, akkor érdemesebb memória csere helyett procit cserélni, de más értelmét nem látom.
-
Jó lenne látni, hogy egyébként más prociknál ez a memóriasebesség-különbség mennyit számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest