Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
nagyon kiforrott, jó motor az a 3,5-ös nissan v6-os. díjakat is nyert, de ettől függetlenül is zsivány.
más: annyit rinyáltam a feketedő choco madness miatt, hogy ezt már maga a mester sem bírta hallgatni és úgy döntött, hogy elhallgattat egy világosabbra pörkölt adaggal (világosabb = nem koromfekete, olajosodó, hanem csak szép sötétbarna). első húzásra megvolt, hogy miért szerettük mindig is ezt a kofit, mosolygó asszony, boldog férj, még a gyerek is mintha nyugodtabban játszana

de komolyan, ez így abszolút klasszikus irányzat, de nincs kiölve minden a kávéból, vannak savak is, amik százszorta izgalmasabbá teszik. nem tudom, hogy kinek a heppje a fekete choco, de adjon esélyt ennek a sötétbarnának... egészen addig, amíg nem ízlik ez jobban

ennél sötétebbre húzva tucatkávé lesz belőle, füstös, kesernyés, savak alig, ilyet bármelyik jobb olasz blend tud. így, második reccset még elkerülve viszont szintet lép és kuriózum, miközben egyáltalán nem "savas", "savanyú" stb.
szerintem, de egyet is értek vele!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mavic Air 2 drón szett hibátlan állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest