Hirdetés
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(atcéla, kérlek, ne írj nekem emailt. én sem írok neked soha, hiszen ebben maradtunk. a rossz véleményem nemigen fog változni rólad, de ez annak köszönhető, hogy nekem paljocot savazod, neki engem vagy fragolát, x-nél engem és paljocot, másnál mindenkit, aztán pár hónap múlva újrakezded a kört, elegánsan átlépve azon, hogy mit csináltál korábban. nekem ehhez a gumigerincű brazil szappanoperához se kedvem, se időm, se energiám. sosem leszünk haverok, egyáltalán nem tartalak korrekt embernek, nem is ismerlek személyesen és nem is szeretnék ezen változtatni, akkor miért beszélgessünk bármiről? biztos, hogy nem kéne szóba sem hozni itt senkinek se téged, se az ávéikszet, de itt is vannak gyarló emberek, én is néha ráfutok. próbálok leszokni róla. a léálitről pedig olyan véleményem lesz, amilyet csak szeretnék, én ugyanis nem árulom és nem kell, hogy azt gondoljam, hogy az aztán a legjobb vétel. de ha valamelyik az, nem fogom letagadni, csak azért, mert te árulod. ja, és a maileket tényleg nem látom, csak azt, hogy írtál valamit (a headert), mert amúgy megy a kukába azonnal.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Steam topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 04.02. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest