Új hozzászólás Aktív témák

• Kávé Kálmán

tag

válasz Parci #29854 üzenetére

"az 55,1 és a 62,7 fokos részeket nézve felmerült bennem a kérdés, hogy végigfotóztál egy felfűtést?"

Nem egyet. Hatot. Mindig volt benne valami baki (megjelenő árnyék, besétáló óvodáscsoport, meglökött kamera/kávégép). A variációk tárháza végtelen.

"ha már így beleástad magad, megnézném, hogy például csapolás után is hasonló párokat ad-e a mérő és a szalag"

Amint látható, 90-ig küldtem. Úgy is mondhatnám, hogy fordulatszámhatárig. Ott leszabályoz a maga módján: nincs tovább. Vásárolható 60-120-as, aminek az égvilágon semmidesemmi értelme, már ami a kávét illeti.

"(ha igen, az zsivány volna, de nekem picit gyanús, hogy "késik" a szalag)."

Nem értem. Itt max a fej késik, mert annak van tehetetlensége. Én épp azt látom, hogy egészen megbízható.

Kis csúszás van benne, ami abból adódik, hogy a k-hőelem egy szigorú ponton mér, ez meg ugye egy csík. A fej pedig a nyaktól melegedik a front fele. Ergo a 90-et picivel előbb kapja a szalag, mint a szenzor (a 60-at meg ugyanakkor). Ezzel együtt kell tudni élni. Nem kell deriválni hozzá.

Most "vágódik" az esetről forgatott time-lapse video :-).

Új hozzászólás Aktív témák